- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cyberkind
félisten
válasz -=RelakS=- #110653 üzenetére
Igazuk is van, a 3050 tud RT-t, addig a másik kettő nem.
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #110658 üzenetére
Azt mondjak valami Azsiai sell-off van epp, lehet erzik/tudjak, hogy kozeledik valami.
Oroszok, EU stb kezdik/elkezdtek bantani a coinokat, elobb utobb valaminek csak lesz hatasa, bar Kina amikor kibanolt mindent akkor az a hullam is csak egy kis ideig vitte magaval a piacot.Eltudom kepzelni par ev mulva mar csak US-ben lehet majd banyaszni, mivel azoknak aztan mindegy, hogy ki mennyi aramot fustol el b@romsagra.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Hasznalt mar valaki kozuletek external GPU cuccot laptophoz?
Razer Core X Chroma-rol neztem egy videot, es ez akar a laptop-ra is visszatudja kuldeni a jelet Thunderbolt 3-on, biztos a tobbi is tud ilyet, en csak ezt neztem.En eddig azt hittem minden esetben kell kulso kijelzo amir kimegy a jel, levagyok maradva
...
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #110665 üzenetére
Igen, azt lattam a videon is, hogy teljesitmenyvesztes van amikor a jel visszamegy a laptop kijelzohoz.
Csak egy otletkent felmerult, mert eleve majd atpattanok laptopra, viszont a VGA-t megtartom (megtartanam), vagy max eladom es olcsobbatt veszek de vagy a mostani vagy egy "olcsobb" de az meg menne egy kulso hazba.
Igy otthon neha amikor van idom tudnek picit jatszani a monitoron mert a lapos az jonne menne velem, a monitort meg szinten megszeretnem tartani amim most van.
Meloba meg johetne a gep, de ha epp egyedul vagyok az officeban es nincs semmi melom....akkor meg hozom a kulso dobozom es adj nekiKb Marcius magassagaban az otthoni PC-tol megszabadulok fajo szivvel, es most nezem milyen opcioim lennenek...
Tudom laptop+konzol...de nah...PS5-ot had ne hozzak be meloba amikor epp van egy kis idom itt[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #110668 üzenetére
Most neztem ra egy arlistara, hogy mennyiert lehet venni ertelmesebb kijelzos, legalabb 8 magos procis lapost venni Thunderbolt 4/USB-el.
Eljutottam £1400-ig, amikor ranezek a tobbi specre latom RTX 3070 van benne...akkor mar lattam is, hogy semmi ertelme ennek a nagy tervnek...
Amugy £1200 kornyeken is volt mar jobb, IPS kijelzos Asus TUF abban is mar RTX 3060.Akkor ezzel el is dolt reszemrol, hogy nem kell ide a trukkozes
Titkon remeltem, hogy 600-700 fontos arsavban lesz legalabb 8 magos procis gep USB4/TB4-el...semmi nincs, csak olyan gepek amikert nem erdemes penzt adni
...
-
Raymond
félisten
válasz Devid_81 #110670 üzenetére
Csak annyit hozza hogy az Asus TUF sorozatot keruld, jo meg nemigen sikerult belole az utobbi par evben, sot kimondottan kerulendok voltak.
Gamer lapos temaban itt erdemes nezelodni [link] mert jok es konzisztensek a tesztek sok adattal. Na meg itt a PH!-s gamer lapos topic is
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Devid_81
félisten
-
Raymond
félisten
válasz Devid_81 #110672 üzenetére
A Lenovo Legion per pillanat a best buy kategoriaba tartozik a tavalyi modellekel es az uj 2022-esek is jol neznek ki. De azert erdemes lesz ranezni tavasszal mi a pontos helyzet amikor minden uj cucc kint van mar a piacon.
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #110673 üzenetére
Az uj AMD-s gepek 6xxx @ Zen3+ eleg jonak igerkeznek, azokra mindenkeppen varok.
Most meg marad az asztali kb Marciusig.(#110674) cyberkind tudom, tudom, de most mar meg kell varni a a Zen3+-t meg a Intelbol is az ujat, plusz ott lesz meg az uj toaster a 3070Ti szemelyeben
Attol feljebb nem megyekMegvarom milyen szemet gyonyokodteto latvany lesz az aruk...gondolom laposoknak is jar az arameles
...
-
Devid_81
félisten
Azt tudja-e valaki, hogy a frissitett mobile Zen3+-ok es az uj 12th Intel mobile cpu-k mar DDR5-el mennek majd?
Mert akkor lesznek arak rendesen...Szerk: aha, azzal jonnek
[ Szerkesztve ]
...
-
veterán
Notebooksbilliger-hez valaki küldött már vissza VGA-t (vagy bármi mást) garanciáztatni? Hogyan zajlik a dolog, tudnátok segíteni?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ScomComputer
veterán
válasz syIex #110677 üzenetére
Inkább itt kérdezz rá offban, ott vannak a nagy tudorok...
-
-=RelakS=-
veterán
Nektek nem fura, amikor a rádióban megszólal a Parabola főcímzenéje?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Raymond
félisten
válasz CJ4567 #110684 üzenetére
Ja, ossze-vissza 8 orat voltak kepesek a 2850 vonalat tartani. Erdekes figyelni ezt igy a hetekben ugy hogy az ember a coin hireket is koveti mert akkor buli igazan. Reggel jonnek a bullish hirek hogy esett ugyan a dolog de most jon majd megint a durva novekedes mert [insert magical nonsense here] aztan delutan meg esett 5-10% megint
-
ScomComputer
veterán
-
Puma K
nagyúr
válasz Raymond #110685 üzenetére
"Reggel jonnek a bullish hirek hogy esett ugyan a dolog de most jon majd megint a durva novekedes mert [insert magical nonsense here] aztan delutan meg esett 5-10% megint"
Ezen a mondaton így ahogy van és főleg a kiemelt rész miatt nagyon felnevettem
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
van valami hír rtx 3050 érkezéséről?
Mikor várható a magyar piacon- ? Ár- ill. valahol elő rendelhető?köszi
üdv.
Laca
-
Puma K
nagyúr
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Devid_81
félisten
Battlefield 2042 May Go Free-to-Play as EA Reportedly “Very Disappointed” by its Reception
Ez kerem, sokaig volt fizetos...jo lett koszonjuk!
...
-
Devid_81
félisten
-
PitLee
őstag
válasz Puma K #110690 üzenetére
90 . . . aha jobb alsó sarok
https://youtu.be/zlmVNtgabYo -
PitLee
őstag