Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuszi

    aktív tag

    válasz GabeTheWhite #7103 üzenetére

    pont irni akartam, hogy el nem tudom kepzelni milyen uj gyartoi irany az, hogy a juzerekkel azt hitetik el, hogy szamit a nyomi ledvilagitas.
    a peldad igy helyes: veszel egy autot a kovetkezokeppen. van a, auto, amelyik faszan fogyaszt, jol gyorsul, jo a nyomatekgorbeje, de te inkabb veszed b, autot, mer szep a motorja. a legkondi hozzaad a teljesitmenyhez - komfort, egeszseg, kozerzet etc. a motor kulleme nem.
    a ledes vilagitas egy nonszensz a kurva vga teljesitmenye kelljen szamitson, hofoka, hangja, elettartama, garanciaja, nem a nyomorek szine es vilagitasa.
    az egyetlen ami miatt engem a problemad zavarna, hogy ha a led szar, akkor lehet mas is szar lesz egy ido utan. de ha 1 azaz 1 fps el tobbet adna vagy 1 fokkal huvosebb lenne egy vga es cserebe hot fekete doboz lenne az egesz, gondolkodas nelkul ezt valasztanam. itt meg azon lamental a nep, hogy hogy nez ki egy vga. meg milyen a szine. anyam borogass, szepen mukodik a pszichologia, a gyartok barmilyen iranyba mozgatjak a tomeget.
    lattam egy youtube videot, amiben a 20 perces reviewban 5 perc!!!! a vilagitason lamentalt. szakmai csatorna. be szep az asus vilagitasa. tok jo...
    mi jon meg? de szep a tegla?
    a tv-nel, monitornal szamit hogy nez ki. latod full time a kavajat, kialakitasat. vagy a mobilnal. kezedben van. ora, divat, ruha stb. de ez egy alkatresz, aminek szamolas a dolga. nem villognia.

    te dolgod...

Új hozzászólás Aktív témák