- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz scarabeus86 #6397 üzenetére
Valószínüleg semmi, de ameddig nincs alternatíva és van emberi türelmetlenség addig viszik.
-
Bird
addikt
Detto. Én is sokkal rosszabbra számítottam.... Itt a fórumon is rendesen leszólták az FE-t, alaptalanul. 3 órát nyüstöltem, 60% volt a max ventilátor sebesség, 75-80 C° tartományokban, mindezt 2300 RPM mellett. A világító felirat is nagyon faja az oldalán.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
KAMELOT
titán
válasz scarabeus86 #6397 üzenetére
Aki FE-t vesze az inkább azért veszi mert majd rak rá vizet!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
tome.jr
addikt
Rendelhető EVGA oldalről a HB SLi bridge.
-
Hmmm1
aktív tag
Hát ez az Akva egy ratyi, kicsit elszáll az árakkal is. Nem hülyék elkérni a Gaming MSI ért 175-t, a szarfos Strixük meg 180 fölött. Ráadásul az eddigi olvasatokból az Asus kártyája a leggyengébb. Sok értelme lehet azt választani.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz matyiGo #6395 üzenetére
A tesztekre ne sokat adj,hatalmas OC van a maxwellben.Arrol a másfélszer annyi VRAMról nem is beszélve amire neked valóban szükséged van.De még neked lehet érdemes lesz megvárni a 1080Tit is esetleg.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz prime77 #6411 üzenetére
Volt róla szó,biztosan lesz.Nem egy 180Wos vga lesz a csucs pascal,mint ahogy eddig se az volt.Jön a GP102,de szerintem év végénél hamarabb nem várható.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz GeneraL_XTX #6414 üzenetére
Már mint szerited,te amugy is adós vagy egy TitanX veréssel,bár ha jól láttam már nehezen fog menni hiszen eladtad a 1070ed,vagy rosszul láttam?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most mik ezek a gameing mod meg OC mode stb pl a MSI gameing X -n?
Azt hittem lesz rajta egy bios kapcsoló mint a 680 lightning on volt pl.
Vagy csak en nem találom? -
mlinus
őstag
válasz ImpersonatoR #6417 üzenetére
kiadott egy utilityt az msi amivel kiválaszthatod melyik legyen a default bios, és akkor nem kell az app.
-
djozsi
senior tag
válasz GeneraL_XTX #6418 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy 150k-ért a szerencsés kevesek tudták beszerezni, jelenleg a FE is inkább amolyan 170k környékén tanyázik.
-
Fr3eWar
őstag
válasz netguru10 #6420 üzenetére
Elvileg nem 120hz wqhd illetve 4k felbontás felett nvidia szerint a HB kell
-
Bird
addikt
Pofás így esti körülmények között:
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
24 C°-os környezetben 15 perces mérés percenkénti mintavételezéssel 1070 FE kártyával Valley benchmark HD felbontás:
Max értékek GPU-Z szerint:
Alakul. Délutáni kánikulában nyaldosta a 80 C°-ot....
[ Szerkesztve ]
-
Bandi79
aktív tag
Ha a jövőben valaki az örökzöld "kihajcsa-e" kérdéssel jönne...: Igen, B+, kihajcsa !
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
-
-
Bird
addikt
Te is lehetsz "szerencsés". Max egy hetet kell várni...
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Tervezési hiba a GTX 1070 és GTX 1080 DVI-vezérlésében Bár ez nagyon kevés embert érinthet.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #6440 üzenetére
Köszi, hogy tisztáztad.
Más játék benchmarkok more than welcome
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
ÁdiBá
veterán
-
lacus83
senior tag
válasz ScomComputer #6440 üzenetére
Az úgy kb azt a qurva
Én ezért is kezelem óvatosan az olyan kijelentéseket hogy az 1070 is el kapálja a 980Ti kártyát.
De nem is kell olyan messzire menni ,annak idején 780Ti vs 970 esete.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
ÁdiBá
veterán
Nem kamu!
980Ti-nál gyorsabb a 1070 GTX, ha 1:1 be nézed, akkor igen. De egy 1400 Mhz fölötti 980Ti már egy 2050 MHz járatott 1070 nem tud befogni.
Én is lemértem, itt egyik kolléga segítségével, és ez így igaz.
Ráadásul GTA5 teszteltük, mert abban jobban kijön a Pascal előnye. 1482,9 MHz GTX980Ti FullHD minden maximumon, 3-4 fps átlaggal többet ment mint egy 1070GTX 2050Mhz-en. Különbség elhanyagolható volt, de egy hajszálnyival gyorsabb volt a 980Ti.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Bird
addikt
Úgy tűnik most felfele indultak az árak.172k a Giga 1070 FE... Az EVGA viszont így már olcsóbb (az is emelkedett tegnaphoz képest), a hűtőcsere miatt is jobban megéri.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lacus83 #6443 üzenetére
Batmannél szerintem a GW effektek szépen kiegyenlítenek mindent mindenhol a kártyák között, azis lehet CPU limit van.
Valszeg egy olyan limit van miattuk, ami ezt okozza... szerintem csak ennyi.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Úgy látom az MSI Gaming X-et sem kapkodták el már/még 260-ért.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest