- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdluAn
tag
Iponnál pár óra alatt a 166EFt-ból gyorsan 180EFt lett
-
mlinus
őstag
köszönöm mindenkinek, azt kell hogy mondjam ennyit még nem nyomogattam f5-öt egy vga-ért, de megérte
hihetetlen, hogy full terhelés alatt is ugyanolyan néma mint idle-ben. Minden piszka nélkül fél óra GTA 5 után 1898 és 1936 mhz között váltogat a boost. asszem nem is lesz piszka, mert innen már csak 1-2 fps-t tudnék nyerni.
-
mlinus
őstag
válasz GeneraL_XTX #5507 üzenetére
253k.
-
celgene121
csendes tag
Kb. mennyire messze vagyunk attól hogy 230-ért tudjak venni nem referencia GTX 1080-at itthon ?
Többet nem adnék ki rá. -
Erdei88
veterán
válasz celgene121 #5510 üzenetére
Föld-Mars távolság
Ameddig ekkora készlethiány van,addig masak lesznek az árak. Esetleg az EVGA EU-tól tudsz rendelni, ha van még nekik
[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Folyik a nyálam. Gondolom itthon nem lehet majd kapni..
-
titán
válasz celgene121 #5510 üzenetére
Szerintem par honap. Lemegy az elso orulet es lehet majd kapni annyiert ref kartyat.
-
bélanéni
őstag
válasz Scholes9 #5514 üzenetére
Nálam is pontosan ez volt. A tuning nem hat meg, soha nem tuningolok +5fps miatt, illetve nekem az atomstabil működés sokkal fontosabb. Egyedül a design-ja nem az igazi. Maga a megjelenés tekintélyt parancsoló, csak a piros helyett lehetne egy sötét grafit/titán szín. Akkor sokkal impozánsabb lenne. Szerencse, hogy egy gyönyörű és zárt házban lesz
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
sanyibeni
újonc
Sziasztok tervezek egy 1070-es beszerzését és szerintetek ez a tápegység jó lenne hozzá?(A tápegységet előbb fogom beszerezni mint a kártyát, és ha esetleg nem tudnák 1070-est venni "csak" egy 970-et,980-at akkor azt is rá tudom csatlakoztatni?Ja és mi az a sata csatlakozó, mihez kell?) Nagyon köszi a választ.
Ja és a link:[link] -
nagyúr
-
sanyibeni
újonc
válasz FollowTheORI #5517 üzenetére
oké, azért köszi
-
.LnB
titán
Úgy néz ki 9 évnyi AMD VGA után én is 1070 tulaj leszek. MSI GTX 1070 GAMING X 8G-et szeretnék, Cole 1,5 - 2 hetet mondott. Remélem addig lesz is. Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz. Elég nagy kockának vallom magam de high end vga-m még sosem volt. Most megengedhetem így belevágok.
Sokat gondolkodtam az RX-480-on, de előzetesen úgy látom azzal is kompromisszumokra leszek kényszerülve, és abból már elegem van.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ijk
nagyúr
Mindig meg akarom lesni az adatlapban kinek milyen kaliberű monitora van hogy ahhoz épp mi a kevés, de 70%-ban pont az nincs beírva.
Ja látom most már. Hát én egy 46k-s FHD monitorhoz nem vennék 170-ért VGA-t de te tudod.
Mindenesetre 380-ról 480-ra váltani nem jelent sok előrelépést, ha már váltasz mindenképp 1070 vagy 980Ti szint. Más kérdés mennyire fáj az ára és mennyire van tényleg szükséged a kompromisszummentes grafikára. Szerintem olyan soha nem lesz, aztán mindenki meghúzza a határt.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
.LnB
titán
Igen, csak FullHD-ben játszom. Sőt én csak idén váltottam FHD monitorra.
Nézd, mikor megvettem a 380-at olvastam/mondták, hogy FHD-ra bőven elég. Aztán elkezdtem The Division-nal játszani. És már csak visszavett grafikával tudtam játszani. Úgy se atom stabilan. Nem volt gond, nem ment a játékmenet rovására. De Sokkal stabilabb futást vártam. Fix 60fps-t szeretnék mindenhol. Még az a nyamvadt Doom se teljesen jó multiplayer-ben (asz más kérdés, hogy mekkora egy ..rossz játék multiban)
Szóval igen, tudom, hogy főlé lövök a célnak. Néztem 980 benchmarkokat (Division) Az se 60fps. Aztán ránéztem kíváncsiságból a DigitalFoundry 1070 benchmark-ra. És igen, ezt szeretném. Az, hogy a szükségesnél jobb. Azt úgy gondolom elkél a tartalék. Később jól jöhet az. Pl: BF1, ForzaHorizon 3 stb stb.
"mennyire fáj az ára" Első a kisfiam, ez alapelv. Sose vennék el előle semmit. Most belefér.
(#5522) mlinus: Majd akkor gratulálj ha meglesz. Addig IGP-zek. Én viszont gratulálok neked, szép darab!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bélanéni
őstag
Én a jelenre és JÖVŐben megjelenő játékokhoz veszek kártyát, és az 1070 FHD-ra lesz elég, az 1080 1440p-re. Nem értek egyet azzal, hogy FHD-ra felesleges.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Ijk
nagyúr
Én azért majd néznék a jövőben valami 1440-es gamer monitort hogy tényleg legyen előrelépés és ne csak a picit szebb grafikát csodáld, ami igazából nem is érdekel 2 óra játék után, mert a kicsit visszavett grafika annyival nem rosszabb.
Ez a kártya 1440-re lett kitalálva, ott is egy 144hz-es g-sync-el brillírozik igazán és az valóban játékélményben is előrelépés.bélanéni: Szerintem meg pont nem érdemes a jövőre kártyát venni, mert amikor valamihez tényleg kevés lesz, ugyan azt a teljesítményt megkapod féláron. Nyilván aki FHD max grafikában gondolkozik azért már ne egy r380-at vegyen most, mert az tényleg kevés már egy tucat játékhoz maxon most is.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
VTom
veterán
Division-ben nem lesz fix 60 fps maxra húzva, mert van ahol mindenképpen esik az fps. De 98%-ban stabil 60-nal száguld. És sokat dob rajta a maxra húzott grafika.
Hanem aztán a procid felkötheti a gatyáját nekem a Ti megette a 4690K-t, 4.4GHz-en.. i7-tel 50-60% körül pörög minden szál, és sokkal simább lett minden.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
.LnB
titán
Lehet egyszer lesz. És akkor nem rossz alap az 1070. Jelenleg tervben sincs. Ráadásul nekem fontosabb a 144Hz mint a nagyobb felbontás. Januárban még 1440x900-ban játszottam. szerinted?
(#5530) Vtomi80 98% nekem elég. Már elégedetten fogok hátradőlni és élvezni a 60fps-t. Én ezt néztem egyébként [link]
Nem akarok nagyon okoskodni, de hozzáértő kolléga szerint 2 Fury-nál lépne fel CPU limit. Kétlem, hogy egy 1070-nél jelentkezne.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #5534 üzenetére
[link] procim is ott van (ez mondjuk "K"-s).
Jó, én ettől nem félek, de majd beszámolok róla. Itt meg nagyon off.[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-
Scholes9
nagyúr
válasz ScomComputer #5538 üzenetére
No para, amúgy lehet hogy egyedül vagyok vele, de hogy tudtak ilyen idióta nevet adni egy kártyának: Founders Edition
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Dyingsoul
veterán
Inkább alapítót jelent. Gondolom nem kell magyaráznom, miért.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
bowdan98
csendes tag
Mikorra megy le az 1070 ara
150 000rol
Legalabb 130 000?
Gondolom az elso customok ennyibe kerulnek majd az olcsokFE meg a dragabbik lesz?
-
Bird
addikt
válasz bowdan98 #5542 üzenetére
Per pill 170-180k az ára. Majd jövő ilyenkor már talán benéz 150k alá egy picivel.... Én olyan 140-150k-ra tippelek egy év múlva. Viszont az is lehet, hogy jövőre is ennyibe fog fájni. Nehéz kérdés ez.
Az FE sokkal rosszabb hűtés hatásfokkal rendelkezik (+10C°), kifut és annyi volt.[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Scholes9
nagyúr
-
BiP
nagyúr
-
Shaza
senior tag
Én is maradok a FHD-nál 1070 mellett .Egy jó minőségű monitornál a 24" FHd-ra sok?Vennék 144hz-es kijelzőt csak nincs ips-be.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Üdv, láttam a fényképet amin megosztottad az új 1080-as kártyád az lenne a kérdésem, hogy mi a márkája annak a numpad nélküli billentyűzetnek és hogy magyar kiosztású-e ha igen akkor alapban az volt?
Természetesen grat a kártyához használd egészséggel, és válaszod előre is köszönöm!
-
Bird
addikt
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest