Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz Raikkönen #25147 üzenetére
Nagyon jó árak
De ebből egyinek sem igazán jó a hűtése,az MSI nek van a Zilent je az jó, Galaxy ból van CM azis jó , a Gainward nak a golden sample hűtése zseniális, a többiről túl sok jót eddig nem olvastam, de olvasgass vissza szerintem és találsz 1 pár hozzászólást a hűtésekről az tuti
[ Szerkesztve ]
-
Raikkönen
tag
akkor ehez a géphez elég az x1950pro?
(abit ab9, e4300 2,7 ghz, 2gb 1066 mhz ram)[ Szerkesztve ]
"Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!" - Albert Einstein
-
pityeszka
őstag
válasz Raikkönen #25147 üzenetére
Ezek nem nettó árak??Én a helyedben inkább procit vennék mert az elég gyengus lesz neki,jó áron lehet már kapni pl egy E6750-et vagy E8200-at.Eme kártyák közűl pedig azt vedd amelyik nem ref.hűtésű,mint pl a Galaxy vagy az MSI mert a gyári hűtés eléggé ratyi!!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
BemAnyó
senior tag
Iponban olcsóbb,
-
DroneZ^
őstag
a hűtőkre a sünik alja kicsit koszos lett nem nagyon tapadnak, a kártya vége felé vannak ilyen kis FET szerűségek... azok melegednek? Mindenképp kell rá hűtő?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Armando_19
őstag
Hmm. Azért 44 elég bátor árnak hangzik így elsőre Van is nekik raktáron? Mert nekem is szokott lenni néha hébe hóba ilyen meg olyan cucc ennyiért annyiért,de sajna csak 2 hét múlva várható, és sajnos lehet kicsit több lesz az ára Ilyenkor mindíg a raktáros dolgok a mérvadók.
-
keIdor
titán
A Forceware 174.53 és 174.60 felmegy moddolt .inf-el minden GF8-ra! Azt írják róluk, hogy nagyon jók lettek!
Most tesztelek én is!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zippair
aktív tag
egyébként érdemes lecserélni egy giga 8800gt turbo force-t egy gainward bliss 8800gt golden sample-re? naon teccik a hűtője
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
-
banderasz77
addikt
Na erre én is kíváncsi vagyok.
-
JagelloZ
tag
válasz buherka #25048 üzenetére
Köszi a választ, de végül is jó a szabályzó. És igen Vicces Máté Kettes! GYK: Fan Mate 2
A sys fan 3pines alaplapi csatira dugtam először és azon volt ez a hiba. Gondoltam átdugom máshova is, hátha lesz változás. És láss csodát az NB_fan csati ad neki annyi feszt hogy lehet állítani. Max fordulaton úgy hűt a VF1000, hogy besz@rás. Szőrösfánkkal 69 fokig megy fel, Crysis-t pedig a fülem hallattára nevette ki a VF1000 azt mondta, ha megettem a fánkot, akkor egy ilyen nanoruhás muki már meg sem kottyan pedig 700/1728/100-en megy a karim.http://www.valcoldesign.hu
-
Yaneeee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy 8800GT 512MB DDR3-as karim, és ha rákötöm a tv-re, akkor csak 1et villan(asztalt lehet látni) a kép a tv-n és és utána semmi.Mi lehet a megoldás?169...driver van feltéve.
-
keIdor
titán
válasz Overlocker #25182 üzenetére
Nem érdekel engem az... nem néztem meg! De szerintem igen...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
RockHaRD
addikt
kiprobáltam az uj drivert én is inf cserével, és tényleg jobban megy a crysis
bár hamarosan lecserélem a gts-t egy GX2-re sztem
-
Psytróger
tag
Üdv!
Egy Galaxy 8800 GT-nek kb. hány fokig kell bírnia? Crysis futtatása közben felmennt 70-75 fokra is nálam. Ez már káros?>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest