- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hunyus
senior tag
Szevasztok Gainward 8800gt van és kb 3órát nyomtam most a Dirt-et és 61fokra ment fel a vga-m.Ez szerintetek milyen jó vagy sok vagy????????
-
Hunyus
senior tag
Ezt nem értem a procim is csak 34,az alaplap is csak 25,a vga meg már vissza állt 51fokra.Pedig most nyomtam ki a játékot kb 3óra után.
-
Padisah
tag
válasz temes69 #24141 üzenetére
Szia!
Nekem is kb. 1 hetes XpertVision 8800 GT Sonic 512 MB-os karim van.ForceWare 169.21 WHQL driverrel használom. Felraktam hozzá a gyári progiját is.
Nálam 2D-ben 33%-on megy a venti a GPU-Z 0.1.7 szerint 825-830 RPM-mel, a GPU Temperature 35 fok, a PCB Temperature 33.5 fok. A gyári progi szerint viszont 43 fokos.
NTune szerint is 33 %-on megy a venti és 43 fokos.
Bekapcsoláskor pereg fel maxra a GPU ventije pár másodpercre csak.Akkor tényleg jó kis porszívó hangja lesz.
A gyári progival tudom állítani a venti sebességét is fájl bemásolgatása nélkül.
A Riva Tuner 2.08 is behozza a beállítási lehetőségeket a ventinél.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
DroneZ^
őstag
válasz Sárpac #24209 üzenetére
na megvan! a cd-romoknál a legfelső hely lyukas, gondoltam ott majd kimegy a meleg levegő, az maradhat ugy?
Következő házam lehet hogy egy CoolerMaster CM690-lesz, hacsak nem találok egy legalább ilyen jót ebben az árkategóriában...
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz Sárpac #24213 üzenetére
igy is 58-59 fok.... az nagyon sok... leszarozták az 1950xtx-emet, ami alapbol max 50 fok volt üresjáraton.. aztán később thermalright hr03-at is raktam rá... de ez az 59 sőtt már 60 fok nagyon sok, mindenkinek ennyi?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz keIdor #24217 üzenetére
Belülről pont ilyen a házam csak kicsit alacsonyabb, és az elsö, felsö venti belevan rakva a vinyo tartoba és a vonyokon keresztül fújja be, de ugyanigy 2 be 2 ki ahogy a képen:
Csak rengeteg a kábelem, nemtom hova rakni sztem felfogja azt a kicsi légáramlatot is...
na mostmár 63 fokos a GPU, leszedett lemezekkel jobban szellőzött...
[ Szerkesztve ]
-
csjoska
csendes tag
válasz Padisah #24211 üzenetére
Hello! Neked azért írja ki a kari hőmérsékletét és a venti fordulatszámát, mert a Sonic sorozatról nem spórolta le az Xpertvision az ADT7473-as PWM verérlő chippet. Gondolom neked a Sonicon kék a hűtőborda, mert azokon az XV karikon, amelyek nem írják ki a hőfokot, aranyszínű borda van. Ezeken hiányzik ez a chip.
-
Padisah
tag
válasz csjoska #24220 üzenetére
Hali!
Köszi a reagálást ez egy nem várt jó információ.Megint örülök egy kicsit,hogy az overclocked verziót vettem nem az alapot, pedig a hűtőjük, a színtől eltekintve tök egyforma,sőt nekem az aaranyszínű még jobban is tetszett,bár a zárt házban úgysem látom.
Igen, az enyém hűtője kék.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
DroneZ^
őstag
na olyan sufni tunningot toltam röpke óra alatt, majd leszáradtak a lábaim a sok görcsöléstől... ááá szőrnyű volt, de igy 2kilo kábelt tüntettem el, és több fokot sporoltam... még azota se érzem a lábaimat
Most a GPU 50 fokos... jó mi?“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
azé melegedett, de 56 felé nem nagyon megy a GPU...
Proci: egyik mag 13fok, másik 17 az hogy? Hidegebb a levegőnél“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
aginor
veterán
válasz aginor #23899 üzenetére
Ez a két slotos galaxy egy fos, de nem kicsit.
[00]0 állásban csak 648/1620/2200-at bír ami szánalmas.
0[00] állásban 700/1792/2100 ami szintén szánalmas, ennyit a galaxy tunning kártyáiról, ref inno bírta a 720/1728/2060-at simán és nem izzot közben a kártya ennyire.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
buherka
addikt
válasz aginor #24225 üzenetére
szeva tesó
A francba...neked nem mondtam, hogy ne eröltesd ezt az Extreme tuning verziót? lehet, hogy elkerültük egymást.
már mindenkinek a régi ccolermaster verziót ajánlomén is, mert ezek az újak már nem nagyon mennek sajna.És mennyire melegszik? Mondjuk abban a 700/2100-as beállításon.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
temes69
aktív tag
válasz csjoska #24220 üzenetére
na végre valaki adott egy hasznos infót. akkor ezért megy maxon a venti, meg nem látom a hőfokot. nem is gondoltam volna hogy ilyen kariknál ilyen dolgokon spórolnak. akkor ez így maradt. mindegy, legalább megnyugodtam hogy nem a kártya rossz. legfeljebb sosem fog melegedni.
-
Maotun
őstag
Riva Tuner 2.08 TOP lett a vga és a venti szabályozás is ok cfg felülírás nélkül!
Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya Asus EN8800GTS 512MB
GPU kódneve G92GTS (PCI Express 2.0 x16 10DE / 0600, Rev A2)
GPU órajele (Geometric Domain) 802 MHz (eredeti: 650 MHz, overclock: 23%)
GPU órajele (Shader Domain) 1998 MHz (eredeti: 1625 MHz, overclock: 23%)
Memória órajel 1080 MHz (eredeti: 972 MHz, overclock: 11%) -
rolko
őstag
Tudom hogy nem idevaló
De van egy g92 8800GTS-em eladó, ha valakit érdekel keressen meg -
ßrainiac
addikt
Hali mindenki!
Széjjel olvastam a forumot (nyílván nem minden egyes hsz-t ), de nem találtam
semmilyen nyomot arra a problémámra ami van nekemTegnap vettem meg az Inno3D 88gt-met, ghost reconos vmivel volt, asszem ezt nem
ref. hűtőnek hívják. COD4 szép meg minden bár sztem kicsit lassu, assasin's creed
meg a többieknél pedig akárhány X FSAA-t rakok rá, full szétesett pixeldömping a kép.Nem igazán tudom mire vélni, PSX jut eszembe róla kb.
A másik, hogy DVI-HDMI kábellel van rákötve lcd tv-re és boot-nál full gáz a kép, nem
tudom, milyen felbontást próbál force-olni, windows-ban 1360*768-ba be és minden oké.Viszont windows-on kívül nem tudom állítani :S
Előző x1900xt-mmel nem volt ilyen baj, simán mindenhol "tudta" milyen res. kell.
Thx mindenkinek előre is.
Üdv,
ß -
ßrainiac
addikt
válasz shteer #24238 üzenetére
Bocsi, csak 1értelműnek tartottam, hogy a legújabbat.
Mindig azt használom minden hardvernél.
Tök jó az Optimusod ! ! !
Csináljak egy vmi driver clean-t? Mivel új oprendszert nem raktam
az upgrade óta. Ajánlatos esetleg omegadrivers-t kipróbálni?Gondolkodom Vistában is, de vmi tákolt verzióm van asszem, meg
azt olvastam crysis-nál -12 fps if GT usage.[ Szerkesztve ]
-
drur420
tag
Sziasztok.
Most szeretnék felváltani 8800GT 512 GW Bliss ről 8800GTS 120 Inno-ra. Kérdésem hátha valakinek van tapasztalata.... Hogy az Inno 8800GTS gyári hűtése mire elég?
Lehet még esetleg pöckölni? Vagy gyár hűtő=van garid de nincs tuningod....
Előre is köszi a segítségetHa az élet megkínál citrommal, kérj hozzá martinit!
-
buherka
addikt
válasz ßrainiac #24237 üzenetére
Javaslom a 169.21 omega driver használatát, mert ezzel edig senkinek nem volt gondja.
A 171.xx-es driverrel xarakszik a COD4 másnak is.
Nekem egy LG 32LC41-es LCD TV-m van.
Nálam is elég gázul néz ki amikor bejön a post képernyő HDMI kábellel.
milyen felbontást próbál force-olni,
boot képernyőnél még nem aktív a VGA driver és ezért kaki a kép, de miután bejött a win, már nekem is jó.
a driverben állítsd nattiv-ra a felbontást és pipáld ki a HDTV-t
És állíts a Digital Vibrance-on egy keveset, mert amúgy tök halványak a szinekOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
TazLeacher
nagyúr
-
killer1203
senior tag
8800gt vétel elhalasztva inkább váltok Core 2 duora
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Cyberbeni
addikt
próbálgattam a 169.44-es drivert. (ugyan még csak szőrös kocka és assassin's creed alatt) de ez nem tűnik rossznak, azért most ráeresztek egy crysis-t.
-
keIdor
titán
válasz killer1203 #24246 üzenetére
Ha játékra használod a gépet, akkor 8800GT-vel jobban járnál...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
Kell keresni egy .inf fájlt és ki lehet őket próbálni! Guru3D fórumon valaki csak csinál.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest