Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz Sárpac #24050 üzenetére
ATIéknál már nem a jövőben most is elég szépen megy a "hybrid crossfire".
Szép is lesz 3870X2 mellé bedugni egy 4870X2öt..., vagy 3870 mellé egy 4870et, P45el már pöpec is lesz.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Én is tag vok egy Gainward 8800GT 512MB-os karival.
Mennyit kéne teljesíteni 3dmark06-ban egy E2180-assal? Nekem alig10000 pont felett, nem kevéske ez?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Titanboy
csendes tag
Hello!
Kártyavásárlás előtt vagyok, max 80-at tudnék erre költeni, de csak kihagyhatatlan esetben. Maximum 1680x1050-es felbontásban játszanék, élsimítás meg hasonlók annyira nagyon nem számítanak, de ha akadás nélkül menne velük a program, akkor használnám őket. Szerintetek egy 8800 GTX vagy G92-es GTS érné meg jobban (GTX használtan kb 75, GTS újonnan 65-75)? Tunning is számít, szívesen babrálok vele.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Maotun
őstag
válasz Játékos #24055 üzenetére
nem kevéske ez? Mihez kevés? ettöl még 40 es átlaggal megy a crisis 1280 x 1024 be...
cod 4 1600 x 1200 ba 40-80 fps között. szvsz nem kevés, De ha kell még rá ezer pötty huzd a
cpu t meg a vga .t gyorsabb nem lessz a játék de melegebb és hangosabb a házon belül és kívűl az lesz -
ravgab
csendes tag
Az normális, hogy Inno 8800GT coreját 600ról 700ra húzva a játékok 15-20 perc után elkezdenek szaggatni de nagyon? Mintha lefagyna, de mp3 szól normálisan. Melegedés biztos nem okozhatja, játék alatt 60-65 fokos volt.
-
Maotun
őstag
válasz Titanboy #24056 üzenetére
G92-es GTS nekem asus 650/970 ről 800/1080 ra ment fel stabilan gyáriventi 60% on megfogja 70 fok alatt, ez már gtx szint főleg 1680 x 1050 nél itt a választó vonal ezt fölött a régi gtx picit erősebb a memoriasáv miatt szvsz 1600 felbontásig mingenképpen G 92 GTS, gainward 1 mb rammal is kihozta ha késöbb 24 es tft re cserélnél
-
DroneZ^
őstag
az a vicc h vizhütés nékül nehezen birna 4 mag ennyit,de 1 jol szellőző ház is kell a viz mellé... mondjuk az alaplapot alulrol hűteni, 2 mag is kva nehezen birna ennyit léghűtéssel, szerintem.... , szoval 4mag 4ghz-n eléggé durva... (q6600-t huzva)
(futni fut csak megvan az ára)[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Dr.Én
veterán
válasz Játékos #24073 üzenetére
Kérdezd meg Alpachinot ő neki is olyan procija van és ő joval több pontott kapott mint te asszem, de ö rendesen meghuzta prociját, szerintem te is huzd még
Szerintem még ebböl a konfigbol tudsz még kifacsarni jó néhány pontott[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Játékos
addikt
-
Maotun
őstag
válasz Játékos #24075 üzenetére
[4 Ghz.-n a procid] lehet jéggel de a 2,7 ghz vizzel kevés
-
Játékos
addikt
válasz Maotun #24076 üzenetére
Önmagában nem főzi, csak a VGA, SB, NB, wincsi kombináció már most csinált 34 fokos vizet...
Viszonz Crysis alatt meglepően szépen dolgozik a cucc!
Egyébként húzva 11000pötty.[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
juhi07
senior tag
Üdv
az lenne a kérdésem ha veszek egy x2 4800 vagy 5000 procit akkor kb hány % lesz gyorsabb a vga ?Mert most a 3dmark 03 ban 22000 pont körül alakitott.
05 ben 11000 pont produkált ...Ez szerintetek jo vagy rossz ??
Ha veszek egy x2 procit akkor a fent irt 3dmark ban mennyivel nö meg a pontok száma ?[ Szerkesztve ]
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
goom
senior tag
-
pentium4
senior tag
figyeljetek egy megfelelő busz széleséggel (768 vagy 1024bites) oylan kártyák lennének hogy bezsarna mindenki
és már most megtudnák csinálni az nvidiások is, de gondoljunk már bele, milenne szegény ati-vel, temetés kbP4
-
buherka
addikt
válasz pentium4 #24089 üzenetére
nyugodj meg...biztos nem kényeztetnek el minket még egy darabig ilyen 1024 bites mem. sávszélességgel.
Jó sok bőrt le akarnak még húzni rólunkAz Ati részéről meg lesz itt még meglepetés szerintem...nem kell izgulni
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Kelvin
őstag
válasz pentium4 #24089 üzenetére
Szerinted az nv előbb lép meg bármiféle technikai újjítást?Te nagyon el vagy varázsolva...ati-ék jóval előrébb járnak a fejlesztés tekintetében mint az nv.
(te csak a hasadra ütsz és irogatod ami jön?)"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
mfranky
őstag
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Mennyire strapabíró az inno3d 8800GT-je?
Megéri azt a pár ezrest amivel olcsóbb mint egy "márkás" ?...
-
zolynet
veterán
előbb utóbb csak meglesz a 14K, addig is kicsivel alatt 13933 pöttynél maradok 06ban
Life is too short to stay stock!
-
Játékos
addikt
válasz mfranky #24092 üzenetére
Hali!
Parancsolj!
Egy P5B-vel hajtom, sajnos a szenzorai megvannak hülyülve...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Alpachino #24096 üzenetére
Még a saját hűtője van rajta, egy hét múlva érkezik a blokk, akkor egy teszt erejéig odaverek neki, de én csak most jöttem rá, hogy mennyire sokat számít a 3DMarknak a proci...
Hiába fogom szenesre húzni a GPU-t, ha ez a prockó van alatta...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Játékos #24099 üzenetére
Csak azért írtam, mert nagyon nekikeseredtél a dolognak ( ). DMark06ot én csak SM2/3 pontszámokkal vizslatom, a végeredmény nem izgat. Sokkal jobb lenne, ha úgy írná ki a végén, hogy xxxxVGAscore/xxxxCPUscore. A játékokban várható teljesítményt úgysem lehet ebből kivenni, ahogy azt szeretné hangoztatni a fjúcsörmárk. 1GB memóval is simán kidob nagy számokat jó proci/vidkari esetén, játékokban meg behal a gép..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest