Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz hoffman_ #10749 üzenetére
Szerinted.Szerintem meg nem. 2300mhz-et hol tudsz elérni egy gyengébb memória csippel mint ami az ultrákon van?A válasz egyszerű, sehogy!Még Vmoddal se.A GPU 660mhz-ről nem is beszélve, bár azért vannak Ultrák amik csak 630 futnak.De vannak amik 650-660-on.Ezeket az Ultra órajekleket pedig még húzni is lehet, szóval egy GTX számára elérhetetlenek.Ennyit a "szerintem"-ről.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
old gray
addikt
Volt egy ilyen kérdésem:
Kérdés: syn7h37ic RivaTuneres leírása alapján belőttem a köv. képpen a venti vezérlését:
Duty Cycle Min : 40
Duty Cycle Max : 100
T Min : 50
T Range : 32
Jól értelmezem, hogy
50fok és alatta 40%-on,
50fok és 82fok között pedig 40-100%-on, arányos sebességen illetve
82foktól 100%-on megy a venti?A gond csak az, hogy a rivatuner b@szik követni a hőm. emelkedést!!! Szépen elindul a venti 2xxx RPM-ről és folyamatosan csökken míg el nem éri a 800-1100RPM-et, a hőmérséklet pedig emelkedik!
Mi lehet a probléma? Előre is téháiksz.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
törölt tag
válasz old gray #10755 üzenetére
Mentsd el egy profilba a fan profile setting-nél.
Tmin50 nálad, ami azt jelenti, hogy 50 fokig 40%-on megy a venti, és 82 foknál éri el a max fordulatot.
Vedd le a Tmin-t 40 fokra.
Úgy jobban nyomon követheted a működést, ha a T range értéket pl.16 fokra állítod, így hallhatóan fog változni a venti hangja terrhelés alatt. Tesztnek nagyon jó az Atitool szőrkocka pörgetése.A Power user\rivatuner\fan-nál az autofanspeedcontroll-nál be kell írni egy 3-at számot, enter, majd riva restart.
És igen, amit JohnDo is írt, az is kell.
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
Soha nem hittem volna, hogy ebbe a topikba is fogok tartozni, de intéztem magamnak egy Albatron 8800GTS 320mb kártyát Elég mókás csere volt.
-
Játékos
addikt
válasz Armando_19 #10758 üzenetére
Gratula hozzá.
Mi volt mókás?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
SzlobiG
félisten
Próbálta már valaki a ForceWare 169.32-es drivert?
-
nagyúr
válasz Armando_19 #10758 üzenetére
"Halljuk" a részleteket!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #10763 üzenetére
tettem fel vistát,asszem az ultimate,most pumpálom fel a Crysist,hogy tuggyak déiksztízben nyomulni Lehet mégiscsak jobb hogy nem cserélt velem senki notebookra
Maj' közlök eredményeket az ikszpéhez képest... Első lesz hogy mindent very-ultra-brutál-legszebb-highra teszek"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz rankesz #10768 üzenetére
ha nem is diavetítés,de 10-15FPS...ami nem olyan rossz,lehet vele játszani,csak erőteljesen beszaggat.Ezt azt lejjebb véve jó lesz
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
nagyúr
válasz Armando_19 #10772 üzenetére
Egyébként mennyiért tetszik adni a GTS-t?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz #96302336 #10778 üzenetére
Na igen, ha a befektetést vesszük akkor nagy bukta az SLI, de ha technológiát hasonlítjuk össze a crossfire-el akkor érthető, hogy miért nem adja ki az nVIDIA az SLI-t a kezéből (meg akkor nem tudna eladni egy foskupac nFORCE-ot sem ) Ha a crossfire olyan jól működne (2x16xPCIE natív) mint az SLI akkor lenne miért főnie az nVIDIA fejének! Úgy tudtam, hogy az X48 más SLI lesz , de állítólag nem (utána olvastam és senki sem tudja), de a T50 már fogja mindkét technológiát támogatni. Na akkor lesz értelme igazán összehasonlítani a két multi-gpu-s rendszert !!
IE 7-et használsz?Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Armando_19 #10779 üzenetére
CRT monitor és TV-Out-ban klasszikusokkal jobb az ATI
Csak már 3D-ben szedné magát össze akkor lenne fekete leves az nVIDIÁ-nak, nekünk meg 70 ezerért Ultra, meg 9800GX2[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KillHates #10780 üzenetére
Nem, Firefoxot.
Az biztos, hogy nem vinnék az Nforce cuccot, ha lenne Intel megoldás. Egyedül talán a Tri/Quad SLI lehetne még megoldás náluk, de az is harmatgyenge. És nincs hozzá még CPU sem. Viszont érdekes, hogy az Intel a konkurencia AMD-Ati megoldását támogatja...
De az NV sem erőlteti a kettőnél több GPU használatát, eddig egyedül a GTX tud Tri SLI-t, A GX2 elméletben QuadSLI, de inkább egy öszvér SLI lesz. Sok problémával... -
nagyúr
válasz #96302336 #10782 üzenetére
Nincsen most laptopom, úgyhogy a szerverről netezek, de azon csak ie7 lehet...
Kínlódok evvel a fos IE7-el, nem tudom hol lehet beállítani, hogyha link-et vagy kép-et akarok beszúrni ne kelljen a címsor alá kattintanom, hogy a biztonsági figyelmeztetést jóvá hagyja és engedélyezzem a srcipt-et. GRRRrrrr.....
Meg kéne már tanulnom használni a számítógépet!!Anno az ATI meg az Intel valami egyezséget kötött, gondolom technológiát adtak át egymásnak. Most, hogy az AMD megvette, kipottyantak a mézesbödönből, mert még az X40-es sorozat fogja támogatni a crossfire-t, mivel az x30-asra épül, de a T sorozatú chipset már nem. Na akkor jön fekete korszak az ATI-ra, de az nVIDA-ra is mert állítólag valami rettenetes VGA kártyával fog előrukkolni az Intel. (hahaha, mint anno a 740-essel! Totál semmi 3D nem ment rajta, pedig tudta )
Ebbe a tri meg quad SLI mizériába bele sem merek gondolni... Az nVIDIA-nak nagy falat az SLI rendszer fejlesztése, anno a 3DFx kitalálta, a mostani VGA kártyákhoz már viszon kevés a 10 éves technológia toldozgatása. Az ATInak volt egy jó ötlete, hogy befogja FPU munkára az egyir RV magot, de közben a procik annyira megerősödtek, hogy már nem volt szükség erre. Persze vicces volt mikor a két GTS közé beraktam a 2900XT felraktam az ATI FPU meghajtót, kicsit beidomítottam az Ageia drivert, majd brutálisan nagyot tekert 3DM06 alatt. Tökölön meg hunyorogtak a lámpákTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #10783 üzenetére
Dobd fel a mozillát..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
old gray
addikt
válasz #96302336 #10757 üzenetére
Ez nekem nem működik!!! Minden úgy van belőve ahogy kell, és ez a f.sz rivatuner mindig leveszi minimumra a venti sebességét. Úgy tűnik, hogy elfelejti a beálltásokat. Addig működik normálisan amíg rányomok az Apply-ra, utána ha leteszem tálcára, újraindtom a gpet, már nem jegyzi meg. A Trange stb. értékeket sem!!!
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Anthony28
őstag
Jelentkeztek a GTX-emre 85k-ért, és viszik a 6850-et is 50k-ért a jövő hét közepéig.
Ami biztos, hogy 8400 lesz a poci helyett, és a videókártyával várok, nem kapkodok, jó nekem az ideiglenes kártya is ameddig a 2magos Nvidia ki nem gyün.1.Ha jó árban lesz, és jól szerepel a tesztekben akkor megvszem az NV kétmagosát.
2.Veszek egy 3870 X2-öt ha lejjeb csusszan az ára, bár a 90k környékét azért bőven megéri.
3. Vagy pedig lesz egy G92 GTS-em ami valami űber tuningos széria BFG vagy Gainward, és még pénzem is marad a 85K-ból.Javaslatok mi is lenne a legjobb? Túl sokáig nem akarok küzdeni az ideiglenes kártyámmal, tehát max. a NV 2 magosáig akarok várni, ill. dönteni hogy mit is vegyek ameddig az új nemzedék GTX=/Ultrái meg nem jelennek.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest