- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Most itt tartok
Kivettem a DX10-et és alul múlta önmagát a gép 0,8 frame hát nem semmi
3D markban majdnem 11768 pont, nem hinném hogy a konfiggal gond lenne...
1280*1024 majdem minden full! 4 frame
lelkes újonc írta: "Annyit irok 1920/1200-ba Ferihegy felett 20 fps ,full-fullba minden! "
Ezt az üzenetet látván falra mászok, neki gyengébb gépe van..... ( na ez nem a lebcsülésem!!)
Nekem pedig 1208*1024 -ben örülök ha 10Framet kinyom a gép szakadozik meg minden baja van és nem tudom miért... Na ezért gondolom hogy valamiÖtlet
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
D@ni88
addikt
hi emberek, lenne egy olyan kérdésem, mivel lehet underclockingolni a karit? rivával 285/595/450-ig jutottam. de még ez is sok, mivel XP alatt játszok, Vistának meg elég akevés kakaó is
ja és ventiszabályzásról hol találok leírást? mert ami a G92ben van, az nem jó nekem, legyalábbis nem tudom átírni a fan értékeket pedig autora állítottam..
-
floxet
tag
semmi ötlet a kérdésemre?
hogyan tok nem widescreen game alatt 1280*1024-et csinál úgy hogy nem húzza szét a moncsi a képet hanem megörzi az eredeti felbontást?és egy ide nem vágó kérdés. game alá hány dpi ajánlott?(egérben) vettem egy g9-et de 3200-on semmit sem találok el
-
Laraxior
titán
válasz floxet #11208 üzenetére
2400 bőven elég...
szólni fognak a modik az aláírásodért,nagyon hosszú
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
floxet
tag
válasz Laraxior #11210 üzenetére
2400-on nem tok lőnimessi célpontot alig tom bemérni. game közben váltogani meg művésze, de kezdem megszkni.sima harctéren 2200amúgy messzi lövésekhez 1200 vagy 200dpi...
és ara ötlet hogyan tk a moitoromból rendes képet csinálni? mintha 19 colos lenne és levágja a széleit és ne nújtja ki 22 colra..
-
m4rc!
őstag
válasz D@ni88 #11215 üzenetére
Na azért, én is így gondoltam
Csak egy ismerős erősködött, hogy milyen szar a 3870-ének a driver-e, mert Rivával monitorzta!! (ezt nemigen hittem el) és minden játék 100% pörgette a GPU-ját.. szóval ez így sztem e is egy hülyeség...csak biztos akartam leniWe are analog players in a digital world
-
Csiborbogár
őstag
-
Kloss
őstag
válasz D@ni88 #11206 üzenetére
Egyébként a fogyasztás/melegedés csökkentése miatt akarsz "lefelé" menni? Túl sokat nem nyersz, ha csak az órajelet viszed lefelé, a feszültségeket sem ártana. Meg persze előbb utóbb eléred azt az állapotot, amikor instabil lesz, ahogy Szintetik is leírta (bocs, de nem jegyeztem meg.... )
Szerk: syn7h37ic
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz floxet #11199 üzenetére
Hát szerintem:
1. Vegyél új monitort!
2. Szerezz új videókártyát!
Viccet félre téve. Szerintem rakoncátlankodhat a driver. Esetleg csere De ha jól rémlik, KillHates kollegának voltak anno idegölő monitorproblémái. Valúszínű h okosabb mint én
szerk.: Basszus! Csak olvasgatom itt a topicot... és meg sem néztem mikor hsz-re válaszoltam Gondolom már megoldódott,úgyhogy elnézést
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
7600 GS
addikt
[link] Akinek EVGA karija van.
-
forceberg
veterán
Üdv!
8800GTS(G80)-akra milyen hűtés ajánlott?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
m4rc!
őstag
válasz Csiborbogár #11217 üzenetére
Hogy lehet beállítani a GPU monitorozást? Mert akkor megnézném én is a GTX-el, de sztem a GPU az csak 100%-on tud menni.
We are analog players in a digital world
-
nagyúr
Hah! Mit fogok most post-olni! A 8800-as GPU-s nVIDIA-kkal megoldották a GPU-s szoftveres FPU gyorsítást.
Link itten: [link]
Na, meglátjuk ebből mi lesz? Attól tartok h beválik, akkor megint elqurvul az nVIDIA ár ügyileg...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
theniel
aktív tag
-
-
Csiborbogár
őstag
Main fül-Target Adapter rész>Hardware monitoring>setup>Data sources ablakban kell lennie egy GPU Usage sornak, ott kell egy pipát tenned elé, majd a sort kijelölve, és ismét a setupra kattintva : tegyél pipát a show GPU usage in on-screen display szöveg elé.
Szerintem nem mindig pörög 100%-on a GPU. Pl. fps limites játékokban szerintem nem.
Ha valaki megnézné NFS Pro Street alatt, az érdekelne...
Továbbá 2D-ben sem pörög 100%-on.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
nagyúr
válasz theniel #11229 üzenetére
Hali! Meg, persze! Single-29 fps, SLI 42 fps. Nem a duplája, meg nem is 190%-as mint a marketing vakerban, de dob a rendszeren elég nagyot. 3DM§6-ban már nem akkora a különbség (gondolom az egyéb perifériák miatt) 12.000 pont single és 16.500 pont SLI-ben.
Az SLI-t mindenesetre egy combos táppal kezdd![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
m4rc!
őstag
válasz Csiborbogár #11231 üzenetére
Hmm, hát nekem nincs ilyen ott, pedig a legújabb Rivát használom...
Lehet nVidiánál nincs ilyen monitorozási lehetőség... Kár, mert engem is érdekelne, hogy most akkor hogy is van ez, bár ugye nV-nél 2D-ben sem veszi vissza az órajeleket...We are analog players in a digital world
-
jercsi
tag
válasz C.Brigante #50 üzenetére
Srácok a gtx ek ára nagyon meegy lefele.......
-
m4rc!
őstag
Na volt egy kis időm tuningolni a napokban, és a kari simán viszi az Ultra szintet:
Először is a BIOS-t lecseréltem egy evga 8800GTX KO ASC3 BIOS-ára, majd ezt kezdtem el tuningolni. Jelenleg 636/1620/2000-en megy a kari full stabilan, még egy pici sztem van benne, majd igyexem azt is kisajtolni belőle.
Ilyen órajelek mellett 15k-t dob Mark06-ban (3,4gigás Quad mellett), vhogy jó lenne 16k-t összeszedni..We are analog players in a digital world
-
Csiborbogár
őstag
Minőségre, vagy teljesítményre van állítva a driverben?
Még a 8600GTS-nél is hozott jó pár pontot a konyhára, ha teljesítményre állítottam a drivert. Nem rossz eredmény, de GPU fog még többet is menni.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Laraxior
titán
Láttátok azt a bazi léghűtést 8800 szériára? Rámegy a G80ra is... bakke,ha nem vizeznék most megvenném hihi: "Only NVIDIA G80 and Radeon R600 series compatible"
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fanti
addikt
Én a következőt produkáltam egy MSI 8800GTS 640MB OC karival.
Az alap 575-1188-850 röl 648-1512-999 re tuningoltam. És a ventit meg fix 80%-ra tettem.
Így fél óra Crysis 1280X1024 High, 2xFSAA mellett is 78 fokra ment föl max.Ez még nem sok a kártyának? Illetve ez egy A3-as G80 revizió. Ezt még lehet (javasolt) följebb húzni?
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #11246 üzenetére
Arctic Cooling extreme a 3 ventis szörny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs