Új hozzászólás Aktív témák
-
BillBácsi
tag
Hali!
Javaslom minden 8800 GTS tulajdonosnak az új 169.21 Omega driver kipróbálását. A 3200-ra húzott 6750 procival és ezzel a driverrel, a 320 MB-os BFG 8800GTS OC 10150 pontot teljesített húzás nélkül a 3D06-ban. Az Nvidia driveréhez képest + 400 pont!A sz@r aranybiliben is büdös!
-
őstag
Most az infernal nevü gamet tolom nagyon kemény a garafik vele meg a hoesés stb...
Ut2007 Erre a válaszom h. Vááááááááá! Király vele fölleg a hurikános mod!
Azt h gyorsult e azt nemtudnám + mondani mert ahoz át kell irni az ini-t h. 60fpsnél följebb engedjen. (Annak + még nem jártam utána.)
Ut-ra visszatérve van értelme a karinak mert ahogy mozog minden pl: A csápos haláloszto + a többi cucc az kemény!Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
BillBácsi
tag
válasz Tuco Ramirez #10506 üzenetére
Igen. Persze játéktól is függ. A Crysis azokon a helyeken gyorsult ahol eddig ha nagyon figyeltem láttam egy pillanatnyi döccenést.
A sz@r aranybiliben is büdös!
-
BillBácsi
tag
Lefuttattam a Crysis benchmarkokat. CPU teszt átlag 41,45. GPU teszt 48,27.
A sz@r aranybiliben is büdös!
-
D@ni88
addikt
na rákötöttem a cuccot az átalakítóra a pci-e csatiról... és érdekes amin eddi szarolt 675/1630/2000es órajelet vitte, vagyis nem telejsen, kipróbáltam 675/1680/2000-en, és nem volt shader hiba, csak vitte szépen hiba nélkül aztán egyszer kifagyot... akkorcsak a magból vegyek vissza?
-
nagyúr
válasz D@ni88 #10496 üzenetére
Én sem értem. Nekem G92-eseim vannak, de sohasem hozom szóba, csak ha valaki kifejezetten kérdez a tapasztalataimról...
Azért olvasgatom meg commentelem a G80 topic-ot mert "itt nőttem fel" és nagyon jó a társaság!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Anthony28 #10497 üzenetére
Pffft... Muhaha! Levették a fotóját az ASUS oldalról, mert valami gubanc van a 780-asok körül. Én elküldtem volna a deszkámat az eVGA-nak (stap-up-ba) de azt a válasz kaptam, hogy pernamentli most ne.
Ahhhh, szerintem én X48-at fogok inkább venni, inkább várok. Abban talán normálisan fognak menni a ramok is. Azzal mekkorát szívtam! Volt 4 GB-om amiből csak 2.5 GB látott a BIOS, aztán kicseréltem a gyártó által javasolt TwinX SLI!!!! memóriára, és persze azokkal sem megy! Ennyit a nFORCE-ról!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
old gray
addikt
A mai napon beszereltem az ASUS 8800GTS 320MB vga-mat, driver fel + rivatuner v2.06.
Kérdések:
- 2D / 3D módban is 513/1188/792 gpu/ shader/ mem. órajeleken fut, ezt hogyan tudom szabályozni?
- 2D módban milyen órajeleket érdemes beállítani (és hol lehet) ?
- jelenleg a rivatuner ezeket a hőm. értékeket mutatja a fent leírt órajelek mellett, terhelés nélkül (azaz windowsban): core temp.: 60fok, ambient temp.: 46-47fok. Ez elfogadható ilyen fan speed mellett: 1470RPM (fan duty cycle 60%) ?Van az a bizonyos 6pines tápcsati, aminek 2 vége van. Mind a 2 végét rá kell kötni a tápegységre?
Előre is thx a segítségeteket!
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz old gray #10521 üzenetére
- RivaTunerrel tudod szabályozni az órajeleket
- 2D-ben hagyd az alapórajelen sztem. Feljebb felesleges állítani, lejjebb viszont fagyhat a kártya, ráadásul alig fogyaszt kevesebbet
- Normális hőfok terheletlenül. Ha terhelten nem megy túl 80 fokon, az is O.K. (ha igen, tekerd feljebb a ventit)
- az átalakító mindkét Molex csatis végét rá kell kötni a tápra (azért van kettő )WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
old gray
addikt
válasz Tuco Ramirez #10522 üzenetére
Tuningolni egyelőre nem akarok, szal így semmilyen órajelet ne állítsak?
Mert az előző karimnál (X1900XTX) ATT-vel 2Dmódban belőttem 400/500MHz-re és keveset fogyasztott, alig melegedett -> magasabb élettartam.UT3-at toltam 1-2 órát, letettem asztalra és megnéztem a Rivatuner mit mutat: 68-73fok.
Átalakító: nekem csak egy van most is rákötve, rögtön áramtalanítok és teszem rá a táp egy másik ágára is a másikat.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz old gray #10523 üzenetére
Amennyire tudom, a fogyasztás csak akkor csökken észrevehetően, ha nem csak alacsonyabb órajelet állítasz be, hanem kisebb feszültséget is. Ezt viszont csak a kártya BIOS-ában turkálva tudod megtenni. Ha vállalkozó szellemű vagy megpróbálhatod, de én inkább nem piszkálnám...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
old gray
addikt
válasz Tuco Ramirez #10524 üzenetére
Ok, nincs több kérdésem egyelőre. Kössz az infokat.
Egyébként: a képminősége kritikán aluli az X1900XTX-hez képest sajnos. Elég profi CRT-m van, hozzászoktam a tökéletes képminőséghez. Windows alatt / 2D-ben homályos / életlen a kép, mintha köd lenne a monitor előtt.
3D-ben mozgás esetén is észrevettem, bár mozgás esetén nem olyan feltűnő.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz old gray #10525 üzenetére
Nekem korábban GTX-em volt, és semmi gondom nem volt a képminőségével (TFT monitorom van). Egyébként sztem te vagy az első itt a topicban, aki nem volt megelégedve a GTS 2D képével. Nem lehet, hogy valami beállítási probléma van (esetleg egyedi kártyahiba)?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Anthony28
őstag
válasz KillHates #10517 üzenetére
Tyűűű bazz....ezt nem gondoltam volna hogy ennyire kulák az NF lapok.
Ennyi pénzért mondjuk...csoda lenne ha működne. Ez a baj az új technology-val.Nincs kiforrva,sok a gyerekbetegség,nem stabil, inkompatibilis.De a reklám az megvan, arra van pénz hogy a világ 88 országába tudd hogy ez az új lap és vedd meg mert nagyot üt tuningban és egy fullos gamer alaplap!
Akkor szerencse hogy korrektek voltak eVGA-éknál...megmondták a frankót hogy ne küldd el.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
kovi
senior tag
válasz old gray #10525 üzenetére
Én egy x1950 PRO-ról váltottam 8800GTS 320-ra. Nálam viszont sokkal de sokkal szebb a 2D kép, tehát élesebb, tisztább. 3D-ben egyértelműen jobb a 8800 GTS képe. De ezt egyik haverom is mondja aki Crossfire HD3870-ről tért át G92 GTS-re. Aztmondja nála is sokkal jobb a kép a Geforce-on.
Amúgy TFT-nk van, szal elképzelhető hogy CRT-n jobb az ATi.GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
old gray
addikt
válasz Tuco Ramirez #10526 üzenetére
Lehet én voltam az első aki ezt észrevette& megemlítette, eleve kiesnek a TFT tulajok, azok akiknek nem volt ATI kártyájuk és akiknek gagyi CRT-jük van és még azok is akik lehet észrevették az ATI-hoz képest gyengébb képminőséget, de nem említették meg.
De a tény az tény (mivel saját szememmel láttam), nem tudom milyen egyedi hibára gondolsz, nem szörnyű a min. romlás, és nem azt mondom, hogy az nvidia rossz, hanem azt, hogy az ATI qrva jó hozzá képest.....
-
BillBácsi
tag
válasz Tuco Ramirez #10520 üzenetére
Hali!
Konkrét adataim nincsenek, de a Call of Juarez is szemmel láthatóan jobban és szebb képminőséggel működik. Viszont a régi jó Hunting Unl. 3-ban egy-egy pillanatnyi akadást tapasztalok.
Az Omega driverek az ATI kártyákon is jobban teljesítettek a gyáriaknál.A sz@r aranybiliben is büdös!
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #10517 üzenetére
nem bios hiba....hanem opredszer....semmi baja a ramjaidnak.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
-
Laraxior
titán
válasz Anthony28 #10536 üzenetére
Lesz az....majd jövőre
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Joshi
titán
Bocs az off-ért, de mythbusters leszek az ATI vs nVidia egyikképejobbamásiknál tévhitet.
-
ocsesz
aktív tag
-
ocsesz
aktív tag
Bocsesz!!!
Most látom hogy már fennt van! -
törölt tag
válasz Tuco Ramirez #10542 üzenetére
Arra kiváncsi is vagyok, hogy mit tud. Az Ati oldaon, az X2 lassabb, mint két 3870 CF-ben.
Ha ez az NV részéről is fenn áll, akkor nem lesz sokkal gyorsabb egy ultránál a GX2.[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Joshi
titán
válasz Stalker-2572 #10539 üzenetére
Nekem a 8800GTS előtt egy x1950xt kártyám volt, azelőtt pedig egy 6800GS, de semmilyen számottevő különbséget nem vettem észre. Jó monitor kell és kész.
-
törölt tag
válasz Tuco Ramirez #10545 üzenetére
Én igen
De pont az ilyen godzilla méret miatt kezd egyre szimpibb lenni az NV ötlete, hogy ha nem használok 3D gyorsítást, az integrált VGA, vagy egy másik de sokkal kisebb fogyasztású cucc működjön, és a szörny kikapcsolható legyen. -
Tuco Ramirez
őstag
-
SSanyi
csendes tag
Help me
bios-t frissitettem a 8800gts en
kiirta hogy succes de a kártya elszált. -
SSanyi
csendes tag
Hogy tudom visszavarázsolni a régi bios-t
Új hozzászólás Aktív témák