- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz nxswitch #20749 üzenetére
De látjátok ízlések és pofonok. Én pl imádom a Windows-t , és fura mód szerettem a Vista, 8 verziókat. de a 10 vagy hát már 10.1 maga a mennyország minden tekintetből.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nxswitch
senior tag
Egyszer mikor megnyitottam vele egy Excel file-t és elmentettem, szám cellákat dátumnak formázott. Utoljára egy ismerősöm próbálta használni, egy MS dokumentum formázása szét volt csúszva.
Ha magamnak kell valami, akkor azt használom, önmagában még nem volt vele problémám.
-
nxswitch
senior tag
Valaki rendelt már play-asia.com-ról, vagy más oldalról ami japánból importál játékokat?
-
nxswitch
senior tag
válasz petymek #20759 üzenetére
Stardew Valley-t szeretném megvenni gyűjtői kiadásban. 21.000Ft lenne szállítással együtt. Remélem benne van az adó/vám is. Nagyon rágódom rajta. Switch az első konzol, amire gyűjtöm a játékokat, és rengeteg van rá, amit nagyon szeretek és nagyon bejönnek a fizikai játékok. De nem tudom megér-e e ennyit, hogy a polcomon pihenjen, de nem szeretnék lemaradni sem róla.
-
mike1334
veterán
-
ayo
veterán
válasz nxswitch #20766 üzenetére
Ez azért van mert már sok cuccot EU-ból küldenek és ezért "benne van", ezért írtam, ha EU-ból jön, akkor nem lesz, de van kivétel, amit általában jeleznek, de én mindig írni szoktam, ha valami komolyabb dolgot rendelek. Egyébként teljesen változó, hogy mit fognak meg, ha nem EU szállítás, én mindig azzal számolok, max. jobban járok.
Hasonló bolt még a videogamesplus, ami Kanadai, de szokás szerint Holland raktáruk is van és EU-ba sokszor onnan küldik, így szintén sok esetben nincs vám. Egyre több bolt csinálja ezt szerencsére.[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nxswitch
senior tag
Ugyan már, ez csak pletyka. Nem készül a switch mini, csak azért mert több nagynevű üzleti oldal is írt róla, és több gyártó is kiegészítőket gyárt egy nem létező konzolra. Ráadásul a nintendó is megmondta, hogy nem nyilatkozhat, mert folyamatosan dolgoznak új hardveren, és meg szeretnék lepni a vásárlókat.
-
woros
őstag
válasz nxswitch #20770 üzenetére
Biztos, hogy készül.. valami biztosan. Most volt egy interjú Myamotoékkal és elég kitérő választ adtak erre a kérdésre. Azt mondták, hogy nem akarnak ilyen pletykákra válaszolni, hogy ne rontsanak a meglepetés erején, ill. hogy mindig fejlesztenek valami új hardvert.
-
-
Peat;)
veterán
Az a baj a minivel, hogy ha egybegép logikusan, nem lecsatolható kontroller résszel..a nintendo stickek minősége nem üti meg azt a szintet hogy én pl. bevállaljam, rossz az előítéletem most, erről meg nem én tehetek. De az biztos hogy van tér javítani, original méretbe nagyobb kijelző is beférne és sok javítás..én inkább ezt várom
-
petymek
senior tag
válasz nxswitch #20763 üzenetére
Ez az összeg áfa köteles, ha kiveszik a vámon. Vám nem terheli, mivel összeg határ alatt van.
Ha DHL, EMS és hasonló cégek hozzák, akkor garantáltan az eljárásuk alá vonják, és számíthatsz az áfára, továbbá számíthatsz a saját eljárási költségükre is, ami többszörse mint a Magyar Posta esetén.Utóbbiak okán, kizárólag a Posta szállításával szoktam rendelni.
Postánál arra is van esély, hogy a vámon tovább engedik, és megúszod az áfát is.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz petymek #20777 üzenetére
Még annyit, mivel velük van tapasztalatom, a DHL 3 napot ad az összes általa elvárt irat megküldésének, amit ha nem teljesítesz, még jelentős tárolási díjat is felszámítanak.
Nem jellemzem őket, csupán annyit, hogy soha többet nem szállíttatok velük.Szerk.: Még egy gondolat a termékedtől függetlenül, Posta szállításánál lehetőséged van arra, hogy a vámolást magad intézd. DHL-nél nincs. Akarod vagy sem a szolgáltatásait, kénytelen vagy igénybe venni, és busásan fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
torik
senior tag
válasz Peat;) #20774 üzenetére
Az is sokat elvesz belőle ha nem lehet tévére csatolni, szerintem ez is sokat dobott a switch-en hogy ennyire berobbant.
Inkább csinálnának egy olyan kiadást mint ps4-nek volt a pro verziója, ami működik megtartani, hibákat kikerülni (drift és társai) plusz némi upgrade itt-ott.
All that and a bag of chips
-
ayo
veterán
válasz l.skywalker #20781 üzenetére
az is nagy verseny volt már csak akkor egy olyan gép kell, ami el is bírja a címeket, mert ugye Switch-re mindig az a magyarázat, hogy hordozható és azért ilyen, de ha lesz egy mini, ami azért már valóban az lesz, akkor jöhetne egy nem hordozható verzió is
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
djozsi
senior tag
Srácok ez a Super Mario Maker 2 egyelőre életem játéka, egyszerűen letehetetlen. Nagyon ajánlom, talán a legjobban Switches pályafutásom során.
-
djozsi
senior tag
válasz mike1334 #20788 üzenetére
Story mode, postgame profi munka volt, a játékosok által készített pályáktól pedig csak ámulok és bámulok. Endless runokat megyek főként. Illetve ma összeültünk 2 haverral úgy, hogy előre csináltunk egymásnak troll pályákat, nagyon szórakoztató és kreatív és kreatívságra ösztönző az egész cucc.
-
torik
senior tag
Nem nyit valaki egy topikot a játéknak, tudnánk tolni egymás pályáit is
All that and a bag of chips
-
MODERÁTOR
Itt is lehet róla értekezni nyugodtan, de nyitok egyet.
Erre van, tessék-tessék.Új Switch tulajok Friend kódjait is szívesen beraknám az összefoglalóba, ha kérik, a régiek mellé.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
szildavid90
aktív tag
Miert van az, hogy a bal oldali joyconomnak a mozgas lefele egyfolytaba aktiv? Folyamatosan, mar probaltam mozgatni meg levalasztani, de semmi. Lehet meg adta magat? Koszi!
-
Rony949
őstag
válasz szildavid90 #20794 üzenetére
Ha 'driftelésről' van szó, akkor az az egyik leggyakoribb hardveres hiba. Szervíz és megcsinálják (vagy cserélik).
-
Edge
veterán
Hm, beszereztem egy xiaomi mi anc usbc headsetet a telómhoz, aztán kipróbáltam a switchel és sajna nem működik vele. Akkor switchre marad a jackes.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MODERÁTOR
válasz szildavid90 #20794 üzenetére
Vagy az ÖF-ból ez:
TopicTársakTapasztalatai alapján:
JoyCon "szoknya" alá kerülő kosz:
"Lefelé nyomom az analógot, akkor alig akar megmozdulni a játékban a karakter, ha kicsit felfelé nyomom, akkor beragad és megy magától. Nem koszos, nem poros, nincs beragadva az analóg. Próbáltam újrakalibrálni, de amikor lefelé húzom a gombot, akkor látszik, hogy nem is megy le a jel a legalsó körig... Mi a túró lehet vele? Semmi baja nem volt ennek 2 hete. Nem volt leejtve sem. Nincs lemerülve. Egyébként ez már volt javítva, berakták azt az indukciós szivacsot, hogy normálisan működjön. Tapasztalt már valaki ilyet?
Megoldás @Speedy86
Nekem volt ilyen. Vegigtúrtam a netet már minden után és akkor találtam egy cikket, ami megoldotta. Mikrokosz a joy szoknyája alatt. Kifújtam szépen es azóta 99 százalékos. Nekem egyébként magátol ment előre, mert nem állt vissza középre az axis.
+
Szakszervíz egyébként garanciaidő alatt cseréli az analóg kart (alkatrész ellátottság függvénye a mennyi idő alatt).Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
nxswitch
senior tag
Fire Emblem-t beszerzi valaki? Eddig nem is érdekelt, de most jobban belenéztem és nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest