- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz Astrasattila #1239 üzenetére
na nézzük :
tied ledes ? amit belinkeltem Sonyt az nem ledes
Hogy ne értenélek
Attól félsz hogyha teljesen lemeríted az akkuidat és hosszabb távon tárolod őket akkor baja lesz, ha hagysz is benne naftát akkor is merül, most eneloopjaid vannak ?
Ha veszel töltőt mindenféleképp Voltcraftot vegyél és ha Magyarországon veszed akkor Conradtól tudod megvenni, én Balga elszúrtam mert szerettem volna 3 évet kapni én nem kaptam meg, na mind1, legközelebb ha sikerül konzultálok Conraddal vagy veletek
végülis megkérdezhetem : Melyik Voltcraft Ipc töltőre van 3 év ? mert azt odáig értem hogy 10 ezer ft alatti termékre nincs 3 év, na de én tíz ezer ft felett rendeltem mégsem kaptam meg a 3 évet
akkor csak akkor jár a 3 év ha a Voltcraft töltőt az álltaluk forgalmazott akkukkal veszi meg valaki?
ez nekem egyre zavarosabb vagy én látom rosszul ?
ha eneloopjaid vannak azokat lemerítheted szerintem csontra, kísérletet még nem tettem velük úgy hogy teljesen lemeríteni őket és később elővenni hogy így viselkedik az eneloop akku......
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest