- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Az NBA-vel, a sporttal és más csapatok nézőivel szemben nem fair amit megengednek csapatoknak, játékosoknak mostanában. A GSW kezdője egy All-NBA csapat basszus.....Megölik a versenyt, a reményt, más, esélyes csapatokban. LeBron reakciójára nagyon kíváncsi lennék. Most biztos, hogy kevesebb haja van, mint Június végén volt.
Persze DMC-nek még vissza kell térnie egészségesen, valamint formába kell lendülnie. A másik dolog, hogy ez a GSW egy időzített bomba lett. DMC, KD, Dray, Kerr, néha még Curry is képes agyfaszt kapni. Az év legtöbb technikait begyűjtő csapatő Ők lesznek, az biztos.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
mefistofeles
addikt
válasz ImACeltic #6804 üzenetére
Nem fair? Nem akarlak megsérteni de naív vagy.
Nyilván sportrajongó szemmel az lenne az ideális ha tökéletesen (ez sem lehetséges) kiegyensúlyozott csapatok vívnának késhegyre menő meccseket nap mint nap. De a sport már rég nem erről szól -ha szólt erről egyáltalán valaha- Azt írod "amit megengednek csapatoknak..." manapság.Miért mivel engednek többet a GSW-nek mint a többinek? Szerintem semmivel. Okosan gazdálkodnak és olyan játékosokat vadászgatnak össze akik a sztárok mellett kevesebb lóvéértis vállalják a játékot. Ez senkinek sem tiltott csak nem mindenki csinálja jól. De vehetjük akár a focit is. Van 2-3 európai csapat akik szinte minden korlátozás nélkül azt és annyiért vesznek meg akit és amennyiért akarnak.LeBron számomra még mindig érdekes. Oké, hogy sok minden köti (sporton kívüli dolgok) a környékhez de a sikeresség meglehetősen kétséges. Keleten legalább meg volt az az előnye, hogy gyakorlatilag bármely csapattal jó eséllyel játszana és nyerne konferencia döntőt. itt ez legalább is kétséges.......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ImACeltic
őstag
válasz mefistofeles #6805 üzenetére
Persze, nem hívhatjuk ide Thanos-t, hogy egy csettintésre csináljon egyensúlyt, de azért valamilyen gátat jó lenne szabni az ilyen All-NBA csapatok ellen.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
attiati
veterán
válasz mefistofeles #6805 üzenetére
Attol még nem kellene kovetendo peldanak lenni, hogy van ra pelda mas csapatnal es mas sportagban is.
F1-ben is unalmas az egyeduralom.
Spanyol bajnoksagban is rem unalmas, hogy a Barcanal csak az a kerdes, hogy 2 vagy 5 gollal verik az ellenfelet.Sopressel nyerni alapszakaszt, rajatszast, nagydontot. Nekem mind1, nem vagyok elfogult szurkolo, de biztos nem tesz jot a sportnak.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz attiati #6808 üzenetére
Baromi rossz példákat hozol. Az F1-ben az nyer, akinek több pénze van, a Barca és a Real is azért van ott elöl, mert baromi sokat fizetnek és megvehetnek bárkit bármennyiért. A GSW nem vesz meg senkit kilóra, mert nem teheti meg, oda szimplán menni akarnak a játékosok kevesebbért, csak hogy ott játsszanak. Ez teljesen más. Semmilyen európai sportban nem tudsz erre példát mondani. Itt nem a csapat csinálta meg, hogy kihasznált egy kiskaput, vagy túlfizet mindenkit, hogy oda menjen, itt a játékosok döntötték el, hogy inkább kevesebbet keresnek, de bajnokok lesznek és együtt maradnak.
-
perempe
addikt
ez egy elég jó írás a Warriors születéséről [link]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
mefistofeles
addikt
válasz ImACeltic #6806 üzenetére
Értelek de a konkrét esetben ezt csak úgy tudnád elérni, hogy külön szabályokat alkotsz amik korlátozzák a GSW-t. Na az lenne a sportszerűtlenség csimborasszója!
Én sem szeretem az ilyen szintü dominanciát de pont az NBA ebből a szempontból elég jól le van szabályozva. A GSW semmiféle előnyt nem élvez, jól csinálták és csinálják, ennyi.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
diegho
nagyúr
Egy trade-ről nem nagyon beszélnek. Jimmy eléggé szarul jön ki KAT-el, mi lesz, ha végül érte cserél Magic?
-
diegho
nagyúr
Ha netán év közben jönne egy Lonzo Ball - Bármelyik Magic fiatal center csere, akkor ne lepődjünk meg nagyon.
-
diegho
nagyúr
Melo el lesz takarítva az OKC-ből. A LAkers persze érdeklődik is, ez egy vissza nem térő alkalom megszabadulni Deng szerződésétől, ha Magic ezt összehozza átnézik a Stapels-t kb.
-
diegho
nagyúr
Na ki is gondoltam mi lenne jó.
LAkers kapja: Melo, Abrines, Kemba
OKC Kapja: Deng, 1st round pick
Hornets kapja: Lonzo, Hart, 1st round pick
-
perempe
addikt
Zach LaVine ajánlatot kapott a Kingstől (78/4), de a Bulls megtartja valószínűleg.
érthetetlen, hogy minek másik 2-es, ha ott van Bogdanovic és Hield is.* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
addikt
Kaliforniában és Vegasban játszanak. most mutatkozott be az újonc játékosok közül pl. Ayton, Bamba, Giles (1év után), Mikal Bridges és Aaron Holiday, akinek két testvére játszik az NBA-ben. nem csak újoncok játszanak: Korkmaz pl. 40 pontot dobott.
[link][ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Doncic miért nem játszott?
-
Süvi
őstag
Vannak egész ügyes fiatalok a Lakersnél a Nyári ligában (Josh Hart, Moritz Wagner stb. )
A nyári ligában szereplő emberkékkel is számolnak a keret összeállításakor? -
perempe
addikt
konkrétan kire gondolsz? akiket írtál, azok a drafton az első körében keltek el.
draft nélkül is lehet, de jóval kisebb az esély. (Lin esetén pl. a Wall elleni meccs volt meghatározó.) pár játékossal kötöttek szerződést az elmúlt napokban a nyári ligában mutatott produkciójuk alapján (szerintem mind "two-way contract").
-
perempe
addikt
Isaiah Thomas Denverben kötött ki (1év)
-
szebe
addikt
Nem rossz, lehet egy újabb "ismerőssel" gazdagodik a liga?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
diegho
nagyúr
-
perempe
addikt
Kawhi Leonard, Danny Green -> Toronto
DeMar DeRozan, Jakob Poeltl, 2019 első körös* -> San Antonio* 1-20-ig védve, két második körös lesz belőle különben
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
Schroder, Luwawu-Cabarrot -> OKC
Carmelo Anthony, Justin Anderson, 2022-es első körös* (az OKC-től) -> ATL
Muscala -> PHI* 1-14-ig védve
állítólag nem tartja meg a Hawks Anthonyt.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
ma elolvastam 2 fejezetet a Shaq Uncut-ból, bárkinek bátran ajánlom.
azoknak külön érdekes lehet a könyv, akik a '90-es évektől követik az NBA-t.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
LAnce-t megtanították dobni a nyáron
-
szebe
addikt
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
perempe
addikt
a Lakers kivásárolta Denget, aki le is mondott némi pénzről
-
perempe
addikt
alakulóban a Minnesota Timberbulls: Butler, Gibson és Rose már ott van, felmerült Noah és Deng neve is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest