Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Mióta elment Magic, 3 ember jött, mindegyik jó igazolás volt.
-
diegho
nagyúr
Én érzem úgy, hogy nagyobb a felhajtás Kawhi körül, mint eddig bárki körül volt?
-
Süvi
őstag
"Leonardöt mindkét Los Angeles-i csapattal hírbe hozták, de igazán nagyot nyilván az szólna, ha a Lakersbe menne LeBron James és Anthony Davis mellé (zárójelben itt érdemes megjegyezni, hogy valaki hétfőn 10 ezer dollárt tett fel arra, hogy a Lakers nyeri majd a következő szezont, sokan pedig ezt is úgy értelmezték, hogy tutira csakis azt jelentheti, hogy Leonard megy hozzájuk).
Egyelőre még mindig nem tudni, hogy hogy fog majd dönteni, de az egyértelmű, hogy Kanada nincs felkészülve arra, hogy elengedje őt. Annyira nem, hogy most, hogy a kosaras visszatért Los Angelesből, az ottani média
a gépe leszállása óta egészen konkrétan minden lépését figyeli, még az őt szállító autót is helikopterrel veszik.Az mindenesetre elég valószínű, hogy Leonard már nem fogja sokáig váratni az embereket a döntésével, mert csütörtökön július 4-e lesz, vagyis függetlenség napja, onnantól kezdve pedig napokig csak az ünneplésen lesz a hangsúly az országban. Persze Kanadában nincs ilyen ünnep, úgyhogy a kivárás is jelzésértékű lehet!"
index.hu -
diegho
nagyúr
Az index.hu cikkeit ne vegyük már alapul. Hétfőn a clippers-el vacsorázott, Doc, West, Balmer is ott volt. Kedden a LAkersből egyesével találkozott a vezetőséggel és a játékosokkal. Azért, mert azt szerette volna, ha mindenkitől ugyanazt hallja. Szeretné, ha a saját orvosi stábja mehetne vele, mert elég sok sérülés volt a LAkersnél idén (bár már van új ember a pozícióra, nem is akárki). Azt is tudni akarta, hogy Magic miért lépett. Azt mondják, ha Magic nem lép le, már LAkers játékos lenne. Ez egy kicsit pontosabb leírása a szitunak.
Halkan jegyzem meg James felajánlotta, hogy visszalép, hogy ő lesz az, aki áldozatot hoz és AD és Kawhi lesz a két sztár.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Kahwi és PG13 ment a Clippersbe
-
ImACeltic
őstag
Na ez kemény. Kawhi like: fuck you LBJ and AD, we will beat your fookin ass with PG.
Szerk.: BTW Westbrook most mit gondolhat? Talán rájön, hogy nem igazán szeretnek vele játszani a játékstílusa miatt, amivel sosem fog nyerni gyűrűt?[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
nmate91
tag
Nem szar a Clippers védekezése potenciálisan, na...
-
diegho
nagyúr
Ez az offseason no comment.
-
sp8787
addikt
Este megnezek par SL meccset, kivancsi vagyok.
-
sp8787
addikt
Egyebkent ha nem ez a pelenka vagy pelinkar lenne a Lakers-nel lehet atment volan a dolog.
A Logo-t meg ujra isteniteni fogjak, jogosan. -
saen
veterán
Egyiknek sincs. Lakers közben majdnem elköltötte a teljes keretét Kaldwell-Pope-ra meg Danny Greenre, Torontonak meg nem is volt érdemi pénze, csak azért hozhatta volna vissza Kahwi-t, mert náluk játszott.
Én max olyan deal-t tudnék elképzelni, mint pl Minnesota-ból a Wiggins. Két szar játékos új helyen új lehetőséget kapna.
Szerk: azóta McGee is visszatért a Lakershez.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Knicks-be, másnak nem kellene.
LAkers most mozgolódhat. Hiba volt várni. Egy potenciális bajnokcsapatot építhettek volna Kawhi nélkül is, ha az elején lépnek. Még most sincs semmi veszve, lesznek még a Trade Deadline előtt mozgások. Most az a lényeg, hogy a maradék játékosok közül a jobbakat jó szerződéssel kell elhozni és azonnal mozdulni majd azokra, akiket kivásárolnak a szerződésükből. Igoudala, JR, Korver, Teague
-
diegho
nagyúr
A legszomorúbb ebben a Kawhi történetben az, hogy állítólag Magic elmondta Kawhi-nak, hogy a LAkersnél bajok vannak és emiatt nem ment oda.
A másik pedig az, hogy ha a LAkers nem AD-ért cserél, hanem PG13-ért, aki hetekkel ezelőtt jelezte, hogy cserét kér, akkor most ott lehetne a James, PG13, Kawhi hármas a LAkersben, ami a valaha volt legjobb trió lenne egy csapatban.
-
perempe
addikt
az Oklahoma egész jó kis csapat lesz, Gallinari nagy kedvencem; kár, hogy nem mindig bevethető. SGA is nagyon jó. WB inkább az alapszakaszban tud lendületet vinni a csapatba, a rájátszásban a dobni nem tudó játékosokhoz hasonlóan -pl. Wall- pocsék szokott lenni.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Süvi
őstag
Földrengés miatt félbeszakadt mérkőzés. Ilyet se láttam még.
-
perempe
addikt
Rondo, Danny Green, Caldwell-Pope, Cousins -> Lakers
-
perempe
addikt
Caruso, Bradley, McGee -> Lakers
-
perempe
addikt
érdemes a Summer League eseményeit követni, tegnap a Bulls-Pelicans és a Boston meccse volt érdekes, utóbbi T. Fall miatt, aki újra felkerült az Indexre[link].
a szokásos YouTube csatornák élnek: FreeDawkins, House of Highlights, Ximo Pierto, MLG Highlights, stb.* Brahms: 4. szimfónia *
-
szebe
addikt
válasz attiati #7585 üzenetére
Az, hogy a Boston Summer League csapatában játszik, az égvilágon semmit sem jelent. A nagycsapathoz semmi köze.
Ezért sem értem az indexes újságírót, miért írja Fall-nál (meg Rosco-nál is így írta), hogy NBA meccs. Ez gyakorlatilag pár edzőmeccs, ahol megnézhetnek "versenyhelyzetben" olyan játékosokat, akiket élesben azért necces lenne.
A nem draftolt SL játékosokból nagyon kevés jut csak el a ligába.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
perempe
addikt
marad Westbrook?
-
nmate91
tag
Na ez a Russ move wtf.
-
diegho
nagyúr
Ez az offseason eléggé epic volt eddig is... Nagyon remélem, hogy CP3 nem fog a LAkershez kerülni, hacsak nem kivásárolva veterán minimumért.
-
attiati
veterán
-
Scrake^;DD
aktív tag
-
attiati
veterán
oké, de baromi vicces az egész
Többszörös nba bajnok nem gyakran érez ilyen megalázó helyzetet nyilvánosan.
Persze ettől még #1, meg respect, meg minden.A talaj is lejtett, ami csalóka (és egyenetlen).
borges7: szintén. Furcsa látni az nba-ben, hogy frenchise-ok emelkednek ki a semmiből 1-2 év alatt egy jó draft-tal / igazolással (és tűnnek el a süllyesztőben).
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Lassan annyian mondják le a szeptemberi VB-t az amerikaiaktól, hogy Melo is be fog férni.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest