Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Közben a LAkers is új ajánlatokat tett és hajlandó cap space-t bevállalni, valószínűleg Hill szerződéséről van szó, esetleg Moore, nem hinném, hogy Holiday-t el akarnák cserélni, de ki tudja.
Átnézve a számokat egy Ingram, Ball, Kuzma 2 pick vs. Davis, Hill cserével is lenne még azért hely a sapkában. Ha Holiday-t akarják cserélni, akkor már más a helyzet, csak pár millió maradna a sapkában. Holiday-t csak nagyon szükséges esetben vállalnám át, Hill-t bármikor, Hill érkezésével még mindig tudunk hozni egy 10M körüli játékost és ott van még a Mid-level exception, ami 5-6M között lesz jövőre kb. Tehát egész tűrhetően ki lehetne jönni ebből. Hill szerződését is el lehet cserélni majd.
-
saen
veterán
Jajj, kezdődik:
"LaVar Ball tells ESPN that if Lonzo Ball is traded, he wants his son to go to Phoenix: “We want to be in LA. But if he’s traded, I don’t want Lonzo in New Orleans. Phoenix is the best fit for him. And I am going to speak it into existence.”"
-
Süvi
őstag
Ilyenkor az elcserélendő emberkéknek van beleszólásuk?
Nem tudom milyen érzés lehet nekik, amikor látják, hogy őt és 4 másikat el akarják cserélni.
Nem csökken ilyenkor a motiváció jelentősen? -
saen
veterán
Akkor van beleszólásuk ha a szerződésben van "no-trade clause" és ez általában csak a legnagyobb sztároknak van. Pl Lebronnak tuti van, másnak nem hiszem. A morált természetesen tudja ez befolyásolni, Ball faterja pl holnap kétszer is lesz helyi Phoenix rádióban, elkezdte a kampányt, hogy fiát a Sunshoz kell vinni.
Egyébként most így áll a helyzet, szerintem nem lesz belőle semmi:
"Pels are waiting on Lakers to overwhelm them w/ an historic haul of picks. To Nola, that means Lakers offering 4 first-round and second-round picks as part of a Davis package. Pels want to be compensated - perhaps even overcompensated - to even consider a deal with LA now." -
saen
veterán
-
saen
veterán
Még olyan hírek is vannak, hogy a Pelicansnál áprilisban új GM lesz és jó eséllyel megvárják ezt, hogy az új GM alakíthassa majd a csapatot. Tisztára, mint egy szappanopera
-
Süvi
őstag
-
diegho
nagyúr
No, akkor ennyi volt az AD cserélgetés jöhet a B terv.
Az mekkora lesz, ha AD nyáron benyögi, hogy csakis a LAkershez hajlandó aláírni, majd jövőre szépen átjön ingyen
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Egyébként őszintén szólva szerintem ez a Lakersnek se lenne jó. Gyakorlatilag nem maradna épkézláb játékos, azt már rájátszás előtt nem tudnák pótolni, legalábbis olyan szinten nem, hogy GSW ellen esélyesek legyenek. Akkor már ráérnek nyáron, lesz egy csomó nagy jó free agent.
-
diegho
nagyúr
Lesz, de AD fiatal és 5-6 évig szép lenne a jövő vele, ráadásul James segíteni tudna neki ennél is jobbnak lenni. KD már 30 múlott, Leonard nem az akire szükség van, Kyrie sérülékeny és túl sokat van nála a labda, Kemba szintén kéri a labdát, Thomson pedig nem elég a bajnoksághoz.
-
saen
veterán
És a Philly dobta le a bombát végül, kiváncsi leszek mire jutnak így.
-
diegho
nagyúr
Ez a Bullock igazolás egész okos volt, sőt igazából nagyon okos volt.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Sunsnak meg lesz egy Tyler Johnsonja Miamiból, nemsokat tudok róla, kb semmit.
-
saen
veterán
Mostmár kicsit többet tudok, használható combo-guard, csak szar a szerződése. De mivel Andersont adtuk cserébe (pickekről egyelőre nincs info), aki használhatatlan és a szerződése alapban szarabb, de ha kirakjuk akkor kicsit kevesebb. Szóval lesz egy játékosunk akit azért páylára lehet küldeni, cserébe 2m-mel többe kerül, mint a tökéletesen haszontalan Anderson. Végülis nem rossz deal.
-
Süvi
őstag
Érdekes cikk, szörnyű címmel.
-
szebe
addikt
Beasley + Zubac Muscala-ert, varoson belul.
Nagy kar a horvatert"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
saen
veterán
AD marad NO-ban... Clippers elküldi Teodosic-ot, remélem a Suns lecsap rá.
-
Süvi
őstag
Érdekes volt ez a draft.
Szerintem Lebron csapata jobb. -
diegho
nagyúr
Ez nagyon érdekes meccs. Walton miért ülhet a padon még?
-
nmate91
tag
Nagyjából mindegy LeBron mellett ki az edző a jelenleg elérhető személyek közül.
Phila egész veszélyes így, fizikálisan és védekezésben nagyon erős a kezdő Reddicket leszámítva és már csak egy játékos van a kezdőben akit üresen hagyhatsz a triplavonalon, de Simmons meg transitionben piszok gyors és veszélyes.
-
ben11
őstag
Ezt az idétlenkedést ami zsákolóverseny néven fut lassan el lehetne hagyni az all star programjából.
Az átugrom az embert zsákolások már az elején is értékelhetetlenek voltak,de mostanra már tényleg a hideg kiráz tőle.. -
szebe
addikt
"Bezzegrégen" legalább az AS game-n volt valami "komolyság", ma már az is arról szól, ki tud messzebbről 3 pontost dobni, meg nagyobbat zsákolni.
Cirkusz az egész, de amíg az embereket érdekli, addig menni fog..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nmate91
tag
Az egész arról szól, hogy celebek mutogatják magukat 3 napig, posztolnak instán, twitteren és keresnek egy valag pénzt.
A hárompontos verseny is vicc, Seth Curry mehetett, de Davis Bertans nemBaseballban pl legalább van értelme, a nyertes divízió csapata játszik pályaelőnyben a döntőben.
-
szebe
addikt
Spanyol kupában címvédés, Hangáék elmebeteg meccsen verték a Realt...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest