- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Nem vagy lekötve cap space-szel jövő évre. Csak a jelenlegi sapkát kell nézned, hogy abba mi fér bele. Lásd JJ Reddick esete. 1 év 23 milla. Jövőre ismét lesz legalább 23 milla elkölthető pénze a Philynek. Akkor meg olyan játékost igazolnak, aki az akkori igényeknek megfelelő pluszt tud hozni a csapatba.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
diegho
nagyúr
Nagyon sok előnye lenne:
- 1 amit említett Melack, a cap space, tehát jövőre lenne hely sztárokat hozni
- 2 Lonzo Ball megkapná maga mellé a liga egyik legjobb spot up shooter-ét, aki mellesleg egy veterán guard és baromi jó mentor lenne rögtön az elején
- 3 Hill nagyon jó védő is egyben, tehát ebben is segítene nem csak Ball-nak, de a többi guard-nak is fejlődni
- 4 Ha a kezdő Ball, Hill, Ingram, Randle, Lopez, akkor akár még playoff közelébe is kerülhet a csapat, amivel sokkal vonzóbb lesz a sztárok számáraHill 1 year deal-el gyakorlatilag a legjobb dolog lenne a csapatnak, ami az egész offseason-ben történhet, még ha le is sérül és csak 40 meccset játszik, akkor is.
-
ImACeltic
őstag
Lesz jövőre is bőven csapat amelyekre kíváncsi vagyok. OKC, Wolves, Philly, Bucks. Jelenlegi kedvencem az OKC, de szeretem a fiatal, tehetséges csapatokat. Nem vagyok Lakers-es, de erre a Ball gyerekre kíváncsi vagyok, hogy a full kretén faterja rizsázásának árnyékában mire lesz képes. Harden valamiért nem szimpi, CP3 sem a sok flopp miatt, de Őket is megnézem párszor. Aztán ugye van még GSW, Cavs, Spurs.
Free agent guard Derrick Rose is meeting with Milwaukee Bucks officials today, league sources tell ESPN.
Sources on @ESPN: Carmelo Anthony is now open to waiving no-trade clause for Houston or Cleveland.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
diegho
nagyúr
Hill, Z-Bo - SAC
-
diegho
nagyúr
Hayward - Celtics (szerintem rossz döntés volt)
-
perempe
addikt
nézi vki a summer league meccseit? a tegnapi Boston-Philly egész jó kis meccs volt, az első és a harmadik pick is bemutatkozott, utóbbi győztes kosárral. Zizic is először játszott. Brown volt a legjobb. [link]
Exum nagyon jól játszott a Spurs ellen.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Ha Hayward marad Utah-ban, akkor tuti szobrot kap és visszavonultatják majd a mezét. Ott ő a sztár, én biztosan nem mennék el, pláne nem a Celtics-hez, ahol biztosan nem fog bajnok lenni.
-
diegho
nagyúr
Elkezdődött! Jamal Crawford ki szeretné vásároltatni magát a szerződéséből és Ball-al akar játszani a LAkersben.
-
diegho
nagyúr
No akkor Hayward hivatalosan is Bostonba megy. Én nem oda mentem volna. Annyi előnye van, hogy tuti playoff-ban fog játszani és az all star gálán is játszhat, viszont kevesebbet kap és nem ő lesz a legjobb a csapatban.
-
diegho
nagyúr
Elképzelhető, hogy a Celtics kezdő ötöse nagyban változni fog még, mert nincs helyük Hayward-nak, ezért cserélni akarnak (lehet sign and trade lesz) de ezen felül még további csere is esélyes, állítólag Marc Gasol-t szeretnék megszerezni. Az úgy már egész komoly csapat lenne, IT4, Hayward, Horford, Gasol négyes akár a Cavs-t is megverhetné.
-
perempe
addikt
Gay -> SA!
Olynyk, Waiters -> MIA (mi lesz James Johnsonnal?)[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Végre láthatjuk Lonzo Ball-t. Szerintem azt a meccset nagyon sokan nézni fogják.
-
Kickass
őstag
PG13 -> OKC
-
szebe
addikt
Szintén az Albával bajnok Winston Shepard a Hawks SL rosterében. [link]
Nem kis szerepe volt a bajnoki címben, ennek ellenére voltak pillanatok, amikor vasvillával kergettük volna hazáig
Jó védő, iszonyat rugói vannak, viszont középtávoli/távoli dobása nulla (bár a bajnokság vége felé már alakulgatott az egyleütés tempója).Kíváncsi leszek rá is, meg a Raptorsnál Edwardsra. Benne nagyobb fantáziát látok.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
diegho
nagyúr
Második meccsen tripla dupla, az úgy nem rossz.
-
ImACeltic
őstag
Jamal Crawford is beköltözött a farkas odúba. Van még helyük a sapka alatt? Mert ha van és még lesz 1-2 ilyen húzásuk, contenderek is lehetnek.
Fultz-nak meg boka ficama volt a hajnali meccsen....ezt már nem hiszem el geci.
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
diegho
nagyúr
KCP - LAkers
-
diegho
nagyúr
Szerintem nem jön már senki idén a LAkers-hez, a keret készen van, sokkal jobb, mint a tavalyi. A 8. hely elérése nem esélytelen, pláne 1-2 sztár sérülésével. Igazából idén nem is lényeges a playoff, a lényeg, hogy a fiatalok fejlődjenek, épüljön a csapategység és tűnjön el Deng.
-
szebe
addikt
Közben Hangának úgy néz ki hogy az NBA után a Barca se jön össze...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
perempe
addikt
Summer League rájátszás: Lonzo nagyot játszott az első napon [link]
-
perempe
addikt
a többi videót is érdemes megnézni, pl. Jordan Bell 5PTS 11REB 5AST 5STL 6BLK az utolsó napon [link]
-
diegho
nagyúr
Megnéztem, hát azok a kb kétharmad pályás passzok brutálisak. Futás közben bedobja a védők mögé gond nélkül tökéletesen. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyi pattanót szed. Simán benne van, hogy tripla duplát tud átlagolni majd idővel, de én az első idényre sem tartom elképzelhetetlennek a 15-8-8 statot.
-
diegho
nagyúr
-
-
diegho
nagyúr
Lonzo szupersztár lesz, ez nem kérdés, de a Kuzma gyerek is nagyon jónak tűnik. Az mekkora lenne, ha a rookie szezonjában tripla duplát átlagolna Lonzo point guard-ként? Úgy kb mindenki a LAkershez akarna jönni jövőre.
-
diegho
nagyúr
Rondo - Pelicans
-
diegho
nagyúr
válasz ImACeltic #6348 üzenetére
Kérdéses, hogy ez a legdurvább nyugat, vagy sem. Volt egy olyan év, amikor 50 felett kellett nyerni a playoffhoz, lehet most is az lesz. GSW, SAS, HOU, OKC, MIN ez az ötös szinte 100%, hogy ott lesz, három hely szabad, viszont nagyon sok esélyes van még:
MEM - a Memphis mindig ott van, igaz a Parsons szerződés borzalmas, ha nem sérül meg a két sztár, akkor ott lehetnek, bár kérdés, hogy lesz-e elég scoring
LAC - igaz elment CP3 és JJ és Crawford, viszont jött egy Teodosic, aki egész jó lehet, sweet Lou teljesen helyettesíteni fogja Crawfordot és jött egy Beverly, a legjobb defenzív PG, ott lesznek
DEN - Milsap és Jokic elég komoly páros lesz
UTA - kérdés mire mennek Hayward nélkül, minden Hood-on múlik
POR - valahogy mindig odaérnek, még ezekkel a buta szerződésekkel is és Nurkic sokat dob rajtuk egy teljes szezonban
NOP - ők lehetnek a meglepetés, mindkét irányban, ha Rondo az adja, amit a playoff első két meccsén, akkor tuti playoff csapat lesznek, de ennek nem látom sok esélyétEzek a csapatok mind jobban indulnak, mint a LAkers. Két dolog hiányzik a LAkersből - pattanózás és három pontos. Nagy kérdés a fiatalok mennyit ugrottak előre a nyáron. Ingram biztos haladt, de az kevés, szerintem két játékoson múlik, az egyik Randle, a másik KCP. Ha Randle hoz egy 14-10-es átlagot és KCP jól dob kintről, akkor lehet esély, de továbbra is azt látom problémának, hogy egy posztra 2-3 hasonló szintű játékos van.
PG - Lonzo, Clarkson
SG - KCP, Brewer
SF - Ingram, Kuzma
PF - Nance Jr., Randle
C - Lopez, ZubacEz a mélység jó is lehet egy szezonban, de kinek adod a labdát az utolsó 30 másodpercben, hogy tessék itt a labda nyerd meg a meccset? Nagyon sok múlik azon, hogy Randle mire megy a tökéletes fizikumával, ha bír eleget pattanózni és lesz egy 33%-os hármasa, akkor odaérhetnek.
-
K1nG HuNp
őstag
Milyen cipőt tudnátok ajánlani egy kezdőnek? Az egyik barátom akcióban tudott venni egy Audacity 2016-ot féláron a nike.com-on. Mire én odaértem már elfogyott a méretem sajna, teljes árat (30k) pedig nem szeretnék adni értük.
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest