- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz rob210 #16798 üzenetére
320k km óta elf
Tehát nem olyan fos az...Tehát mondhatni, "picit" túlzó a kijelentésed és "picit" elfogult vagy a xado cuccokkal szemben.Én pedig továbbra is azt állítom, hogy nem éri meg a másfélszeres (vagy inkább dupla) felárat a xado olaj. (nekem biztosan nem)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
hossszú
őstag
válasz rob210 #16800 üzenetére
Igen az Espaceről van szó
Holnap felhívom őket, kérek árajánlatot. Valószinüleg lényegesen olcsóbban vállalják mint Szolnokon, kicsit durva a 38k-s darabonkénti ár. Inkább veszek ki egy nap szabit és felviszem Bp.-re amig javítják addig meg elmegyek shoppingolni.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Ghandi
aktív tag
válasz rob210 #16798 üzenetére
Én is az ELF/Totalt(ez a két márka ugyan az a cég már) használtam eddig ebbe az autóba és az előzőben,teljesen meg vagyok elégedve vele! Renault minősítés szerint megfelelnek,szóval minden szempontból jónak kell lennie az autóhoz.
Ha nyáron fel villan az olajnyomás jelző lámpád akkor az szerintem nem az olajtól van,inkább esetleg olajpumpa vagy túl melegszik.
Én is túl drágának tartom a Xadót,és a motoromnál(Honda CBR) semmi változást nem mutaott.Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
válasz Ghandi #16805 üzenetére
Hidd el, hogy az olaj szar, mert azóta, hogy nem az van benne soha nem villant fel az olajnyomás jelző.
Azóta próba képen tettem bele ELFet mégegyszer, ugyan az volt a hiba.Lehet csak az én Renaultom allergiás az ELF-re de az enyém nem szereti.
Én meg így nem használom, mert másik olajjal nem csinálja, ergo hiba javítva nem teszek bele ELF-et.Renault power
-
Ghandi
aktív tag
válasz rob210 #16807 üzenetére
Én a Castrolal vagyok úgy hogy nálunk itthon az egebe magasztalják,pedig közel sem olyan jó.A "csúcs" minőségű Castrol ok nem rossz,egy jó minőségű olaj,de ennyi,semmi extra,a Renaultok többsége nem nagyon szereti.Én az autóimba eddig Total és ELF olajat használtam,dea motorba csak Motult,esetleg Repsolt,de csak azért mert Repsolos a fényezése Más olajtól hangosabb a kuplungja és keményebb a váltója,persze nem olyan vészesen,de érezhető
Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
Egyébként megrendeltem a 4db Beru trafót! Már csak gyertyát kell vennem és pikk-pakk kész lesz a gyujtás felujjítás.Beugrottam ma a kedvenc autós boltomba hogy megkérdezzem ők mennyiért tudnának trafót hozni.Valeo pont volt is nekik raktáron,odaadta volna nekem azt is 35-ért,de ragaszkodtam a Beruhoz.45-ért tudna hozni 4db Berut...inkább kihagytam.NGK gyertyát olyn 5000Ft-ért tudna hozni 4db-ot.Az jó ár?
Pontosan milyen NGK gyertya való Megane 2 1.4 16v motorhoz?[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
-
Ghandi
aktív tag
válasz rob210 #16811 üzenetére
Igen,nem értelek
Értelek! Szerintem te kevered az autót és a motort,mármint a motorkerékpárt!
Mint ahogy azt két hsz-el korábban irtam egy Honda CBR-ről van szó! Annak egyben van a motorblokkja,váltója és kuplungja,ugyan az az olaj keni mindet! A Xadora irtam hogy ennél a motornál próbáltam régebben a de semmi pluszt nem tapasztaltam[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
Szia! Nálam nem kazettás volt bent, hanem cd-s ,de alapjáratban nem működött, csak a rádió. Így én is megváltam tőle... Pio-t vettem, meg vagyok elégedve.
Viszont én nem vettem beépítő keretet ... tettem oda karbon fóliát. Jó lett, nekem tetszik(#16801) rob210:
Valeo csészealj maradvány? Amúgy a classic nak nem ilyen a seggén a díszcsík, szögletes a vége nem? Megane-ra való egyáltalán ?[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
válasz rob210 #16815 üzenetére
UFO-ra gondoltam a csészealj alatt
A kocsihoz volt, vagy csak úgy találtad/kaptad? Talán nem is megane-ra való, talán nem is rönóhoz.
Meg ráadásul homorú nem is domború... oldalcsíkoknál domborodni szoktak ezek. Talán akkor valaminek az elejére vagy seggére való...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Esetleg valakinek eladó, pici olcsó 14 colos alufelni jó árba Clio 2-re?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
FRENK1988
veterán
Kinéztem egy ilyet: [link] Elég jó árban van de sajna nincs kupakja. Honnan lehetne ilyet szerezni?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
tresh
veterán
-
AMD Power
titán
Biztos, hogy kell jobb? Dacia Sandero teszt
Nekem nem kéne.
Genfben bemutatkozott az új Dacia Logan MCV
Egyterűből klasszik kombi lett a Dacia Logan MCVTeljesen jó lett ez is.
-
tresh
veterán
Na urak gumi kérdés ki melyiket ajánlaná
Falken 185/60R14 H ZE914
Firestone 185/60R14 T Multihawk
Hankook 185/60R14 H K425
Semperit 185/60R14 T Comfort-Life 2Ezek közül nekem a falken gumi a legszimpatikusabb de semmi infót nem találok róla
AMD Power: a logen kezd alakulni de ez a puritán belső.. vagy csak én igénylem hogy ha beülök a kocsiba kellemes közérzetem legyen..
[ Szerkesztve ]
-
-
tresh
veterán
válasz rob210 #16823 üzenetére
Michelin 72k
Contiból 70k
Goodyear 65k (télim ez tökéletesen elégedett vagyok vele)
Dunlop 62k
Hankook 58k ba meg állna bár nem tudom nem igazán olvastam róla jókat...
Semperit 59k
Barum 53kMost így hirtelen de valószínű akciósan van jobb áron is majd körbe nézek igazából jó lenne 60 körül megúszni ha picit több az még belefér
-
rob210
Topikgazda
-
FerNandor
őstag
válasz FRENK1988 #16818 üzenetére
nekem ugyanilyen van, most erre veszem a gumit. mondom a kupak cikkszámát
8200134772.pécsen pl van francia autósbolt, biztos nálad is van valahol. ha nem találsz, akkor esetleg ebay.
--------
(#16822) tresh
nekem is tetszett a falken gumi, de páran pl. azt mondták, hogy az sportos, gyorsan kopik és nem tapad az esöben... a hankook biztos, hogy jó.
én, mint laikus, azt mondom, hogy ha tetszik a falken, vedd meg, nem hiszem, hogy szar lenne. De a hankook elvileg biztosan jó választás.[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz FerNandor #16831 üzenetére
úgy tünik, az ebay, most nem annyira opció.
http://www.ebay.de/itm/Renault-Scenic-2-II-JM-Nabenkappe-Radkappe-Nervastella-8200134772-K-/151002251525?pt=Auto_Radkappen&hash=item23286f8105"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Na nekem megjött a gumik fele, azaz 2db.
a másik kettö valószínü/remélem holnap jön meg, amúgy nem sürgös, lényeg, hogy ideérjenek. fizetni akkor kell.
nagyon fasza. azt hiszem kurva jó vételt csináltam, de azért lekopogomképek:
http://imageshack.us/a/img109/4149/dsc0123pp.jpg
http://imageshack.us/a/img811/4294/dsc0126bn.jpg
http://imageshack.us/a/img221/4391/dsc0125ce.jpg
http://imageshack.us/a/img32/9530/dsc0124vy.jpg
http://imageshack.us/a/img213/2396/dsc0121ig.jpg"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
tresh
veterán
válasz FerNandor #16834 üzenetére
DOT számokat majd nézd össze nehogy különbözőt kapjál
MMA87: én 1.6 ra max 16ot tennék ...főleg hogy amit Nandor is vett gumi méret elég sok típuson alap gumi így viszonylag jobb áron van egy komolyabb gumi szett 17 es fater lagunájára akciósan 120 volt
[ Szerkesztve ]
-
Ghandi
aktív tag
A Denso gyertya jó minőségű? NGK-t akartam,de a boltban ahol a Beru trafókat rendeltem nem volt épp NGK gyertya.
-
FerNandor
őstag
eddig nagyon elégedett vagyok. ezek 4812-esek, sztem a másik kettő is ilyen lesz.
ha marad a 100%-os elégedettség, akkor tőlük fogom venni a télit is, vredestein snowtrac 3-at.
az 14 ezer párszáz Ft körül van most náluk, 195/65R15."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
juj, mi ment most a wattsban. mekkora!
[link][ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
tresh
veterán
válasz FerNandor #16840 üzenetére
Akkor jó csak azért említettem mert szoktak ilyet csinálni hogy kiürítik a raktárat és eltérő dot-al jönnek a gumi mert úgy volt összekukázva a 4 db nem jellemző de aki nem figyel megpróbálják átpakolni a palánk túl oldalára Anno egyik barátommal mentünk el neki gumit nézni tényleg jó ár stb stb odaérünk mondjuk mit szeretnék mondja a kedves értékesítő hogy erre tessék majd ránézünk a dotszámra és majdnem elestem 08-as dot 2011 év végén és kb az eredeti árból max 2ezerrel volt olcsóbb darabja. AMúgy egy linket küldenél a boltról kiv vagyok milyen áron mozognak náluk a gumik
-
FerNandor
őstag
ezek asszem amúgy 2012-es gumik, mármint tavaly dobták öket piacra, szóval itt jobb azért a helyzet, nem tudnak "öregek" lenni. [link] ha esetleg nincs raktáron gumi, nincs hozzá ár, írhatsz nekik e-mailt, nagyon hamar válaszolnak, az info@-osra. ha tudsz írhatsz nekik magyarul + angolul is. amúgy vagy törik a magyart vagy google fordítóval kommunikálnak, de nem probléma
Giigz ja nem rossz. szívesen elfogadnám és eladnám
MMA neked a gyári amúgy a 16-os, nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest