- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Tiszteletem a klubtársaknak, ezennel én is csatlakoznék egy 2001-es Mégane I 1,6 Berline Alizé-vel.
Van vkinek ezzel az 1,6-os motorral rendelkező gépe? Elsősorban az üzemanyagszintjelző mutató, tankolási figyelmeztető lámpa érdekelne, hogy mennyire pontos, ill. hogy kb. mennyi lehet még a tankban, amikor a lámpa kigyullad. Ami picit fura nekem, hogy csak akkor gyullad ki a figyelmeztetés, mikor a mutató már kifekszik, ezért is kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Szerintem pont így jó amikor kifekszik a mutató bekapcsol a visszajelző hogy nem ártana itatni a gépet mert szomjas elvileg neked is 60lityis tankod van na most a mutató nálam full nem pontos mint állt semelyik típusba nálam ha elfekszik és jelezz simán megyek még vele 50-80km között
-
rob210
Topikgazda
Én amióta kitapasztaltam, a fogyasztás méréssel, mindig a kilóméter számlálót lesem, ha megtettem 700 kilóméter felett, megyék tankolni.
Nekem 250 kilóméter megtétele körül, már feles jelzésen van a mutatóm.
Az elején még megijedtem, hová lett a benzin, de most már tudom semmi baj[ Szerkesztve ]
Renault power
-
tresh
veterán
válasz rob210 #16307 üzenetére
Pontosan Amúgy azért is becsapós a mi jelzésünk mert a felétől felfelé nagyobb az osztás így gyorsabbnak látszik a mutató mozgása..először én is meg ijedtem hogy 3/4eden volt a mutató mentem kb 100km-t és már a felén volt mondom ez meg mi..és simán mentem vele még 500km igaz akkor már be be villant a visszajelző..
és itt volt az a pont amikor rájöttem hogy dísznek jó..de én is a napi számlálót nézem..ált. mindig egy 10-esért tankolok az 23 liter kb és avval meg a maradékkal kb 30liter van benne az meg kb 400km így olyan 390km nél meg itatom -
AMD Power
titán
Gyönyörű.
-
tresh
veterán
-
_NCT
őstag
válasz SocketA #16316 üzenetére
Nekem kb 80km-nél villant a sárga, azután nem mérte, persze a computer csal, sztem még volt benne + 50km. Szal 100km-re tuti elég még, bár én szeretem megtankolni, nem mindig jó ha a tank alján összegyűlt esetleges dzsuvát felszippantja a rendszer. Igaz ez nem dízel, hogy erre különösen figyelni kéne.
Tegnap a fél tankra 380km-t írt ki tankolásig. Lenulláztam a kúton, kíváncsi leszek rá
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hat telen 8eFt-os tankolasnal volt, hogy 9.3litert fogyasztott varosban (de akkor 20 perceket jarattuk, mig havat takaritottunk), viszont most elmentunk vele sielni, 4 szemely, teljesen megpakolva (2 snowboard, 2 silec felszereles, sicipok, utazotaskak) hegyen-volgyen at: 7.3 literes fogyasztast szamoltam! Teljesen elegedett vagyok
-
hossszú
őstag
Vízszivattyúból milyen márkát érdemes venni?
A nyáron lett cserélve vezérléssel együtt a vízszivattyú is de nagyon úgy néz ki, hogy eddig birta. Élt 17eKm-t.
Holnap viszem a szerelőhöz de nem szeretném rábízni az új alkatrész beszerzését.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
senior tag
Egyik hatso ulest lehajtottuk, befert oda minden. Boxot nem tudtam berelni, mert nem nem adtak sehol a keresztlecet, meg kellett volna 26eFt-ert, a magnesesbe meg nem biztunk. Hatul kicsit szukos volt, de kibirhato.
De megegyszer: hegyre mentunk! Meg minden nap kocsival jartunk ki a sipalyara, boltba,... es akkoris bent volt a teljes cucc!
-
giigz
veterán
válasz SocketA #16325 üzenetére
Na akkor majd adhatsz nekem csomagolási tippeket, sőt meg is kérlek rá Mi is négyen mentünk síelni, csomagtartó full tele, egy bőrönd a hátsó két utas között, sisakok, stb. a kalaptartón, tényleg csurig rakott autó, + egy elég nagy box, a lécekkel, bakancsokkal...
Szóval minden elismerésem, mi boxszal együtt is csak szűkölködve fértünk el, a kabátok már be sem fértek a csomagtartóba...
-
tresh
veterán
unix/bardi tényleg ilyen nem tenném be az autómba márkák vannak
-
eTrade
tag
Sziasztok!
Mai nap folyamán szeretnék leadni foglalót egy M1-esre... hol találok ehhez valami mintát?
-
rob210
Topikgazda
Van amiben egy két után gyártó jobbat csinál mint a gyári.
Már csak azért mondom ezt, mert nekem az ismerős renault szervizes mondta, hogy dolzot vegyek higgyek neki, 22 év alatt olyan kocsit vízpumpa hibával nem vittek vissza amiben dolz volt.
Nekem az van benne el ne kiabáljam szépen teszi is a dolgát.Renault power
-
tresh
veterán
Havas szép napot!
-
senior tag
(#16326) just: Amikor teli van, akkor nehezen indul meg a mutato, aztan gyorsan eleri a felet, onnan mar lassan megy le, de amikor beer a piros kockaba akkor azert mar el szoktunk indulni kut fele. De akkor ezekszerint amikor a kocka szelehez er es felvillan a lampa, akkor legalabb meg 10 liter van benne?!
(#16327) giigz: Sajnos nincs fotom, ahol jol latszana, hogy pakoltunk be, de a lenyeg:
Bal hatso ulesbol kivettem az "ulolapot" es a fejtamlat, az ulest lehajtottam. Kivettem a kalaptartot is.
Egy par snowboard cipot betettem a vezeto ules moge.
A ket snowboardot meg egymasnak lapjara forditva feltamaszottam a vezetoules fejtamlajara (a nyari szonyeget alatattem, hogy ne vagja ki a fejtamlat), majd gumipokkal rogzitettem, hogy ne mozguljon el.
Alatta kenyelmesen elfert a ket sifelszereles cipokkel egyutt.
A csomagtarto maradek 2/3-ba pedig befertek az utazotaskak, szatyrok.Durva, hogy mit ki lehet hozni egy kis kupebol
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
De jól néz ki ez a színösszeállítás
-
FerNandor
őstag
úgy tünik megint emelték az üzemanyagokat. itt a molnál a benzin 438, a gázolaj, 433..
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest