-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Én egy D5000-t nyúzok egy hónapja, nagy megelégedéssel. Teljesen kezdő vagyok, de szándékosan nem használom az Auto üzemmódot. Inkább lövök RAW+JPEG üzemmódban, így kezdő hibáim miatt rákényszerültem a Lightroomra (veszett jó és egyszerű program, pedig nagyon nehezen vettem rá magam a használatára).
No de a lényeg. Két hét után már elfogadtam volna rajta pár plusz gombot, hogy ne kelljen menüzni. Kihajtható LCD-t nem használom (csak beforgatom mikor elteszem, hogy védje). Ilyen géppel illúzióromboló kijelzőn keresztül fotózni, meg úgy baromi lassú is.
D5000-ben kimondottan tetszett, hogy nagyobb váz, jobb a fogása (mint pl. D3100-nak). Hozzáteszem, közepes méretű kezem van, szokni kellett, kisujjam nem tudom hova tenni.
Videót nem használom, arra van egy kompaktom. De azzal sem szeretek videózni, mert irdatlan nagy helyet foglal egy 2 perces alkotás is.
Szóval így egy hónap D5000 után totál kezdőként azt mondom, hogy ha most kéne választanom hogy D5100 vagy D7000, én bizony a D7000-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.