Aktív témák
-
csakb
őstag
-
spanyoll
addikt
Na ja, de ezért merült fel bennem a kérdés, mivel maga az akksi nem AA akksi, hanem utángyártott lítium-ion akksi.
Ezért zavarodtam meg, hogy oké, hogy Li-ion de attól még nem lesz AA ...
Mindegy, arra állítom, végül is mindegy valószínűleg, ahogy írod."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Fura ... beraktam a fullra töltött pótakksit a gripbe és valamiért nem jelezte ki a vázam a grip és a váz akksitöltöttségét egymás mellett. Kicseréltem, akkor működött, visszacseréltem, és azóta jó, mindkét akkuról van töltöttségi infom. Érdekes ...
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Misi1979
őstag
DSLR videózásra elegendő az SDHC 15MB per másodperc szerintetek? Vagy menjek biztosra és 30MB/s?
Werbung: topiklakóknak 10% kedvezményt adok a héten egy amúgyis kedvezményes af-s 50/1.8g árából
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
L4mie
veterán
válasz Misi1979 #36110 üzenetére
nemtom, e-bayről csak vicikvacakot, vagy olyant ami nem nagyon romlik el, pl. ruha
mennyivel drágább ha itthon veszed, pl. aqua, vagy ipon?ohh jó lenne olyan obi, de majd talán néhány hónap múlva
spanyoll lennék lecsapnék rá, bár még mindig a 35 / 50 között nyűglődöm, tegnap a 35 mellett voltamDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Csak 8GB-os karit rendeltem innen.
Szerintem nagyobb kariban is megbízhatóak és EU-n belülről jön (postaköltség van). Hasonlítsd össze az árakat, hátha találsz olcsóbban, de szvsz egy itthoni Samsung árával pl nem tudja felvenni a versenyt.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #36113 üzenetére
Jaa nekem is valami CL10 es tengervíz álló samsungom van teljesen jó és baromi olcsón vettem anno.
Így utólag talin nem tettem bele senki gépébe, pedig pl. Kutyuséval lőttem volna szívesen, de Tieddel is, vagy atok -éval meg esetleg belecsúfitottam volna valami ágyusba is...de csak fura arcok vágása közepette.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz Throme #36115 üzenetére
50 viszont fantörpikusan mosott talin....
bár 35 ös is szépen muzsikált,
mondjuk abból kiindulva, hogy főleg milyen témákban képeztem eddig a fényt 35 ös lenne az ideális,
de az 50 es megfogott ráadásul D-s volt, így manualban kellett mókolni
mindegy most nincs pénzem, jön a karácsony, fél haveri banda most szülinapozik....szóval most el is küldöm egyik sarokba a problémát.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
dabgergo
őstag
válasz Real_Necro #36113 üzenetére
Anno én ilyen 8gigásból rendeltem kettőt. A hivatalos SanDisk csomagolásban volt, matricával, sebességet is teszteltünk, 100%-ban eredetínek tűnt/tűnik. Én teljesen elégedett vok vele.
-
aleister
veterán
Véletlenül bukkantam erre az oldalra, gondoltam megosztom. Aki dslr-rel akar videózni, annak némileg könnyebb lesz egy ilyen stuffal.
Mondjuk az árak csillagászatiak. :S
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #36121 üzenetére
Egy régebbi ismimék is használnak egy ideje ilyeneket. Itt egy részlet az egyik klip készültéről.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #36124 üzenetére
neked van olyan ismerosod, aki ismerose//latta kozelrol SP-t? szegyelldmagad
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #36125 üzenetére
Nem, nekem olyan ismerősöm van, aki személyesen ismeri.
Szerk.:
Nem tudom szégyeljem e vagy sem, még egy számát sem hallottam végig SP-nek, valahogy az első pár másodperc után átvált minden rádió vagy éppen lekapcsol.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #36126 üzenetére
en Lady Gagyival vagyok igy. Sokaig azt se tudtam, mi az az SP, mig be nem linkeltek az egyik topikba
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
penomope
csendes tag
Nikon bajonettes optikákat keresgélek. A képstabilizátor mellett van olyan, hogy van, nincs, és hogy optikai. Ez utóbbi mit jelent? Van, vagy nincs?
-
aleister
veterán
válasz jaffa 2843 #36131 üzenetére
Hát igen. A kicsinek is örülni kell.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
MC Pite
veterán
Videózni? K..mindegy. De úgy számolj, hogy az überfasza Sandisk Extreme (10 ojró,ebay) 25megás írása (8Gb) szűk 11 még számítógéppel, nagy fájlokkal is.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Real_Necro
veterán
válasz MC Pite #36134 üzenetére
Sandisk Extreme HD Video 30Mb/s (8GB) ezt produkálta egy Kingston MobileLite G2-ben:
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
A 220volt-nál okt 31.-ig ingyenhitel akció van. Hátha érdekes lehet valakinek
-
Real_Necro
veterán
Én a D90-nél voltam hasonló szituban, így céges segítséggel kamatmentesen 5 hónap alatt letudtam.
-
forceberg
veterán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest