- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #36656 üzenetére
Inkább túrának nevezném, ez nem beülős kajálós lesz.
Zolka78 dobta fel az ötletet, megejtenénk egy túrát és fotózást a Holdvilág árokban. Útvonal Kiskovácsitól Szentendréig gyalog.
Ezt találtam róla:
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
Köszi srácok!
Könyörüljetek meg rajtam, és dobjatok egy linket a topicra plz, mert nem találom! Fejhallgatós találkozótól kezdve, a DVD író-olvasó találkozón ( ) keresztül, a kitiltott Dártvéderig mindent találtam, de ezt nem.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
eastsider
nagyúr
Rájöttem mi a gond a 35-össel a D90-en..
csak a középső fókuszponttal (akár átkomponálva) lehet éles képet lőni tág rekesszel
-
aleister
veterán
válasz #40935168 #36660 üzenetére
Először is köszi, istenkirály vagy!
Másodszor inkább megkérdem a dátumot, mert az utolsó két oldalon csak töménytelen offot találtam.
Valami hihetetlen milyen szerencsétlen vagyok ma. Még egy melómat is elcsaklizták előlem.
Hála égnek mindjárt vége a napnak!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #36663 üzenetére
Köszi!
-
spanyoll
addikt
Érdekes módszert találtam az időjárás-állóság növelésére: Kipróbáltam és jól passzol a 35/1.8-ra (bár annak van belső gumigyűrűje, tehát kvázi felesleges, de soha nem lehet tudni )
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
Ma megjött a gyors reagálású vállpántom.
Az első tapasztalatok roppant pozitívak. Ég és Föld a nyakpánttal (akár vállon hordva) és az ezzel való sétálás...főleg, ha a váz is rajta lóg.Egyedül a portré állásban való használat kényelmetlen, mert a talp úgy van meghajlítva derékszögben, hogy az pont az ember tenyerébe vájjon (lásd a bal felső ábrán a talp és a karabiner találkozásánál). Ezt könnyedén orvosoltam, mert csak egy zégergyűrű tartotta csak a csavart, így az egész megfordítható. Le kell majd flexelnem a másik oldali meghajlítást, valamint célszerű a csúszásgátló anyagot áttenni a túloldalra.
Ezekkel a minimális változtatásokkal portré fogásban is használható lesz.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
gab.m
senior tag
válasz t_a_m_a_s #36677 üzenetére
Én is ilyet vettem, szintén a zseb miatt, de asszem más mintával meg fél dodóval olcsóbban íbéjről. Majd ha megjön (3 hét kb. mert pár napja rendeltem) akkor írok én is róla.
Tegnap jött meg egyébként Litvániából a Sigma 70-200 HSM II, és hát oda vagyok meg vissza. Nagyon penge cucc, engem minden téren meglepett. Gyors a fókusza (pontosságot még nem teszteltem, majd holnap), éles a képe, halkan fókuszál valamint 70-200akhoz képest közelre, és nem is olyan nagy mint számítottam. Viszont pont annyira nagy, hogy már nem igazán fértem el vele a Hama rexton 200-as tatyóban, így ma vettem egy Lowepro Outback 200-ast([link]). Még csak gyorsan belepakoltam, hosszútávú tapasztalat nincs vele, de első élmények alapján is ajánlom, jó kis riportertáska.
[ Szerkesztve ]
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Real_Necro
veterán
Nagyon optimisták vagytok a távolkeleti szállítási idővel kapcsolatban. DX-ről 10.15. óta várom a vakum, 10.29. óta csücsül itthon vám előtt. Nem történik semmi. Átlestem ebay-es topicba, állítólag sok ilyen van, olyan is előfordul, hogy már 1 hónapja ülnek rajta.
Szóval fohászkodjatok, hogy a karácsonyfa alá bekerüljön.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Degeczi
nagyúr
válasz Real_Necro #36682 üzenetére
10.15 - jó vicc!
pár napja jött meg 09.15-én föladott csomagom Kínából...mint írták valahol, kínai állambiztonsági para (talán az ottani választások) miatt vezettek be bődületes szigort az exportra, ezért vannak hatalmas torlódások
(aztán közben szeptember végén-október elején az ősz ünnepük miatt, most pedig már kezdődik a karácsonyi csúcs, így valszeg csak jövőre normalizálódik a helyzet) -
Real_Necro
veterán
válasz Degeczi #36683 üzenetére
Az én esetemben gyorsan átküldték, igaz 4x látszik, hogy célországba elküldve, viszont vámosék vagy nagyon el vannak havazva, vagy rajta ülnek a dobozon.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Obi vásárlás előtt állok(D3100) sok mindent nézegettem egy obi biztosan szerepelni fog a palettában ez az AF-S 50mm 1.8G erről mi a véleményetek ?
Ha tennék közgyűrűsort ez elé makró felvételekre mennyire lenne alkalmas(nem probléma a manuális fókusz!)?
Sok helyen látok 70-300mm obikat 4-5.6 fénnyel ezekről mit lehet tudni mennyire jók ? Melyiket érdemes venni ? -
aleister
veterán
válasz Degeczi #36683 üzenetére
Akkor én vagyok az ellenpélda. Kb 8 cumót rendeltem szeptember óta. Mind megjött 1.5-3 héten belül. Egyedül az egyiknek tartott 35-38 napig.
Egyébként a késésekben a hazai helyzet is közrejátszik, ugyanis a vámon már szinte minden csomagot felbontatnak. Nekem azért van szerintem mákom, mert méretileg és ár tekintetében is kevésbé komoly dolgokat rendeltem, így úgy vélem, hogy nem kerültem a "gyanús csomagok" várósorába.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #36689 üzenetére
Nekem meg egy vaku. De már tökmindegy, kifizetem a vámot is ha kell, csak jöjjön máááár.
-
m3ss
veterán
nanasi is milfel nyomja szabadidejeben? mi ez? vagy csak vmit reklamoz...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Motaba78
addikt
Hello, ma megérkezett a d5100 , de nyomtatott formában nem volt magyar kézikönyv a csomagban csak német, a neten sem találok, cdn még nem néztem.
Tud valaki esetleg feltölteni, vagy linkelni ?
Más, hogy kell kinézni a magyar 3 éves garipapirnak ?
Félek nem Nikon 3 év garis, holott vásárlás előtt direkt rákérdeztem telefonon. Ha stikli van megy vissza a francba + ami jár ìrásba jár a vásárló megtévesztésért és félrevezetésért.
×××voltnal vettem.Előre is köszi a segítséget.
Bocsi hibákért tabletről vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Gyerekek tegnap délben vámkezelték a vakum, remélem a héten meglesz.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest