Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaki58

    aktív tag

    válasz Zoliee #99074 üzenetére

    Bizonyos mértékig igazad van! A vágy érdekes dolog, nehéz kordában tartani, és miért ne lehetne egy kicsit vágyakozni valami után. Meghallgatni? Hát ez az. Mutass egy Susvara tulajt, aki oda is enged a fejeséhez.

    Lövése sincs az embernek ez így van, ezért arra a sok-sok beszámolóra hagyatkozik, ami fellelhető (nem bértollnokoktól) a neten. Az lehet mérvadó, ugye?

    Igen, csak kicsit szól jobban sok esetben, és ezért nagyon sok pénzt kell kifizetni. Azt meg majd eldönti mindenki, hogy van-e rávaló, megéri-e, és hogy mennyire akarja. A volt főnököm 33 millás kocsit vett, mert tetszett neki. Az én fejesem éppen háromszor kerül annyiba, mint a kocsim (már ha a Wagon R+ annak számít). Azért vettem meg, mert meg volt a vágy, sikerült baráti hitelt szereznem rá, és mert kurvára akartam! Nagyon nem bántam meg.

    Hogy megéri e a nagyon drága cucc? Nekem nem, mert már nem hallok úgy, mint régen, de ez másnál nem így van. Hogy van-e rá pénzem? Nincs, és soha nem is lesz! Hogy szeretném-e? Nagyon! A vágy ingyen van, és ráadásul veled ellentétben hiszek a nagy tömegek véleményének, a rengeteg tesztnek, és hogy ezért az árért valóban az egyik leg jobb hangot kapja az ember. Ezt meghallgatás nélkül is vállalom!

Új hozzászólás Aktív témák