-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
3 lehetőség van
Vagy veszek egy olcsót, hogy belekóstoljak a fejhallgatózásba (pl. OMNITRONIC SHP-600)
Vagy veszek valami középkategóriást (pl. cloud)
Vagy 40 körül valami komolyabbat, amivel ZENÉT is nagyobb élvezettel tudok hallgatni, ha kedvem támad hozzá. Ha megtetszik a dolog, akkor beruháznék egy fejhallgató erősítőre is.
Mint korábban írtam, szeretem, ha valaminek jó a hangja, ezért inkább a magasabb kategória felé húzok.Amiben még felvilágosítást kérnék, hogy az Ohm-al nem vagyok tisztában. 32-80-250... Mit miért?
A korábban említett beyereket kitudnám használni hangkártyáról, erősítőről, netán laptopról is?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- BenQ GL GL 2780 gamer monitor 27"/1ms/75 Hz/hdmi/LCD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest