- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Tájékozódtam előre, sőt már vásároltam...
HD 439
párna 534440 2 540 Ft
kábel 534443 1 670 Ft -
Dorien
veterán
-
sepsi0
őstag
válasz Dorien #37752 üzenetére
A nagy kérdés...
Mind a kettő tetszik, az EVO pl. a kábel megoldása és a párnák miatt. HI2050 a fémalkatrészek és kinézete miatt (minőségibbnek tűnik) igaz ez nem lehet szempont, mármint a kinézet. Amitől félek az EVO-nál az a műanyag hangszóróház a fém pánton hogy eltörik. HI2050-nél pedig a kábel eltörésétől tartok, nem tudom mennyire macera cserélni...Ezek alapján ha tartósságra megyek inkább a HI2050 legyen?
Ti melyiket választanátok a kettő közűl, ha 20eft lenne a keret és a tartósság lenne a fontos?
Ígérem többet nem irkálok ez miatt, csak nem tudunk dönteni és nem szeretnék rosszul választani, mint eddig.
Azok a régi szép gyermektelen idők, mikor még megvehettem a HD600-at, ha tehetném most is azt vennék.... engem abban fognak eltemetni, mert engem is túlélAmúgy ez jó ár érte Takstar HI-2050 16.490Ft?
(#37753) Dava
Igazad van! Én is meglepődtem mikor a HD600-hoz vettem a kábelt, hogy mennyire olcsó....
Nincs harag, jobb ha előre szólsz.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz sepsi0 #37754 üzenetére
Utolsó kérdés....
Külföldről szerzett már be valaki TAKSTAR HI2050? Szokták hamisítani? Esetleg megbízható forrást tudtok ilyen áron?
TAKSTAR HI2050 US $41.30Meg merjem ezt rendelni?
-
ProdyG
őstag
bkercso-féle erősítőhöz és ATH-A900X-hez milyen DAC-ot ajánlanátok? Musi Dragon 03-at hallottam már sok embertől, vegyem azt, vagy esetleg lehet más alternatíva is? köszi
(Dragon 01 és 02-t ne erőltessem?) -
Dorien
veterán
válasz sepsi0 #37755 üzenetére
Erre még számolj rá 27% ÁFÁ-t (esetleg vámot) és máris nem olyan jó ár. Szerintem a Nomono-tól vedd és akkor hazai garid is lesz rá.
ProdyG: Kerettől függ, hogy melyik Musiland. Még többért TC Impact Twin + firewire és Denon DA-300USB a sláger.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
.DLL
veterán
válasz sepsi0 #37754 üzenetére
Kettő kell ugye? Egyik gyereknek 681 Evo, a másiknak Hi-2050 Lehet hogy így még választani is tudnak, hogy kinek melyik karakter jön be. (Ha az egyik mondjuk nem tetszene egyiküknek sem akkor még 14 napig el lehet állni a vételtől (Mo-i rendelés esetén).
Azt mondjuk figyelembe kell venni, hogy dobozból kivéve általában nyersebb és laposabb a fejesek hangje, kell nekik pár-tíz óra működés közbeni bejáratódás.(P.H.)
-
sepsi0
őstag
Nálunk ilyen nem lehet mindenből egyforma kell, mert ha valamiből csak egy van azon összevesznek.
A gépjeik is full egyformák, csak a billentyűzet különböző, mert az egyiknek kék a másiknak piros ledes kellett.
Akkor maradok a HI2025-nél, mivel nem győztetek meg az EVO-ról
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat\segítséget. -
.DLL
veterán
válasz Dorien #37763 üzenetére
Pont azért mondtam, hogy ha mindkattőjüknek például a Hi-2050 kell, akkor az EVO-t vissza leeht küldeni, vagy fordítva. Ha mégis csoda történne és az egyiküknek az egyik, másikuknak a másik hangja jön be jobban, akkor meg heppiség van. De nem szólok bele...
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Dorien
veterán
válasz sepsi0 #37762 üzenetére
Szerintem jól döntesz, ha a HI2050 mellett maradsz.
Nekem az első 681 EVO (még a régebbi változat) pár hét után kontakthibás lett. Mondjuk könnyen javítható volt. Meg egyesek kábelhibákat is jelentettek: vagy a rövid, vagy a hosszú kábel volt sz@r. Takstar fronton eddig egyetlen szétrepedt HD2000-ről hallottam, szóval talán jobb náluk a minőségellenőrzés egy fokkal. ContaxG-t keresd priviben, ő biztosan többet tud mondani róluk.Wherever you go - go with all your heart.
-
akkójóva
tag
Üdv!
Még 2 éve vettem egy sennheiser rs180 fejhallgatót, és az ügyben érdeklődnék, hogy érdemes lenne-e lecserélnem egy rs175 vagy 185re , vagy ebben az árban sokkal jobban megérné egy vezetékes fejhallgatót? (illetve a 2 éves 180-am kb mennyiért tudnám eladni kb?)
Előre is köszönöm a választ! -
akkójóva
tag
Tényleg ennyivel jobb lenne a vezetékes fejhallgató? Ezesetben kb 55-60ért milyet ajánlanál? Circumaauralt szeretem jobban , illetve zártnak kéne lennie. Általában rockot hallgatok , illetve rádiót. Illetve olyan kérdésem lenne , hogy gamer fejhallgatót milyen játékoknál és mennyi időtől ajánlott kb?
-
SonyNex7
senior tag
Nem tudom hogy nyitott vagy zárt fejhallgatót vegyek.Mennyire hallatszik ki ha este otthon a lakásba filmezek,mondjuk mellettem alszik vki,vagy tv-zik vki?Sennheiser hd518 40e ugyanannyi mint az akg.
Yamaha HPH-MT120,Sennheiser HD sorozat,JBL E50 BT,akg k550 ezeket néztem ki.20-40e között
Jbl e50bt tetszik a legjobban tudás alapján mert headset is,bluetoothot is tudja de az akg k550 csak 5e -vel drágább mint a jbl de jobb a hangzása?
Filmre,zenére(pop) szeretném használni.Nem szeretem a túlzott mélyeket.
Mit ajánlanátok,fontos csak az ex-től!?
köszi[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz SonyNex7 #37780 üzenetére
Ha melletted aludni próbál valaki, akkor a nyitott felejtős. A Bluetooth felejtős. A Sennheiser általában felejtős (drága) de vannak kivételek, pl. Amperior és társai.
Az a Yamaha sem szól túl jól, egy ATH-M40x pl. jobb, ha hasonló árút nézünk.
De az ExD-vel nem jársz jól, mindegyik iszonyú drága, így jobban járnál ha a kinézett fejest máshol rendelnéd meg.(P.H.)
-
SonyNex7
senior tag
Mindenképpen az ex-nél kell vennem mert van ott egy 20.000 cserém.
Mit ajánlanál tőlük 20-40e között ha megnéznéd nekem az oldalukat?Legyen akkor zárt mert pont az a lényeg hogy senki ne zavarjak.AKg k550 tetszik meg arról írnak még jókat.Más esetleg ha a yamaha se jó?
Amúgy nem olyan drága mert most sok fejes akcióban van,máshol is kb ennyi,ahogy nézegettem.
Lehet hülye kérdés de a k550-esnek 3 ma kábele,valahogy ezt lehet rövidíteni,feltekerni ha zavarna,vagy adott esetben hosszabbítani ha 5-m a táv amiről hallgatom?
A jbl úgy sem ajánlatos ha túlnyomó részben kábellel használnám és néhai opciónak marad a bluet.?
köszi szépen -
addikt
Es olyankor mi van ha ajandekkent lett kuldve vagy nagyon alacsony osszeggel, de megis bekerik, hogy mennyit er az adott cucc, mert tudtommal megtehetik.
Nem aliexpressre gondolok most.
Foleg akkor erdekes, ha olyan valamirol van szo, ami mar nem kaphato kereskedelmi forgalomban, csak hasznaltan. -
Dava
tag
Hát ha tévhit, akkor én biztos csak nagyon szerencsés voltam eddig . Nem 'buksz le', max az eladó bukhatna le amiért rossz összeget deklarált, de Kínában kétlem, hogy ez akkora gond lenne.
Persze kibonthatják és megnézhetik a terméket, meg mindenféle random pluszköltségeket generálhatnak mellé (khm DHL khm), de sima aliexpresses rendelésnél nálunk még nem volt ilyen, csak futárszolgálatoknál.
birno: Megnézik a terméket, mennyi a fogyasztói ár és az alapján rakják rá. Bár nekem néha úgy tűnik, teljesen hasraütés szerűen megy, és ha felhívod őket, addig hadoválnak ilyen-olyan rendeletekről meg díjakról, hogy feladod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SonyNex7 #37783 üzenetére
Az a plusz néhány alkatrész, ami a BT-hoz kell, foglalja a helyet, növeli a tömeget, ront az akusztikán, stb. Ha vezetékkel használnád amúgy is, akkor tökéletesen felesleges.
A K550 kábelét lehet toldani, rövidíteni meg vagy feltekered, vagy levágod, de ez utóbbit nem ajánlom, akkor inkább K551, annak eleve rövid, és toldhatod úgy. -
.DLL
veterán
válasz #16820480 #37792 üzenetére
Sajnos én semmit nem tudok ajánlani az Edigital-ból, szegényes a kínálat normális fejesekből, viszont tele van "jóárasított" dizájn fejesekkel. Se egy normális Audiotechnica, se Shure, Beyerekről nem is beszélve, és még AKG K551 és K545 sincs! Kapjanak egy kicsit magukhoz és akkor talán...
Monduk a K550 tényleg jó áron van, de nekem az 551 hangja jobban tetszett.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Hyperion
senior tag
A kíváncsiságom leküzdése miatt, kérdem hogy valaki összehasonlította már a Superlux HD 660-at és valamelyik ajánlott Takstar-t?
Kíváncsi lennék a különbségekre.
[ Szerkesztve ]
-
osii
tag
Sziasztok,
A legérdekesebb az egészben, hogy a játék beli búgást és a mikrofon visszhangot csak a Razer Kraken fejhallgatval produkálja, ellenben a nem tudom milyen Genius fejhallgatómmal csak a magas frekfenciás zaj marad meg a windowsban viszont játék közben nem búg. A Razert sikerült beállítanom, hogy ne játsza vissza a hangot a fülhallgatóba a mikrofonja, de viszont mostmeg, ha beszélek TS-en vagy Skpon akkor peddig gerjed vagy nem is tudom ,hogy mondjam mint amikor visszahalljátok egymást a beszélgető partnered hangfaláról és így összegerjed, csak ezt úgy csinálja, hogy egyedül beszélek Lehet érthetetlen kicsit a magyarázat, de nem igazán tudom jobban elmondani, most akkor a fejhallgató a rossz ? Vagy én bénázok valamit a driverekkel ?
Vettem egy új alaplapot 760GA-p43fx, a problémám az lenne vele, hogy ha az alaplapi hang kártya van bent akkor elég halkan hallok egy vékony sistergő hangot amikor húzom az egeret ez alapbol nem is zavarna annyira gondolom valami elektromos zaj beszűrődik, de pl. amikor játszok valamivel akkor teljesen beállandósul és hallom végig ráadásul hangosabban is, most beraktam egy genius 5.1 hangkártyát amivel csak még hangosabb lett a zaj, sőt hallom ahogy írok meg ahogy beszélek szóval a mikfrofonból vissza játszik a hang a fülhallgatóba, ilyenkor most mit tudok tenni ? -
osii
tag
Miért ? AZ egyik fejhallgatóval jó a másikkal nem . Annyit gondolom ha itt valaki ért a fejhallgatókhoz, hogy ez a vissza játszási probléma lehet-e a fejhallgató miatt vagy sem nem ?
-
SonyNex7
senior tag
Köszi szépen a válaszokat.
Ezt nem hiszem el hogy nem tudsz ajánlani semmit 0-40e Ft-ig
Átlag szemmel nézzük a dolgokat nem professzionális szemmel.
Értem a bluetooth-os jbl magyarázatát köszi.
Azt hiszem akkor akg k550 lesz a sok gagyi közül talán avval nem lövők mellé.
Lehet hozzá rövidebb kábelt venni?Ha igen milyen áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest