Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz jippa #19110 üzenetére

    Érdekes...mindesetre én is annyit hallok hogy a tér egy picivel határozottabb a gyári állapotban mint a másikkal de már sok ideje vannak HD250-eim így már nagyon hozzászoktam. Az eddigi kedvenc HD250II-met olyan hangszórókból raktam össze ahol a jobb oldali picivel érzékenyebb mint a bal és így korrigálja a két fülem közti különbséget (a jobb fülemre sajnos egy nagyon picivel kevésbé hallok). De most már inkább a HD250I-et szeretem, gyengébb a mélye de finom és kiegyensúlyozott (viszont ha pl. nincs csend pl. InterCity-n akkor a HD250II V-s hangképe jobb).
    Most kaptam kettőt, az egyiken egy fura aranyszínű Sennheiser alatta Made in Germany felirat volt, azt hittem valami nagyon korai modell. Aztán meg utánanéztem, és feltételezhetően egy HD430-ról rakták át a fejpántot rá :) Szóval ha esetleg van egy feles darabod lehet érdekelne, bár gondolom neked is kell :)

    Na a jövő héten remélhetőleg lesz több új párnám is és akkor normálisan össze tudom hasonlítgatni, mert az messze többet számít mint ez.

Új hozzászólás Aktív témák