- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
"Valóban nincs akkora tere mint egy nagyobb beyernek, de elhanyagolható a különbség."
"És aminek már nagyobb tere is van az már árban sem ez a kategória."
Nincs összefüggés a kettő közt. Baromi olcsó füleseknek is van baszott nagy, széthúzott tere."Valamint a beyereknek nincs is olyan feszes basszusa mint a hd25 nek, ath-ról meg nem is beszélve, persze ott is vannak jók, de nem ennyiért."
A HD25-nek sincs feszes mélye. Persze nem tudni, hogy ugyanazt értjük-e feszes alatt. Az én világomban a HD25 nagyon elvérzik pl. a DT1350-nel, de akár a T70-nel szemben is.
Vannak ennyiért tök jó audio-technica fülesek.[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
Filmre, játékra számít más? Egyébként szerintem a hangja is rendben van, ha még él az akció az edigitalnál. Szvsz a mélyei is rendben vannak, ha nincs adammka szintű igényünk rá. De nem akarok én semmit ajánlani, csak, mivel zenén kívül másra is használná, nem vetném el ennyire egyértelműen, mint opció.
AGE-T, ha játék közben megy vmi voip, akkor engem pl zavar, ha a zárt fejes miatt nem hallom rendesen a saját hangom. Amperior pedig tényleg kényelmes, de nem órákon át. Legalább is az én fülem már elég piros egy óra után, pedig kis fejem van.
-
johny.attila
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék venni, fület körbeölelőset, leginkább itthoni használatra, elsősorban játékra és filmezésre, mikrofon nélkül
Laptopról használnám (elvileg beats audios hp, ez a driveren kívül nem hiszem, hogy sokat jelentene hardverileg )
Árban 20 ezer forintig gondolkodom.
A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlanátok?köszönöm
(ja és a külső sem utolsó szempont )
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz johny.attila #17353 üzenetére
Szia!
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
titán
válasz johny.attila #17355 üzenetére
Ezek.
Ha esetleg a Shure SRH440 beleférne...evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz johny.attila #17357 üzenetére
Személyes tapasztalat alapján is azt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
johny.attila
csendes tag
Marshall Major -ról valakinek vélemény/tapasztalat?
-
titán
-
Tikakukac
titán
Sziasztok!
Zenét akarok, de kábel nélkül. Sokat mászok a lakáson belül, így vezeték nélkül kell mindenképpen.
Kinézettek:
Sennheiser rs 120
Sennheiser hdr 115
Sennheiser rs 80 rf
Sennheiser rs 110
Sennheiser T140
Sennheiser HDI 380
AKG K912
Sony RF865Én a Sonyra mennék rá, de ti tudjátok.Vegyesen lesz mindenféle muzsika, árkeret az 10k körül van.
Köszi.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
törölt tag
válasz johny.attila #17360 üzenetére
Mind a két típusra érvényes, hogy használd a fórum keresőjét. (A topik kétrészes!)
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Vásároltam arctic p311 típusú fejhallgatót(headsetet?)mert lejártak volna az aranypontok a t-mobile-nál. Elsősorban számítógéppel szerettem volna használni, hogy este filmnézésnél ne zavarjam barátnőmet vagy valami ilyesmi de eléggé zavaros kezd nálam lenni ez az egész dolog.Szóval a problémám:adott 2 gép(1pc+1laptop) a pcn windows 8.1 van és egy régi usb-s bluetooth-on keresztül próbáltam rákötni sikeresen párosítottam minden jól ment lennt a hangszórójelnél megjelent a fejhallgató de valamiért akadozva részleteket lejátszva produkált hangot. 2. gép ami ugye egy notebook abban beépített bluetooth van és windows 7. Felismerni a keresésnél felismeri de kb ennyi nem tudja a megfelelő illesztőprogramot megkeresni windows update-n és abszolút nem sikerült működésre bírni, próbáltam egy bluesoleil programot színtúgy sikeretelenűl. Táblagéppel és telefonnal kiválóan kommunikál.(ja és azt még kihagytam, hogy gyári cd illetve driver sincs fennt a honlapon) Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mit lehet ilyenkor kezdeni?Válaszotokat előre is köszönöm
-
fattyu
veterán
válasz gabesszg #17365 üzenetére
Ez a topik kizárólag zenehallgatáshoz való, vezetékes, sztereó fejhallgatókkal foglalkozik,
ha elolvasod az összefoglalót azt is megutod hol kéne kérdezned.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
AtHoS
nagyúr
válasz contaxg #17337 üzenetére
Valóban én vagyok az eladó tehát ismerem a "származását", bolti számla is van mellé, de ahogy szakibá... is írta erős használatlanság miatt kerül eladásra.
Köszönöm a tájékoztatásokat. Nagy távolság miatt (miskolc-kaposvár) személyes kipróbálás nem igazán megoldható, de felajánlottam 30 nap garit fizikai sértetlenség esetén.
read-only mode on the forum
-
whatnot
őstag
Sziasztok!
Apám születésnapjára keresünk fejhallgatót.
Néztem a kérdéseket, hogy milyen szempontokat kell megválaszolni a választáshoz, íme:- használat: otthon
- cél: zenehallgatás
- összeg: nos, max. 50ezer lett mondva, de azért nem vagyok biztos benne, hogy ki kell használni a keretet
- vezeték nélküli (értem én, hogy vezetékes jobb hangminőség, de fontos, hogy ne zavarjon a kábel és tudjon mászkálni vele)
- circum/supra: szerintem mindegy alapvetően, talán circum
- zárt/nyitott: mindegy, nyugodtan ki-/beszivároghatnak a hangok
- nem kell mikrofon, arra van külön headset
- hangzás: rockzenéből induljunk ki, tehát nincs szükség dübörgő basszusra, a magas hangokat (pl. tojásóra csipogása) pedig sok esetben már nem halljaEzek alapján miket érdemes most nézni?
-
fattyu
veterán
válasz whatnot #17368 üzenetére
(értem én, hogy vezetékes jobb hangminőség, de fontos, hogy ne zavarjon a kábel és tudjon mászkálni vele)
veszel egy clip+ vagy ilyesmi lejátszót meg a maradékból egy vezetékes fejest és kilóméterekkel beljebb vagy minőségben.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz whatnot #17370 üzenetére
rövid kábel zsebbe.
Nem szivatunk. az egyetlen megvételre érdemes vezetéktelen fejes a sennheiser rs220. Legalábbis ez lenni a konszenzus. Az pedig hangja alapján vállalható de botrány drága.Egyszerűen 50ért már lehet tök jó vezetékes fejest venni. wirelesst nem lehet amire azt mondanánk emészthető hangja van.
Vagyis kb mindegy mit veszel. szar és szar között tudsz választani.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
VEZETÉKES. Kizárólag VEZETÉKES. A vezeték nélküli megoldások képtelenek felvenni a versenyt azonos áron madzagos rokonaikkal. Zajosak, szakadozik a kapcsolat a vevővel, de ezektől eltekintve az általános hangminőség is sokkal rosszabb. Hogy mégis melyik a kevésbé rossz ezek közül? Sajnos elég hiányosak a tapasztalok a topikban, a minél jobb hang élvez prioritást, tehát nem értünk hozzá, nincsenek ilyen irányú tapasztalataink. Tényleg az a legegyszerűbb, ha meg sem veszed őket, úgyis a vezetékes a jobb választás.[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
törölt tag
Kérdés: Elolvastam az összefoglalót, látom, csak vezetékessel foglalkoztok, de nekem vezetéknélküli kell, milyet ajánlotok?
Válasz: Ez a topik csak zenehallgatásra való, vezetékes fejhallgatókkal foglalkozik.
Kérdés: Persze, olvastam, de nekem vezetéknélküli kell, milyet ajánlotok?
Válasz: Ez a topik csak zenehallgatásra való, vezetékes fejhallgatókkal foglalkozik.
Kérdés: Jó, mondom, hogy olvastam, de mégiscsak ajánljatok vezetéknélkülit.
Kérdés: Igen, igen, de mégis ajánljatok vezetéknélkülit.
Kérdés: Jó, ezt már sokszor elmondtad, de miért nem lehet megérteni, hogy nekem vezetéknélküli kell, mindenképpen?
Kérdés: Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy nekem fontos, hogy vezetéknélküli legyen...[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
Akkor javaslom a következőket:
1. Megváltoztatni a topic címét, mert félrevezető.
2. Frissíteni az első postot, ami jelenleg egy másik topicra hivatkozik, ahol pedig a kérdések között szerepel, hogy vezetékest vagy vezeték nélkülit keres az illető. (Tehát mindkettő témába vág.)Ezek után ne csodálkozzatok, ha vezeték nélkülit is keresnek emberek, mert mindenki a címet és jó esetben az első hozzászólást nézi és egyikben sem szerepel, hogy csak és kizárólag vezetékes fejhallgatók jöhetnek szóba.
Köszöntem.
-
fattyu
veterán
válasz whatnot #17373 üzenetére
az első hszb en le van írva hogy CSAK vezetékes.
és ott van hogy nem értünk wirelessül mert eccerűen szarok itt pedig a lehető legjobb minőség adott áron a szempont.
Szerk: jé itt nincs is első hsz.
összefoglaló vana miből kopiztuk neked a dolgokat. Nem olvastad el.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Na a lényeg az, hogy ajánlana itt bárki jót, ha lenne, de mivel nincs, ezért nem is foglalkozik velük a topik törzskara.
Tehát ebben a topikban nagyon tapasztalat sincs velük; rendben, egy kérdést megért, de innentől csak az játszik, hogy bemész 1-2 elektronikai áruházba és meghallgatod a kiállított vez.nlk. fejhallgatókat.
- - - - - - - - - - -
Én a minap voltam a MM-ban hallgatózni, és amit sajnálattal láttam, hogy 1-2 kivétellel csak zárt fejhallgatók voltak kiállítva. Pedig én nyitott párti vagyok, legalábbis otthonra. De legalább kipróbálhattam egy Amperiort. :3Szerk.: Hopsz, közben már jöttek hozzászólások...
További szerk.: És az durva, hogy én eddig azt hittem, hogy AZ az első HSZ? Csak meg lett oldva, hogy az első, mint egy excel táblázatnál fix és mindig ott van legfelül.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
fattyu
veterán
válasz whatnot #17375 üzenetére
Alapvetően az első hsz nem elolvasások miatt lett kitalálva. így nem kell visszamenni első oldalra és legörgetni hanem egy kattintással elérhető. így sem olvasódik el.
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
Na szuper, most meg informálva lettem, hogy mégis kell mikrofon.
Vezetékes megoldás viszont továbbra sem jöhet szóba.
Keresek valami megfelelő topicot. -
törölt tag
Ez ellenben tanulság, most már hogy van témaösszefoglalónk, érdemes lenne töröltetni az archívum első hozzászólását, mert esetleg mások is azt hihetik, hogy az egy élő dolog.
(#17380) whatnot Én meg azt hittem, hogy a témaösszefoglaló alapján kérdezel, ahol egyértelmű a vezetékesség téma.
[ Szerkesztve ]
-
balage.
tag
válasz #71562240 #17384 üzenetére
Én (is) észrevettem egy kis összeférhetetlenséget a leírásban, miszerint az elején ki van jelentve, hogy csak és kizárólag sztereó, vezetékes fejhallgató a topic témája, azonban lentebb, a keresési feltételeknél van egy rész, ahol kitér a vezetékes, vagy a nélküli fülesekre.
[ Szerkesztve ]
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok,
ezt a kérdést kaptam, tudnátok benne segíteni?
Még mindig tipródom, hogy milyen fejhallgatót vegyek, de most már legalább vannak jelöltek (max 12e, legrosszabb esetben 15e forintot tudok rászánni, tehát ezen belül nézelődtem kizárólag a nyeten). A következőket találtam:
- Sony MDR XD400
- Sony MDR-XB400 Extra Bass
- Sony MDR-ZX600
- Sennheiser HD 202 II
- AKG K514 MKII
Szerinted ezek közül melyik a legbölcsebb választás, ha 1) sokféle műfajta hallgatok, 2) nem számít, hogy zárt vagy nyitott a fejes, 3) akarom hallani a basszust?
Ja és ha ebben az árkategóriában van jobb tipped, akkor azt esetleg megosztanád velem?Nekem egyből a Koss Portapro ugrott be a jó basszusai miatt. Szerintetek?
Köszi szépen!
Original's never fit - Socket 370
-
-KP-
addikt
Sziasztok!
Kérdés, 20-30 ezer forint környékén fülhallgató helyett érdemesebb fejhallgatóban gondolkodni, vagy kb hasonló hangminőségre lehet számítani?
-
törölt tag
válasz <MZ/X> #17386 üzenetére
A Porta Pro is elég jó, de még jobb például a Beyer DTX710, a Beyer DT235, vagy 16ezerért a Creative Aurvana Live!... Vannak még más érdemleges típusok is, de a kérdező által listázott fejhallgatók nem igazán jók, más-más okok miatt.
(#17389) -KP- Hasonlóra semmiképp sem lehet számítani. A fejhallgató eleve előnyben van a mérete miatt - minthogy ahhoz képest meg a hangdoboz van még sokkal nagyobb előnyben, ahhoz képest meg az élőzene.
-
-KP-
addikt
oks köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz matyi012345 #17394 üzenetére
Illetve jó lesz az, csak nem zenehallgatásra
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ati1979
veterán
válasz matyi012345 #17394 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
Aaaaarrgghhhh de csak mert itt lógok legtöbbet
Megvan az egyéni avatárom :idiótán csorog a nyála szmájli:"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
titán
-
törölt tag
válasz fi:zi'k #17393 üzenetére
Írtam, eleve a méret. A fejhallgató alkatrészeinek mérete kicsit közelebb áll a hangszertest (és az azt körülvevő légtér) méretéhez. Ergo a valósághoz (testméret, dinamika, térhatás, hangszerhűség...). A hangdoboz még közelebb áll a valósághoz, a koncertteremben megszólaló eredeti hangszer pedig a legközelebb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek