Hirdetés
- Gigantikus vitába kezdett az Intel és a Qualcomm
- Vaku topic
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- Passzívan hűtött csúcs-Ryzen az ASUS legfrissebb ProArt miditornyában
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz stemplar07 #33338 üzenetére
A favorizál igét a teljesítmény értékekre értettem...nagy valószínűséggel egy turbó mód, ahol a teljesítmény ledarálja az egyéb értékeket...csupán ezért szólaltam meg, mert érzésem szerint elég komoly ügy lehet egy kapcsoló felkapcsolása és az ezzel együtt járó több mint 3x teljesítmény növekedés.
Szerintem ezért is érdemes az alap mód értékeit feltüntetni...pl headphonia is azzal tesztelte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A17 FA707NV -17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 32GB - 2,5TB SSD - RTX 4060 - 2,5év garancia
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Új Xiaomi Redmi 10 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest