-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrián0419
tag
Köszönöm az infókat, de megint csak eközött a 2 lejátszó között választhatok, garanciális ügyintézés keretein belül sajnos.. De ha X3 nem hagyott mély nyomot valószínű meg kellene lépni az M7-et, arra azt írják sokkal tisztábban szól mint az X3.
M7 is rejtély, Orivetit se ismeri senki, most vagy nagyon jól járok, vagy nagyon megszivatom magam velük van egy olyan érzésem..
Sajnos nem vagyok pesti, kénytelen vagyok sötétben tapogatózni..
-
s4tch
veterán
válasz Adrián0419 #32801 üzenetére
Akkor legyen az M7, legalább mesél róla valaki.
-
törölt tag
Az a baj a Fiio-val, hogy papíron jó cuccokat gyártanak, de a lejátszóik például az X5 alatti kategóriákban vagy dögunalom és semmi extra hang jó funkcionalitással, vagy egyenesen pocsék hang jó funkcionalitással. De X5-nél is az X5iii csak balanced kimeneten jó, unbalanced kb egy átlag telefon hangja.
De ha mást nem tudsz venni, akkor vedd meg, aztán legfeljebb eladod.
-
Adrián0419
tag
válasz #16820480 #32803 üzenetére
Igazad van én is megbántam már hogy megvette az X1-et anno, de viszont már az is leverte az átlag okostelefonom, egyik pillanatról a másikra kellett átszoknom és nagyon fájdalmas még most is..
Annyira nem gyártanak rossz lejátszókat, de ugyan az a szitu mint az RHA-m esetében.. Hangzás tökéletes, de a kivitelezéssel vannak azért gondok. De hát ebben az árkategóriában nem tudod elkerülni a kompromisszumokat.
-
s4tch
veterán
válasz Adrián0419 #32804 üzenetére
Na de tényleg, melyik bolt ez, ahol semmi más nincs, csak Fiio?
-
stemplar07
őstag
Pont fentebb linkeltem a FiiO M9 -et már kapható itthon, arra sem lehet cserélni ? egy +30-as a különbség, amiket olvastam róla az sokkal jobb mint az M7..
-
kemcso
Ármester
válasz stemplar07 #32808 üzenetére
pedig így van, többen hallottuk...
-
stemplar07
őstag
válasz kemcso #32809 üzenetére
(OFF)Ez a túlzás .. ,,és milyen telefonhoz tudnád hasonlítani ,,? engem csak ez zavar, a többiben , már hogy az X5iii alatt gyengébb a macskazene , azzal egyet értek .. de mindegy is, javasoljátok a Shanglin, Shabaj..és ki tudja milyen egyéb Alis, cuccokat amiknek nincs itthon garija, ti tudjátok ..(/OFF) alapvetően egy elég merev FiiO ellenességet tapasztalok , amit nem tudok megerősíteni,(mivel használom) az igaz, hogy ha tudja az ember a ,,felső,, polcról kell választani belőle ..
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
Elég szomorúnak tartom, hogy nincs konszenzus a 70K körüli kategóriában és 130-140K-nél kezdődik egy DAP. Elég hihetetlen.
15 ropiért a kategóriáját gyakorlatilag lealázó Beyerdynamic Byron fülest lehet kapni, de DAP az nincs az alsó-kategóriában, ami legyalulná a piacot és mérföldeket verne a mobilokra? Elég szomorú..:/De javítsatok ki, ha tévedek.
-
Bodz
nagyúr
válasz stemplar07 #32810 üzenetére
A Fiio ellenesség nem véletlenül van. Tett érte a gyártó a termékeivel. Normál esetben csak a hazai beszerzés és gar szól mellettük. Ezeken túllépve kinyílik a világ, elgyün az audio nirvána, meg minden ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz stemplar07 #32810 üzenetére
Nem véletlen az, hogy a Fiio csak feltételekkel ajánlott, hallottuk őket: nem sok nyerte meg úgy igazán a tetszésünk (és ez javuló tendencia, régen egyáltalán nem volt ajánlott, rémesen szóltak). Mindezt nem összehasonlítási alap nélkül mondjuk, én személyesen is elég sok dapot hallottam és ugyanezt el lehet mondani itt még több emberről.
(#32811) Exodius Beyerdynamic Byron mint kategóriát lealázó? Az egy SoundMagic által gyártott füles jó eséllyel, PL11 néven futott Van annál lényegesen jobb hangú ennyiért
-
stemplar07
őstag
.. néha kirekesztőek és túlzóak vagytok.. a ,,nirvánában,, és nem csak Te hallgattál más lejátszókat/erősítőket ..
kemcso , azért is írtam, hogy a felső polcon kell nézelődni .. X7ii/Q5 már-már jónak számít (ár/értékben/garanciában), de ez a telefonnal való X5iii összevetés vicces .. (még a V30-al is ) -
fericske
addikt
válasz stemplar07 #32814 üzenetére
Van egy hifi Lenovo telóm. Az lezenéli az x5iii single kimenetét.
Nagyon sok dap-ot kipróbáltam már.
Én magamnak fiio dap-ot nem vennék árkategóriájában. -
Bodz
nagyúr
Nem érzem így. A Fiio egy jó középszer, meg lehet nyomkodni, ki lehet próbálni a termékeiket itthon, ott a gar, öröm boldogság, de ennyi, nem több szerintem. Ha te jobban kedveled a márkát azzal sincs gond, nem vagyunk egyformák.
-
fericske
addikt
válasz funkmester #32816 üzenetére
Vibe 3 Youth (k51c73)??
Nem tudom most a pontos modellszámot, az volna a lényeg. -
őstag
Egyetértek...
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
törölt tag
Mondjuk azért a Q5 nem felsőpolcos termék. AZ X7 igen, de kétszer annyi az ára is. A Q5 az nagyjából az X5 megfelelője, viszont nem önálló DAP, hanem csak DAC/amp. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy amúgy a hangjuk is nagyon hasonlít egymásra (Q5 alap erősítővel persze).
Ha valaki garanciát szeretne venni, nem pedig hangminőséget, akkor teljesen jó választás a Fiio, sőt, szinte az egyetlen választás (normális áron) itthon. Illetve amit még tudnak, hogy nem bonyolítják nagyon túl a termékeiket, amit hoznak, azt stabilan hozzák (a ráírt funkciók működnek, stb). Szóval ha valakinek ez kell, akkor arra tökéletes.
Én mondjuk saját prioritások szerint sokkal inkább vennék használtan, akár garancia nélkül egy Plenue, vagy A&K lejátszót, mint itthon újonnan Fiio-t, mert egyszerűen annyival jobb hangot kapnék a pénzemért. -
VVoid
aktív tag
válasz Exodius #32811 üzenetére
Használt AK100 aprón 70k alatt megtalálod, és mérföldeket ver a mobilokra. Több éve használok már egyet, és igaz ugyan, hogy azóta feljebb léptem (AK320), de egyelőre én az enyémet nem akarom eladni, annyira jó hangja van, és annyira praktikus, hogy olyan pici.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Hitvitához...
Hallgattam a Biokiox X5III játékosát...először SE kimeneten...ránéztem, kérdeztem, hogy ez ennyi? Vagy hibás a játékos? Ő is érezte, hogy hatalmas visszaesés a hibino-hoz képest...Aztán kábelt váltottam és összeakadtak az amúgy sem jóállású szemeim...mint egy másik játékos...puha, már nekem is tól puha ugyan de teljesen rendben van a hang, minden ahelyén, jó a tér...nem bánt, nem karcol...mondjuk az SE kimeneten se, viszont olyan visszalépés ekkor, mintha sokol rádióra váltanál...
X5 III játékost kizárólag balanced módban ajánlom...én...
-
törölt tag
válasz Exodius #32825 üzenetére
Az itthon vásárlós oldalon ott van 70-ig a Fiio, Sony és Sandisc. Ez utóbbi ha kis kompakt és viszonylag olcsó cucc kell sporthoz például, vagy minimális igényekre. Sony ha valami márkás kell, használható tudással és hanggal, de semmi extrával (ebben az árkategóriában legalább is, mivel amúgy a Sony is csinál high-end cuccokat). Fiio pedig ha gazdagabb funkcionalitás kell (több ki és bemenet, számítógépre kötve külső DAC funkció, stb).
Külföldi vásárlásnál meg ott a Shanling, Xduoo, Cayin, stb. Régebben volt iBasso, de manapság ők is inkább drágább cuccokat gyártanak, vagy ott vannak használtan Cowon Plenue lejátszók, Astell&Kern lejátszók, és még biztosan nem jut eszembe biztos pár dolog. Ezeknél jobb hangminőség van adott áron, mint az itthon kaphatóknál, néha kevesebb funkcióval. -
stemplar07
őstag
válasz #16820480 #32820 üzenetére
Már megint írsz valamit, véleményt ,,formálsz,, hibásan ugyanakkor hallgattál már Q5-öt ? kötve hiszem ..(azt most hagyjuk, hogy az egyik csak DACamp,a másik player is )
sheratan fura tőled ez : olvasgass kicsit
[link]1,Q5 ,Azon kívül, hogy a DAC nem a Sabre ..hanem dual AKM 4490 , szinte ugyanaz az erősítő felépítése és egyéb elektronikus megoldások a Q5-ben, mint az X7ii-ben.
2,ezért aztán az X5iii-hez való hasonlításod is hibás..köze nincs a dual AK kívül a Q5-höz
3,Sőt azzal ellentétben amit írsz, a Q5 és X7ii ugyanazzal az Am3A erősítővel van szerelve .. A Q5 ,,csak,, azért olcsóbb, mert ,,csak,, DACAMP és nem + média lejátszó .. Tehát a Q5 ugyanolyan felső kategória (a FiiO-nál ,nem a teljes (!) mobil DACAMP piacon..) Semmivel sem rosszabb sőt fejlettebb , mint pl egy RHA/OPPO ha2 és még a Mojo-nál is . (Aptx/Dual USB,cserélhető 5 féle modul , pogramozható BT/System Firmware , állítható szűrők ...stb ) tehát nem véletlenül nevezi ezt a FiiO , Flagship Bluetooth and DSD-Capable DAC & Amplifier- nek a termékét .. az ,hogy Te erről mást gondolsz ezek után számomra sajnos azt kell ,hogy mondjam ,,súlytalan ,,
Pont erről beszélek , ,,Ti,, itt ha moderáltok, vagy tanácsot adtok, azért nem a (sokszor hibás ) vélemény,, FORMÁLÁS,, hanem a vélemény megosztás ,,lenne a feladatotok , na ja, ha ezt ,,üzleti alapon,, teszitek, az más ..
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz fericske #32818 üzenetére
most linkeltél egy 2015-ös telefont , amit nem hallottam, nem tudom, lehet,hogy az jól sikerült..
De az LG V10/20/30/G7-et ismerem, hallgatom (V30) és annak elég jó a felépítése,és a Quad Sabre SoC sem rossz benne, de az X5iii azért az unbalanced kimenetén is jobb .. Tudom mert próbáltam ..
((és jelen pillanatban önálló dedikált SoC-vel szerelt telefon más nem létezik , a Samsungok/HTC-k iPhone-ok , ezek mind mind vacak hanggal rendelkeznek ))[ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
válasz stemplar07 #32828 üzenetére
Ehh, ne fáraszd magad!
Én is Használok Fiiot le sem merem írni milyent!
Még mindig a régit, SE215 el !
Lehet, hogy pont szinergiában vannak, mert én szeretem.
Otthon ritkán, van más eszközöm is s fejes,vezetékes BT s is, telefonról is, ráadásul Sony ról, aptX es.
Ami a lényeg, neked feleljen meg! Ne húzd fel magad.
Gondolj bele, ha csak egy termék lenne mindenből, audió, tv, autó.
S csak a legjobbak, akkor semmi nem lenne jó!
"Ha minden szép lenne, semmi sem lenne szép"
Csak saját magadat húzod fel!
S ez nem bántás a többieknek, nekik más a jó!
S itt senkinek nem lehet igazat adni, mindenkinek a maga döntése, igénye, hallása.
S nem azért, mert mindenki a maga lovát dicséri, vagy de, , ez az emberi természet velejárója!
Bocs, hogy bele vaú!Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Bodz
nagyúr
3. Azért itt akad egy kis tévedés, hogy mi is számít fejlettnek és miért. A frissíthető firmware semmi különös, aptx sem egy csoda, a többféle szűrő a dac gyártójának érdeme (rengeteg filléres cuccon is lehet váltogatni köztük), a cserélhető modulok lehúzás szagúak (tudod, mint a dlc-k játékoknál). Mojoért sem vagyok oda túlzottan, de ott a saját fpga alapú dac mondható fejlettnek és érdekesnek, amibe valószínűleg nem kevés időt és pénzt öltek.
Kicsit túlreagálod ezt az egészet amúgy.(#32830) pkaresz: Neked tetszik, minden más le van tojva. Így kell.
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
(OFF)(OFF)Figyelj , szerintem érted a lényeget ..nem reagálom túl a dolgokat, ellenkezőleg a helyére kerültek a dolgok..
Sheratan , mint aki gyárt ilyen cuccokat leír itt valamit , befolyásol .. ennyi
leírja ,hogy a FiiO-nál a Q5 nem a felső kategória , ugyanakkor a gyártó pedig ezt írja :
Flagship Bluetooth and DSD-Capable DAC & Amplifier
((azt hagyjuk a francba, hogy ez hol foglal helyet a piacon ))
na befejeztem és pont . (/OFF)(/OFF)[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
-
Tulku
veterán
válasz stemplar07 #32833 üzenetére
"Flagship Bluetooth and DSD-Capable DAC & Amplifier"
És az mit jelent? Ez miben nyilvánul meg ha hallgatod...nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de én a csodákban nem hiszek, főleg, ha hangzatos módon közli a gyártó, melléknevekkel karöltve...
Én egyébként egy emberen kívül (aki ritkán van jelen, akkor is megfontoltan és fiio-t is forgalmaz) nem ismerek itt olyat, aki egy adott cég, vagy csoportosulás szekerét tolja...
Dac chip sem eleve elrendeltetett nirvána...tkp nincs végső összefüggésben a kapott hanggal, csak ha esetleg ráerősít a dac "hangzására" a gyártó...
-
kemcso
Ármester
válasz stemplar07 #32834 üzenetére
Elfogadom, hogy neked tetszenek a Fiio cuccaid, mint ahogy azt is, hogy pkaresz-nek is a sajátja. De ettől a többség véleménye nem fog változni: a Fiio cuccok hangja többnyire a kategóriája alatti, ha csak a Mo-i beszerzés játszik akkor lehet ajánlott, korlátozásokkal (pl az X5 III csak balanced módban). Ez személyes tapasztalatok alapján született konszenzus, egymástól sokszor függetlenül.
A személyeskedést, gyanúsítgatást pedig fejezd be légyszíves!
-
stemplar07
őstag
-
törölt tag
Igen, hallgattam. Nem szoktam olyanról véleményt íni, amit nem ismerek. Illetve hallottam már egy rakás másik DAP-ot is, amikhez tudom hasonlítani, keresgélj vissza a topikban (meg a haladóban is), ha nem hiszed
Az, hogy a Fiio minek kommunikálja a terméket egy dolog, de itt mi nem azért gyűltünk össze, hogy a marketing osztályok f***át veregessük, arra ott az avonlány. Eleve elég vicces egy olyan terméket flagshipnek nevezni, ahova még egy nyomorult aptX HD kodek sem fért bele, nem hogy LDAC
Leszámítva az extra ki-/bemenetet és a cserélhető erősítőket, az ES100-am szerintem nem hoz rosszabb hangot, hiába a messze drágább hardver a Q5-ben. És akkor még nem is beszéltem az ES100 mellé adott appról, ami messze túlszárnyalja a Q5-öt testre szabhatóságban. Sőt, alap erősítővel konkrétan nem mondanám jobbnak sem az XB10-nél, sem az ES100-nál, pedig többször annyiba kerülő cuccról van szó.Ha meg hülyeségek írásáról van szó...:
Quad Sabre SoC
Hogy micsoda? Egyrészt ez egy DAC chip, nem SoC. Másodszor a "quad" az a marketing osztály szüleménye, és többször le lett írva, hogy szó nincs arról, hogy négy darab chip lenne a telefonban, egyszerűen arról van szó, hogy a digitális jelet négyszer zavarják át a DAC-on.(#32838): Szóval ha csinálok valamit, ami mondjuk full szar, de mivel én nem tudok jobbat csinálni, ezért a "saját palettámon" ez a legjobb, így hívhatom onnantól flagshipnek? Nagyon jó marketinges lennél, ez az egy biztos.
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz kemcso #32837 üzenetére
szerintem nem személyeskedtem, és nem gyanúsítottam senkit, de egy gyártással is foglalkozó (és )szakember ,,belelő,, az éterbe valamit ami nem állja meg a helyét : 1,,,..x5iii egy akármilyen telefon jobban szól.. 2,a Q5 egyenlő X5iii...,, ez technikai paramétereiben nem helyes állítás . Befolyásol ..Te már érdekes módon másképp fogalmazol.. ..
edit :
és ezek szerint az ES100 és XB10 is jobb a Q5 -höz képest ezt is megtudtuk, érdekes, mert volt XB10-em (1,5 évig) és van Earstudio ES100-am (kb 4 hónapja) .....
na befejeztem ..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz stemplar07 #32840 üzenetére
Amiket ide felsorolsz, olyanokat senki nem állított. Szerintem fuss neki még egyszer az olvasásnak, ha szeretnél még a témán pörögni, ha nem, akkor pedig itt le is zárhatjuk. Köszi.
-
stemplar07
őstag
válasz Adrián0419 #32841 üzenetére
[link]
itt van , tessék fiio webshop, M9 raktáron 99.990 Ft .. -
Bodz
nagyúr
válasz stemplar07 #32835 üzenetére
Nem volt szó semmilyen kamuról... Leírom akkor, hogyan látom ezt a dolgot.
Egy terméket illene úgy kiadni, ahogy a gyártója szerint eleve a legjobban szól. Az ilyen kiegészítő dolgoktól felmegy a vérnyomásom. Nem arról szól a dolog, hogy neked ez milyen csodálatos, hanem a profit maximalizálásáról. Egyszer megveszed a lejátszót/dac-ot, aztán még lehúznak a modulok árával, akár többször is... Rossz esetben a végén már annyi pénzt elvertél, hogy kijött volna belőle egy eleve komolyabb cucc. De ez nem Fiio specifikus nyilván. Mondok egy másik példát. Pro-Ject DacBox RS és a külön megvehető lineáris táp, amivel jobban szól, tudja ezt a gyártó is nagyon jól, sőt a szerencsétlen vevő is. Itthoni árakkal számolva 300k a dac, durván 150 a táp. Én ilyenkor azt érzem, hogy kicsit hülyére vesznek.[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
értem Bodz , egyet értek, én kényszer pályára kerültem amikor a HD650-et megvettem (és nagyon nem bántam meg ) nekem az a +7 mW (vagy a más elektronikák, nem tudom ) pont elég volt a dinamika tartomány emeléséhez . Nekem tetszik ez a modularitás . Te magad mondtad pár hete ,,kellett ez a 4,4 pentacone szabvány a világnak, de nagyon ,, és a FiiO ki adta a 4,4 balanced modulját , így aztán 3 fejesem balanced kábele is használható azóta ..van ennek pozitív hozadéka is ..
De van más példa is (ha már a tápot szóba hoztad ): Réges- régen amikor az első média playert megvettem + aztán projektort , a popcorn-hoz megvettem egy tuning tápot (Xbox 360 nagy stabil táp átalakítva ) és bár egy 55" TV-n semmi különbség nem volt a 100"-on már bizony igen ..[ Szerkesztve ]
-
Adrián0419
tag
válasz stemplar07 #32843 üzenetére
Nem tudom hogy nem találtam meg, pedig rákerestem, köszi szépen
Az a baj ez már kicsit drága nekem, be kell érnem M7-el most.
Elmondok pár imát hogy ne szívjam be úgy mint X1 esetében, nem kevés agysejtem halt el tőle.. -
Tulku
veterán
válasz stemplar07 #32838 üzenetére
Szerintem azt, hogy mi a valódi flagship egy cég palettáján nem maga a cég dönti el, hanem a hallott vélemények alapján körvonalazódik...
Én épp egy fiio példával rukkolnék elő...
Tehát számomra sem az X7 sem pedig az X7 II nem adta azt a hangzást amire azt tudtam volna mondani, hogy elhallgatnám, mert zavartak...ellenben az X5 III balanced módban szódával igen...akkor most mi a flagship (számomra) ? Mert én úgy érzem, hogy nekem a hallott cuccok közül az X5 III...Nem ismerem az adott kütyüt amiről a polémia szólt, és nem is értem, miért e felháborodás (mondjuk ha a saját kütyü hangzását véded, akkor érthető), de szerintem ha te elégedett vagy vele akkor minden rendben...
Nekem pl akárki, akármit mondhatott volna az AK240, 320 vagy SP1000 dap-omra, én meg voltam róla győződve - más véleményétől függetlenül - hogy jól szól az adott helyen és időben...
És csak halkan megjegyzem: a 650-es semmilyen hordozható kütyü nem fogja teljesen kiszolgálni...
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz Adrián0419 #32847 üzenetére
hát pedig lehet meg fogod bánni és most nem csak a HeadFi ,,megmondói,, mert ott is vannak ,,olyanok,, miatt ,hanem számtalan teszt elolvasása után mondom , közelebb van a hangzása a Q5 -höz, mint az X5iii-hez , balanced turbó módban , sokan használják nehezen hajtható fejesekkel is , ami max a 10 órás üzemidőt felezi ..én ki fogom próbálni , kíváncsi vagyok rá ..
-
stemplar07
őstag
Látod a Te véleményedre ,,adok,, mert nem érzem elfogultnak (lásd balanced kérdés ) ..
De minden esetre én nagyon kedvelem a Q5-öt ezzel az AM3B modullal . Eszembe sem jutna az A&K XB10, vagy ES100-hoz hasonlítani mert ez megint nem hiteles ..(pedig mindkettő mini dacamp volt illetve van (ES100)használatban)
((az X5iii erősítő részét tartom gyengének a Q5-höz képest , ez az én meglátásom..))
Ahogy az is igaz amit írsz ,hogy nem hasonlítom egy komoly stabil tápos , stabil DAC/AMP-hoz sem a Q5-öt mert az is badarság lenne .. (de én inkább feláldozom a ,,nirvána,, egy részét a mobilitásért , bár lehet ,hogy begorombulok és megveszek egy ,,Astell&Kern ACRO L1000-t ,, csak attól tartok, hogy ez sem fog a karosszékbe szögezni, akkor meg minek ? )
Nagyon könnyen lefikázzák itt a fórumozók, szinte bármiről is legyen szó , média lejátszó/fejes/füles/dacamp , hogy xar/ratyi/használhatatlan ..stb ..engem ez zavar , és amikor az indoklást kérsz kiderül, hogy utána sem olvas sokszor, nemhogy hallgatta volna valaha az adott eszközt...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest