- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
válasz Shyciii #33298 üzenetére
Nem tudom fejhallgatókkal általában hogyan boldogul az új A&K széria (Norma, Futura stb.), de az én Pandora fejesemmel gyönyörűen teljesített mindegyik. Nem nehéz megszólaltatni, de nem könnyű szépen megszólaltatni.
Bármelyikkel elégedett lennék az áráért.
Sok egyéb dap után és az előző A&K széria ismeretében mondom, ami utóbbikból nekem csak a 240-től felfelé volt "élet". -
-
Bodz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz stemplar07 #33310 üzenetére
Csak a potira értettem.
-
fericske
addikt
válasz #16820480 #33313 üzenetére
Én most az amazon.com oldalán átolvastam a 17 véleményt.
Ott a hangzásra mindenki amazing-et meg excellent-et mond, arra nincs panasz.
Sőt, elég meggyőző ahogy felvonultatják a különböző fejhallgatókat vele.
Viszont működési hibákat írnak néhányan.
Olvasd el, ha van időd [link][ Szerkesztve ]
-
elod22
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, de nem találtam benne olyan információt, ami segítene.
Adott egy Mitsubishi Lancer média lejátszó, amiben csak CD lejátszó van, ott is valamiért csak az audió CD-ket ismeri fel, pedig elvileg MP3 -at is lejátsza. Tehát nem valami praktikus audió CD-ket írogatni mindegyre.
Szerencsére van AUX bemenet, csak itt az lenne a probléma, hogy telefonról meghajtva elég erőtlen a hangzás. Az érdekelne engem, hogy egy profibb MP3 lejátszó mennyire lehet megoldás? A telefon egy alsó kategóriás Xiaomi Redmi 3s, gondolom nem valami nagy durranás benne a DAC. Az autóban a hangrendszer egy Rockford-Fosgate 6.1-es gyári hangfalrendszer.
Ha véletlenül nem a legmegfelelőbb topikba írtam, előre is elnézést. -
veterán
mp3 hallgatashoz keresek lejatszot . Munkahelyen hasznalnam, sima 3,5 jackes agybadugos fulessel .Eleg nagy az alapzaj a melohelyen , es a regi butatelefonnal alig hallok valamit . Okostelot nem rakom a zsebbe ,ha dolgozok, mert siman betorne kijelzo .
Tehat olyan lejatszot kersek ami hangos ,es nincs nagy kijelzoje . A csavar most jon : keret amit raszanok 15k . Uj vagy hasznalt nekem mindegy. SD kartyam van , de beepitett memorias lejatszo is jo . 8gb eleg lenne nekem bosegesen.
Apron ezeket talaltam
Apple iPod Touch 4. gen 16GB -12 000 Ft
Apple iPod Nano 6. gen 8GB -14 000Ft
Ezek kozul jo valamelyik ? Es tudom oket win10 alatt hasznalni ? Nem volt meg apple termekem ,bocsi
Vagy valami mast tudnatok ajanlani ?[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz elod22 #33323 üzenetére
évek óta használtam kocsiban pl. gy A&K XB10-et jelenleg pedig egy Earstudió ES100-at LDAC Telefon >BT >UAPP nagyon jó minőséget ad , auxon használom , tökéletes pedig csak egy Audi Bose alap hangrendszer , a RocfortFosgate-n biztos szépen szól. De nagyon sokat használom az LG V30-ról is auxon, azzal is nagyon szép, persze FLAC azért ajánlatos .
[ Szerkesztve ]
-
elod22
senior tag
válasz stemplar07 #33326 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Ha jól értelmezem akkor ezt a kütyüt összedugom az autó lejátszójával és bluetooth-on keresztül csatlakoztatom a telefonhoz. S néha feltöltöm az erősítőt a szivargyujtótól. Gondolom ha úgy adódik használhatom fülhallgatóhoz is csatlakoztatva (van egy Soundmagic E10 fülesem, gondolom jobban szólna mint csak a telefonnal összedugva).
Annyira audiofil nem vagyok, hogy flac formátumban hallgassam a zenéimet, beérem 320 kbps-al is
A kettő közül melyik lenne a jobb mélyorientált zenéhez (hip-hop, rnb, edm), mert látom kb. hasonló az áruk. Esetleg volna ezeknél valami olcsóbb alternatíva is? Ha nem muszáj azért nem költenék ilyen sokat rá, de tudom a minőségi dolgoknak meg kell fizetni az árát. -
s4tch
veterán
válasz elod22 #33328 üzenetére
Páromnak Redmi 3 Pro telefonja van, illetve van itthon valahol egy XB10. Ha lesz érkezésem, holnap összehallgatom őket, de gyanítom, nem lesz bődületes különbség a hangerőben. Szerintem egyszerűen ennyit tud az aux bemenete a kocsinak. Láttam már olyat, hogy jóval halkabb az a bemenet a rádióhoz, CD-hez képest, és még ráció is van benne.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Úszáshoz keresnék mp3 lejátszót,lehetőleg fülessel egybe építettet.Van ajánlott?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
törölt tag
válasz abridabri #33327 üzenetére
Agybadugós fülesek között is óriási különbségek vannak amúgy
Apple cuccokhoz úgy tudom, hogy iTunes kell, hogy másolni tudjál rájuk bármit. Én egyszer régebben próbáltam egy szifonnal, de hosszas szenvedés után feladtam, mert nem volt képes beolvasni az iTunes a mappákba rendezett mp3-akat rendesen (a felét kb látta, a többit nem), meg furán nyakatekerten ment a szinkron is, és nem volt egyértelmű, hogy most mi hol van és mennyi helyet foglal pontosan. Bár ez pár éve volt, lehet, hogy javították azóta...
Sandisk lejátszót is nézhetsz amúgy, azokat is szokták szeretni az olcsóbb kategóriában.
-
Shyciii
veterán
válasz stemplar07 #33334 üzenetére
Igen, lényegesen jobb, mint a Lotoo PAW 5000mkII, ami ugyanennyibe kerül (nyiván az AR más kategória, csak le van értékelve), meg persze sokkal jobb, mint a FiiO X3II-em, bár erősítés terén a FiiO még mindig jobb (lehet hogy egy FiiO M9-et is meghallgathattam volna kíváncsiságból, hogy ő is tud-e ilyen nagyot erősíteni. MOst már mindegy). Nem mondom, hogy ez az AR M20 olyan csodás, de egy időre jó lesz ez, aztán majd gyűjtögetek egy Astell&Kern SR15-re, vagy esetleg HiBy R6 Pro -ra. Ahogy néztem ez a kettő elég "komoly" erősítőt tartalmaz, és nem az 500eFt-os kategória.
-
stemplar07
őstag
válasz Shyciii #33335 üzenetére
A FiiO m9-et csak a balanced miatt azért megpróbáltam volna azzal még nem vesztettél volna semmit .. ...azon egyébként közel ≥77mW(300Ω / THD+N<1%,balanced turbo on) tud (vs. (2x15mW)30mW ARM20). De mint ahogy ,,tudós klub,, rendes tagjai megfogalmazták, ez nem minden :-) (szerintem pedig ez egy viszony szám ..na mind1)
Ennyiért teljesen jó vétel , szerintem az A&K Norma 15 sem erősebb alapban,(max balancedben) de itt a részletekben rejlik a hang, gyorsaság xmos proci stb.. Ha teljes méretű 250-600 ohm fejest akarsz akkor még mindig az AK 300 series AMP +300/320/380 ami tud erőt is illetve a KANN ..
Az aksija jó az AR-nek ? mert ezt az egyet kritizálták tesztekben ..[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz stemplar07 #33336 üzenetére
Azért remélem tudod, hogy valószínű jó helyen kapisgáltam...ez az általad favorizált Fiio egy un turbo balanced módban egy csekélyke 3x erőt fejt ki, míg normál SE és balanced módban a többi játékossal van pariban...
Azt hiszem borítékolható, hogy egy ekkora kütyünél mi eredményezi ezt a hihetetlen "többletet"...mert kutya legyek, ha a torzítási és egyéb paraméterek nem szüknek az égig...
Sajna a fizika törvényeit neház áthágni...persze kis csalással minden megoldható, de amit nyerünk a réven, elveszejtjük a vámon...vagy fordítva de remélem érthető...
Személyes véleményem, hogy ha ilyen kütyüvel rendelkeznék, sohasem hallgatnám ebben a formában...persze ez az én agybajom...
-
stemplar07
őstag
Tulku,, én nem favorizáltam, csak mivel van belőle kipróbálható, és voltak akik ,,nézelődtek,, azoknak javasoltam, hogy próbálják már ki az nem kerül semmibe ..és legalább tudnánk, mi a helyzet ..(pontosan azért mert számomra is nehezen hihető a 77mW /300 ohm ..) de egyszer elballagok a HD650-el és kipróbálom..
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz stemplar07 #33338 üzenetére
A favorizál igét a teljesítmény értékekre értettem...nagy valószínűséggel egy turbó mód, ahol a teljesítmény ledarálja az egyéb értékeket...csupán ezért szólaltam meg, mert érzésem szerint elég komoly ügy lehet egy kapcsoló felkapcsolása és az ezzel együtt járó több mint 3x teljesítmény növekedés.
Szerintem ezért is érdemes az alap mód értékeit feltüntetni...pl headphonia is azzal tesztelte...
-
Shyciii
veterán
válasz stemplar07 #33336 üzenetére
Balance-ot nem tudom továbbra sem kipróbálni, mert alapból nincs ilyen kábelem a fejeshez. Átalakítóm sincsen hozzá (bár most láttam, hogy FiiO csinált már ilyet), esetleg a Kácsát tudom megkérni, hogy gyártsanak le nekem ilyen kábelt. Gyanítom nem kevés pénzért.
Az M9-nél azért gondoltam próbára erősítés terén, mert ha a FiiO X3 II esetén odafigyeltek, hogy nagyobb fejeseket is meg tudjanak hajtani, akkor csak nem adták alább az újabb modellnél is. Aztán persze simán lehet, hogy mégis.
Nem, nem akarok 250-600Ohm-os fejest hajtani. Nekem most egy 68Ohm-os van, igaz az érzékenysége nem éri el a 100dB-t sem. Azért ez nem egy nehezen meghajtható fejes.
A&K esetén az akksi ideje nem túl jó, de az engem nem zavarna. Otthon és melóhelyen használom csak. -
Shyciii
veterán
válasz stemplar07 #33345 üzenetére
Még jobb vétel lett volna az M2, ha valaki nem nyerészkedni akarna vele...
M20-ast most a Brainwavz HM100-assal hallgatom. Nemrég váltottam rá. Előtte Meze 99 Classic volt, de azt már gyorsan meg is vették tőlem. -
Tulku
veterán
válasz stemplar07 #33344 üzenetére
A kimeneti impedanciának semmi köze a hangminőséghez...illetve az illesztésnél van jelentősége...AK100 1. gen kimeneti impedanciája 20 ohm (!) volt.
Egyébként azért favorizálják dap-oknál az alacsony kimeneti imedanciát, mert hajthatóság és armatúrák miatt szerintük jobbnak ítélik...na már most ha te fejessel hallgatod, akkor épp a magasabb kimeneti impedancia lehet előnyösebb...asztali erőlködőknél van hogy lehet állítani épp emiatt a kimeneti imedancián.... -
Exodius
őstag
Hujujj...
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok! van egy creative zen stone plus lejátszónk amit már évek óta nem vettünk elő, most valamiért szükség lett volna rá de úgy tűnik valami nem kerek vele.
töltést veszi, sikerült is feltölteni a kis visszajelző led alapján (sokáig világított, majd villogott a végén, gondolom itt lett feltöltve), a tárhelyet elérem rajta, tudok másolni, olvasni, viszont a kijelző tök sötét, azt sem látom hogy bekapcsoltam-e vagy sem, bekapcsolásra sem kijelző sem led (a lednek nem tudom olyankor kellene-e égnie) nem reagál.
tehát elvileg van benne kraft, el is érem gépről de tök sötét a kijelző. találkozott-e valaki ezzel a prolbémával és esetleg született-e rá valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest