- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz FireKeeper #17750 üzenetére
Köszi, de ezzel a felújított dologgal kapcsolatban van két fenntartásom.
1: a hirdetéséhez csupa pozitív hozzászólás van, de tudjuk hogy olyan nincs mindig mindenki elégedett. Szóval szerintem a negatív hozzászólásokat moderálták
2: nem szimpatikus a 3 hónap garancia sem, ha zsír új és gyárilag tökéletes, akkor miért nem vállal rá legalább 1 évet? Inkább drágábban, de legyen az 2 év gari.
És a kijelző minőség nem nagyon játszik nálam, hallgatni akarom és nem nézegetni Lehessen követni mikor mit játszik,de a többi kijelzős extrát meghagynám annak aki néhány colos képernyőn akar videót nézni.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dethroner #17751 üzenetére
a legtöbb refurbished cuccnak semmi baja, mindössze szállítás közben megsérült a csomagolás. amúgy nyugodtan nézd meg a piros/fekete pontokat is. persze tőlem veheted újan, is, nem az én pénzem, de szvsz nem vállalnál semmivel sem több kockázatod ha apróról vennéd (és jobban járnál ugye).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Bodz
nagyúr
Nem tudtok megbízható szervizt, szakit, aki lejátszó javítással foglalkozik? Úgy fest, hogy a gari lejárta után pár héttel ki is purcant az i10. Nem reagál az érintésekre... Gyanús, hogy kuka, de hátha...
[ Szerkesztve ]
-
VásRló
tag
Sansa Clip lejátszóm van. A rockboxot letöröltem, és nem jön be semmi, ha bekapcsolom. Próbáltam már rárakni v1 és v2 firmware-t is a főkönyvtárba, de nem telepít semmit.. azt írja mindig, hogy File not found és Plug USB cable.. és ha rádugom az usb-t akkor se csinál semmit.. hogy lehet firmware-t telepíteni akkor??
-
macera2
aktív tag
válasz VásRló #17754 üzenetére
Olyan emlékem van, -jó pár évvel ezelőttről-, hogy ha a bekapcsoló gombot elég hosszan nyomod, akkor csinál egy általános resetet. Ha van leírásod, akkor ilyen irányba érdemes nyomozni. De ha nem sürgős, akkor inkább várd meg a jelenlegi használók javaslatait.
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
VásRló
tag
válasz Zoli133 #17756 üzenetére
Ezt írja rá:
Rockbox Utitlity can not uninstall the bootloader on this target. Try a normal firmware update to remove the bootloader.De bármilyen firmware-t másolok a főkönyvtárba, nem telepíti!
Ja és a firmware updater program meg nem észlel frissíthető mp3 lejátszót...
[ Szerkesztve ]
-
attika89
senior tag
infopatikát kérdezted már?
A szervíz elvileg még működik[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
PHM
addikt
A Philipsek közül nekem az Ariaz nagyon bevált.
(Érdekes, hogy a Philips hogyan szegmentálja a lejátszóit az
olcsóbb modellekből "kifelejtett" szolgáltatásokkal...)
Két hibája van szerintem: kissé drága, nem bővíthető.
Ez utóbbi a fájó pont leginkább...
Ha budapesti vagy, akár meg is hallgathatod az enyémet.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz PR0JECTNR56 #17763 üzenetére
"1, When we will release our X3? Around June 2013."
Várom én is, de egy kicsit arrébb van még a megjelenés.
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
attika89
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17763 üzenetére
Erre már rég kíváncsi lennék én is, de már érkezőben van egy "kis" ideje...talán idén már lesz is belőle valami
-
Bodz
nagyúr
válasz attika89 #17761 üzenetére
Köszi, holnap fel is hívom őket.
(#17762) PHM : Sajnos nyíregyi vagyok, de azért köszönöm a lehetőséget. A Sandisk családhoz képest milyen, hasonlítottad már össze őket?
(#17763) SHiZUOKA: Jó lenne, de sose fog megjelenni. Ha tartják is határidőt, az még nagyon messze van. Addig darabokra tördelem a telefonom, annyira szar hangja van.
Colorfly C3 a merészség jegyében? Állítólag tök jó hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
attika89
senior tag
Vagy HM-601 Slim
-
PHM
addikt
Elvileg össze tudnám hasonlítani, hisz Clip+-om is van, de van pár bibi:
- Nincs olyan zeném, ami alkalmas lenne a korrekt összehasonlításra.
- Nem vagyok vájtfülű, így a véleményem nem releváns e szempontból.
Agyoneffektezett elektronikus zenét hallgatok, ráadásul WMA-ba tömörítve,
mindezt kizárólag in-ear fülhallgatóval. (Nincs hangrendszerem.)
Itt viszont hasznosítható a Philips "fullsound" technológiája.
Ha azt bekapcsolom, tényleg mintha élettelibb lenne a zene.
Ettől függetlenül vállalom az összehasonlítást, ha linkelsz egy hangmintát,
és megmondod, mire figyeljek.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Zoli133 #17764 üzenetére
"Trial Sale in April only in China Mainland"
Micsoda kegyetlenség, hogy első körben csak a kínában kezdik el árusítani és mi kénytelenek vagyunk júniusig várni.
(#17766) Bodz: Meg tudlak érteni én nem bírnám a Samsung-om hangját. Igazából, nálam is az helyzet ha a J3-m egyszer tönkre megy ötletem sincs mit fogok helyette venni, annyira nincs alternatíva.
(#17767) attika89: Kicsit merész a gyártótól ez a "slim" jelző erre az elhanyagolhatónak egyáltalán nem nevezhető vastagságra.
-
attika89
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17770 üzenetére
Nekem még mindig Cowon S9-van...én is kétségbe lennék esve, ha történne vele valami
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Ismerősöm szeretne venni egy mp3 lejátszót max 25e forintért (de ez a maximum ennél följebb nem megy) és az lenne kérdésem hogy milyet ajánlotok?
Van jobb ebben az árkategóriában a clip+/zip-nél?
Szerk:
Tegnaptól egy clip zip boldog tulajdonosa vagyok[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
FireKeeper
nagyúr
válasz beast27 #17772 üzenetére
ebben a kategóriában eléggé uralkodik a clip, kivéve ha extrább igények is vannak, mint nagy/nagyobb kijelző, vagy ha esetleg snassz lenne a Sandisk (sony-samsung alternatíva itt). efölött már a prémium PMP-k vannak, pl Cowon.
illetve ebben az árkategóriában van még az iPod Video (Classic 5/5.5g) rockboxolva, de ez csak akkor játszik ha a haverod nem retten vissza a használttól meg a moddolástól (hardver-szoftver).
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
beast27
senior tag
válasz FireKeeper #17773 üzenetére
Sajnos a használt nem játszik (ez a mániája hogy csak újat hajlandó venni mindenből). Eddig egy fuze-t használt csak tönkrement és ki szeretne próbálni valami mást, csak ezért nem vett még 1 fuze-t
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Bodz
nagyúr
válasz attika89 #17767 üzenetére
Nagy, ráadásul rémisztő a TDA1543. Bármit hallottam, amiben ez volt...
(#17768) PHM: Köszi, roppant segítőkész vagy. Most linkeljek neked valami keményebb metal számot? Az is segítség lenne, ha csak simán leírnád, hogy miért a Philipset preferálod a Sandiskkel szemben.
(#17769) Ati1979: Az a baj velük, hogy elég drágák. Ilyen áron inkább valami Cowont vennék, de most nem akarok ennyit a témára áldozni. 30-35e a max.
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
Őszintén szólva arra gondoltam, hogy tudsz olyan hangmintát,
vagy zeneszámot mondani, amivel számomra is kiviláglik a lejátszók
esetleges gyengesége, illetve az azok közti különbség.
S bár van pár CD-m, de járatlan vagyok a grabbelésben, ráadásul
azt sem tudom, hogy az én zenéim mennyire alkalmasak az összehasonlításra.
Rétegzenét hallgatok, na...
A lejátszóim hangminőségét soha nem hasonlítottam még össze,
mert egyszerűen eszembe sem jutott ilyesmi.
Viszont idült kütyümániásként rendelkezem jó néhány darabbal,
s talán megér egy misét ezeket összehasonlítani.
Egyébként a lejátszóim inkább a szolgáltatásai alapján soroltam be idáig.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Zoli133
addikt
válasz Ati1979 #17777 üzenetére
Egy régebbi Sony nwz-a8xx-et próbáltam nem is olyan rég (nem emlékszem pontosan a típusra). Ami mikor megjelent még az ipod-ok nagy kihívója volt (árban is valahol 50-60 közt mozoghatott, talán '07 jörnyéke), de annál a clip jobban teljesíttetett Azóta kicsit más szemmel nézek a lejátszóikra, igaz az 2007 körüli darab volt, lehet azóta jobbakat gyártanak.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #17778 üzenetére
Hát én alaposan utána olvastam főleg a Z szériának és F szériának (ami Z utóda). Ezek most tudásban a legjobb sony lejátszók.
Azt írták róluk, hogy megszorongatják hangminőségben a náluk jóval drágább beípített erősítős lejátszókat. Legalábbis addig amíg nem akasztanak rájuk valamilyen jobb fejhallgatót.
Ezek alapján a vélemények alapján be is rendeltem egyet az F series-ből. Mo-n nem forgalmazzák, úgyhogy problémás egy kicsit a dolog, de remélem azért meghozzák.
-
dethroner
veterán
Új clip+ első töltése mennyire fontos? Mert most van benne némi áram, a kijelző szerint kb 90%-ra saccolom. Most kb 1 órát tudom tölteni és utána mennék itthonról el és vinni szeretném Ezt az aksit is formázni kell, vagy mindegy neki?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ati1979
veterán
válasz Peti66 #17782 üzenetére
Az f series mellé?
Állítólag a sony gyári zene lejátszója sem rossz. Kipróbálom mindnenesetre.
Nem igazán vagyok ott az androidos zene lejátszók terén, (mert most badás telefont használok).
Szóval ha meglesz mindenképpen lesz ezzel kapcsolatosan kérdésem szerintem.
Azért köszi a tanácsot. -
-
krx21
nagyúr
Sziasztok!
Vennék egy komolyabb mp3 lejátszót, egy Denon AH-D1100-as fejhallgatóhoz...
Mit ajánlatok amit tényleg nagyon jól szól és reális az ára? -
krx21
nagyúr
válasz beast27 #17787 üzenetére
Azt már ajánlották, de nem tudtam megnézni ma a Media Mark-ba, mert nem volt...
Tényleg jól szól? Vagy mért ajánlott ennyire? Elég egyszerűnek néz ki...
Nagyon maximum 50e-ig mennék el, de abból már egész jó telefont lehet venni, mondjuk a telefonokból nem tudnom melyik szól igazán jól? -
PHM
addikt
Egy jó zenelejátszónak nem kell csili-vilinek lenni.
A Clip+/zip jól használható, jó ár/érték arányú lejátszó.
Praktikum és hangminőség szempontjából is kenterbe veri a telefonok zömét.
Ha ki akarod próbálni és össze tudunk futni, az enyém rendelkezésedre áll.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
beast27
senior tag
-
-
Luissimo
veterán
válasz beast27 #17792 üzenetére
Igazadvan, DE,
szvsz. ha két kütyü kb. azonos mérési kvalitásokat mutat fel, de az egyik ára kb. negyede a másiknak, a mérete is, a sulya is, (a felsorolás a teljesség igénye nélküli), akkor elmondható, hogy jobb is.:-)
az én ismerősömnek van egy hasonlo Ipodja, a kép alapján ugyanilyen, én is kíváncsi voltam a különbségre, csak egy sima kocsmai teszt alapján., megtartottam a fülesemet és cseréltünk lejátszót egy kis időre.Hááát, mitmondjak.
teljesen szubjektív vélemény, de a clip plusznak sokkal dinamikusabb , teltebb , melegebb, tisztább volt a hangja (tudom ezek nehezen körülirhato és mindenki másképp értelmezi), mint az almának.
engem meggyőzött:-)De,
vehet az illető ha neki impresszívebb kinézetű kütyü kell, valamelyik Cowonból egyet, azok megjelenésben is *felveszik a versenyt* egy Ipoddal, minőségben szintén elmondható róluk, hogy leverik :-) :-)itt utána lehet kukkolni, www.cowonglobal.com
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
válasz Luissimo #17793 üzenetére
Teljesen igazad van csak az a baj, hogy a cowon-ok általában 50k+ pénzbe kerülnek de cáfolj meg ha esetleg tévedek (az árakban sajnos nem vagyok otthon, de egy kicsit utána néztem és kis hazánkban a legtöbbnek 50k+ az ára)
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17795 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem éri meg én ezt csak azért írtam mert a kérdező azt írta hogy 50k nál nem akar többet költeni
-
Luissimo
veterán
válasz beast27 #17794 üzenetére
"Nagyon maximum 50e-ig mennék el"
ez arra a dilemmára emlékeztet, amit a 16 éves lányok vívnak magukban (kefélni is szeretnék meg szűznek is maradni)
Ha egy jóminőségű fülese van, akkor azt is valami anyagi kompromisszum árán vette, szerintem , ha még 10 százalékkal megemeli a keretet , akkor nem a lejátszó lesz a leggyengébb láncszeme.
De egyébiránt meg nemértem, mert a Clip+ amennyire jelentéktelen kinézetű, szürke kis zsebegér, annyira jó a hangja, tehát 15 ezerből megoldhatná a problémáját.
(nekem van egy S9-em a cowon mellett, símán összemérhetőek a zenei kvalitásaik, 5-öd áron is.Szerintem akkor spórol 40 ezret és lesz egy jó kütyüje, ha a Sandisknél marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs