- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Egyébként erre valakinek nincs valami ötlete?Csak mert már használom egy ideje a clip+-omat rockbox-szal, de még mindig nem akart meggyógyulni.Igazából kompromisszumot kötöttem, és most arra van beállítva hogy "skip to outro".Ìgy igazából 2x kell a >>I gombot megnyomnom, de még mindig jobb mintha tekernem kellene folyamatosan.
Viszont mintha most amikor újra tettem a rockboxot ( a 64GB-s miatt) ha jól emékszem müködött ez az ugrás normálisan.Viszont csináltam két mozdulatot, és azután már megint csak tekerést csinált, nem ugrott.
Leírom ezeket, hátha valakinek szintén így csinál:
a.) elindítottam egy playlist-et az sd kártyáról
b.) vagy beléptem az "ugrás egysége" menübe.
Èrzésem szerint mintha ezek után csinálta volna.De nem emlékszem hogy melyiket csináltam konkréten miután beütött a dolog. -
nzozz
aktív tag
válasz kerekfej #18700 üzenetére
Ennyire jó ez a Sansa Clip+? Tartósság, hangminőség, kezelhetősége rendben? Beépített memóriája is van és bővíthető is? Az ingyenes szállítás (FREE Two-Day Shipping) érvényes ide Magyarországra is? (a 2 napos szállítási idő nyilván nem ) Ez valami napi akció vagy hosszabb időtartamú? Egy MEElectronics Sport M6 -ot gondoltam mellé, azzal együtt megér 11 250Ft -ot? (amennyiben ide is érvényes az ingyenes szállítás)
[ Szerkesztve ]
-
bucsher
őstag
Az X3 DAP-okat holnap fogjuk postára adni, így a jövő hét elején Önhöz is
megérkezik a megrendelt készülék.
[...]
FiiO.huIn the pipe - five by five!
-
Luissimo
veterán
válasz z123456789 #18711 üzenetére
hááátszóval.
nekem az avéleményem, hogy megszívtad.anno kollégám rendelt ebayn holland eladótól 32 gigásat, megkapta, szarakodott vele egy darabig, miután megunta ráküldött egy diagnosztizálo programot és aztmondta neki, hogy javitsa ki a kártya hibáit, azota a kártya irhatatlan, olvashatatlan.
visszaküldte az eladonak és visszakapta a pénzt.vigyázni kell ezekkel, itthon kell gariban venni 32-est, és abbol inkább kettőre ráköltözni, egyikre zenével, másikra filmmel.
nekem is az ketyeg most a galaxy tab-ban, amiről éppen irok neked.
egy másik meg a clip+ belsejében dolgozik :-)szoval ne habozzál, küldd vissza és kérd vissza a pénzt .
-
z123456789
addikt
válasz Luissimo #18713 üzenetére
Na egy ilyen véleményre voltam kíváncsi.
Rendben.Megpróbálom így.Nem vagyok egy nagy e-bay-es.Pontosabban nem rég kezdtem bátran rendelgetni hasonló oldalakról is (persze figyelembe véve feedback-eket)Eddig nem is volt semmi problémám, söt a lejátszóm is hasonló értékü, semmi baj nem volt vele.Ennél kicsit húztam a számat, de gondoltam ha bejön akkor másnak is tudom ajánlani...úgy néz kinem jött be.
Nem is állok neki kutakodni, programok után, meg ilyen diagnosztizáló dolgot sem csinálok, mert igazából már mióta megjött (1 hete) azóta szórakozok vele, hátha jó lesz.
Ez már nem ide tartozik, de azt meg tudja mondani valaki hogy ilyenkor mi a menete a reklamációnak?
Csak mert több utat is látok, de nem akarom hogy az egyik kiüsse a másikat. -
Luissimo
veterán
válasz z123456789 #18714 üzenetére
első körben írsz neki egy reklamáló mailt a kontaktjára, hogy pl. the card what you send me I have recevied few days ago, but it seems not working properly, I can not write files , films or music because the writing action very slow and during the action I can not play anything. Could you send me another one, but please check before send.
Or please send me back my money if you have not an original and usuable card and I will send you back thisbad gadget.ilyesmivel probalkozz, de legyel erélyes és határozott.
produkálnod kellene valami jokis képernyőmentést a hibajelenségről a levélhez. -
bucsher
őstag
Nekem azért gyanús az a nem támogatott de segédprogrammal megbuherált FAT32 formázás. Próbáltad simán leformázni NTFS-re? Úgy működött?
In the pipe - five by five!
-
z123456789
addikt
válasz Luissimo #18715 üzenetére
Aha-aha.Valami hasonlót elküldtem neki, de ha hazaérek akkor nyomok valmi print screen-t.Bár igazából videóval kell szemléltetnem....na midnegy ezt majd már megoldom.Az erélyesség nem hiányzott, kb hasonló hangnemü levelet írtam.
Köszönöm szépen.Majd jelzem mi lett a vége...és nem adom fel a 64 GB-os kártya + clip+ kombót....Ùgy érzem azzal mostmár tartozom nektek.(#18716) bucsher
Persze persze.Azt még az elején próbáltam.Márint megjött, és elöször steril állapotában akartam tesztelni.Már akkor gyanúsan viselkedett.Nyomtam egy NTFS formázást, madj kiválaztottam kb 64 GB-nyi HD filmet.Na ezt kb 10 órán kersztül másolta.Késö du elindítottam, és valamikor hajnalban kapcsoltam ki a gépet.Másnap megnéztem, és a filmek könyvtáraiból csak a sample-öket nyitotta meg és játszotta a TV.Ha visszadugtam a gépre, akkor sem ismerte fel a felmásolt nem sample file-okat.Midnegy, ezt betudtam annak hogy valami beakadhatott éjjel másolás közben, bár ez kizárt, mert rendben van a gépem...tudom.Na ezután kezdtem csak a zenés dolgot.Fat32 (jó sokáig tartott ez is.) Aztán felraktam 64 GB-nyi zenét, és ott mkár produkálta azt hogy felmásolt midnent, mégsem volt fent a kártyán.Azóta is próbáltam többféle módon.fat, exfat, ntfs...és már rohadt sok idömet elvette, mert eltart egy darabig mire a teljes kapacitást felkamuzza.[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
"Az is gyanús hogy a kártyára SDHC van nyomva"
Gyanús? Hát kb annyira csak, mint egy 54 ezer forintos....... -
z123456789
addikt
Lehet röhögni, de képeken marhára nem azt néztem, és mivel még sosem volt SDHC-n kívül más kártyám, és még sosem vertek át, ezért a jelek keresése után vált számomra is egyértelmüvé.
Egyébként visszaírt a srác:
We are sorry for it and here is the full refund for you! Please keep the card without sending back
Ez azt jelenti hogy adjam meg a számlaszámom, visszatérítik az összeget, és nem kell a kártyát visszaküldeni?Őőőő.Kaptam Paypalról egy üzenetet is:
Hello Sipos István,Lau Kin Chi (felhasználónév) has issued a full refund for your payment.
Message from merchant: We are sorry for it and here is the full refund for you! Please keep the card without sending back.
----------------------------------------------------------------
Original payment details:
----------------------------------------------------------------Date payment sent: Jul 21, 2013
Amount: $39.99 USDThanks,
PayPal
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz z123456789 #18720 üzenetére
mégszép, hogy azt :-)
igyszokták,
különben visszakéne adnia a postaköltséget is.
tartsd meg, formázd meg, talán egy 2 vagy 4 gigásként talán jól elketyeg majd valamiben :-) -
Luissimo
veterán
válasz z123456789 #18722 üzenetére
egykétnap.
elsőkörben próbáldmeg 32gigára formázni, ha szerencsédvan, akkor megeszi. -
Ati1979
veterán
Ez a kifejezetten olcsó mp3 lejátszó már nálunk is kapható....
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Én is ezt néztem, és gondolkodom is a dolgon.
1300 USD ami 290k. És erre még mindenhol rájön a forgalmi adó. Szóval kb. olcsóbb mint máshol.
Igazából ha veszek valamit 8-900 dollárért, akkor ugyanannyira jön ki mint ez az egyéb költségek miatt.
Utána olvasok, milyen az SQ a többi ilyen kategóriájú lejátszóhoz képest.
Dupla DAC két micro SD card, (64gb supported) + 64gb belső tár. + Bt-n keresztül látod rajta, ha hívásod van a telefonodon...
Nem lehet ez rossz, csak kíváncsi vagyok azért az erősítő részére is...
A kis testvére meg egyenesen jó áron van.[link]
-
ku-cu
tag
válasz Ati1979 #18728 üzenetére
Ha az Ibasso megakad a vámon, akkor tényleg közel ugyott vagy. Plusz, ha nem futárcéggel küldik, akkor csak a szívás van a vámkezeléssel.
Úgy rémlik hangban eléggé különböznek. Ezt melegebb karakterűnek tartják.
Én a kistesóval (is) szemezgetek a megjelenés óta, de csak valami moddolt változat jöhet szóba a nagy kimeneti ellenállás miatt. (Én csak iem-ral használnám.) -
Ati1979
veterán
Igen ráadásul én a japán verziót néztem, azt meg nem is az ibasso gyártja hanem a ők. Így a support eléggé kérdéses, mivel a japán tudásom nem túl acélos. Én még egy e-mail címet sem találtam a honlapjukon...
A másik meg az, hogy 3 hét szívás izgulás meg várakozás... Ez meg itt van pár nap alatt...
Szerintem az sem rossz. Nincs akkora különbség a kettő között. Kb. LCD2 LCD3 szindróma lehet...
Én most kezdek majd teszteket olvasni. Szerintem az új hifiman, meg az ibasso-k szintjét tuti nem hozza, de sokkal nem hiszem, hogy gyengébb...
Ami viszont eléggé jó pont, nálam az, hogy kicsi. Ha ilyet vennék akkor nem lenne mellette szükségem a sony F -re sem. Szóval utcára is tökéletes... -
filózoli
senior tag
válasz Ati1979 #18730 üzenetére
Iriver AK120? A legjobb cucc! Én már az elején mondtam neked, hogy ezt vedd meg! Grat. a választáshoz! That's a wonderful choice! Aztán majd írjál, hogy szól! Ja, és egy Sh IE800 remélem befigyel még mellé! Most úgy is szűkében vagy a prémium IEM-eknek...
[ Szerkesztve ]
-
alto63
csendes tag
Az Astell&Kern hordozható lejátszók jelenleg bevezető áron kaphatók, haszon így nincs sok rajtuk valóban. ÁFÁt, adót mi rendesen fizetünk.
Aki komolyan gondolkodik a vásárláson, érdemes most eldönteni, ez az ár nem marad örökké.
Hasonlóan minőségi (és nem olcsó) lejátszó a Colorfly Pocket Hifi C4 Pro, ajánlom a figyelmetekbe.
Üdv,
Diera András
Bartimex Audio
http://www.bartimexaudio.hu Vigyázat, kereskedelmi veszély!
-
Ati1979
veterán
válasz alto63 #18732 üzenetére
Előreláthatólag meddig lesz ez az ár, Astell&Kern 120-ra?
Gondolom, 1-2 hétig még így marad...Ibasso DX100 lesz nálatok esetleg?
A colorfly C4, nem érintős sajnos.... nekem nem jó
(#18731) filózoli
Még nincs eldöntve, viszont a kedvező ár miatt jó vételnek tartom. Át kell gondolni...
Hát igen, kár volt elcseszni az se425-öt... De egyenlőre ott van még a t70p tartalékban.
Ha lesz valami írok mindenképp. Kettő nem megy egyszerre sajnos. (füles + lejátszó)
-
Ati1979
veterán
válasz alto63 #18734 üzenetére
Ok, köszi!
Igen szerintem is. Főleg a tuningolt japán verzió. Az eslődleges célpont az volt, de most ezt át kell gondolnom.
Ezt az árat nézve nem nagyon éri meg semmit rendelnem, Kínából v. Japánból. Az egyéb költségekkel ugyanott lennék.Persze hogy jobb, ez nem kérdés. Csak nem mindig van kedve az emberenek fejest magával vinnie. De remélem valahogy menthető még az se425 is.
Esetleg kipróbáltátok már ezt a két Astell&Kern lejátszót meg Colorfly C4-et?
-
alto63
csendes tag
válasz Ati1979 #18735 üzenetére
Nemrégen vettük fel a kínálatba, megfelelő fülessel ég és föld a különbség egy iPoddal vagy más mp3 playerekkel összehasonlítva, de nem volt még időnk komolyan tesztelni.
A Colorfly különösen érdekes, pl. simán meghajta az egyébként sok dedikált fejhallgató erősítőnek is gondot okozó 600 ohmos highend füleseket(pl. Beyer T1), egészen egyedi az Alps tolópotis hangerőszabályozás, no meg a szintén egyedi Art Deco design. Persze semmi sem tökéletes, a Colorfly pl. csak WAV-al tudja a 24 bitet, FLAC esetén ez egyenlőre nem megy.http://www.bartimexaudio.hu Vigyázat, kereskedelmi veszély!
-
Ati1979
veterán
válasz alto63 #18736 üzenetére
Igen ezt gondoltam. Igazából arra lennék a legjobban kíváncsi, hogy az kettő képes-e arra a hangminőségre mint a Colorfly C4, jóval kompaktabb mértben.
Én úgy olvastam, hogy ez a két Astell&Kern is elég komoly beépített erősítő résszel rendelkezik, és ugyanúgy elbír komolyabb fejesekkel.
A kisebb jól ment LCD2-vel. Valahol ezt is olvastam.Esetleg van rá lehetőség meghallgatni ezeket?
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
200-300 ezer egy hordozható zenelejátszóért?
Még hogy nincs pénze az embereknek.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ati1979
veterán
válasz akela91 #18739 üzenetére
Teljesen igazad van. Csak azon múlik mire szánja az ember a pénzt.
Van aki nem megy el nyaralni, hanem vesz az árából egy ilyet...
(#18738) dethroner
Nem mondom, hogy nem túlárzottak, de azért ezek elég profi kis lejátszók.
Pl. az ak120 külső dac-ként is funkcionál. Usb-vel hozzá lehet kötni géphez...
Ezenkívül dupla wolfson dac, elég jó erősítő, 192 gb lehetséges háttértár, ips kijelző stb...Rádughatsz bármilyen fejest, nem fog rosszul szólni...
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretnék anyukámnak venni egy hordozhatós kis mp3 lejátszót. Ami jó lenne hogy legyen diktafonja és hangszórója is...csak annyi hogy hallja a rádiót rajta stb. Fontos hogy benne legyen a beépített hangszóró.
Ellenben a színes kijelző nem kell, meg csicsa micsa. Elég az 512mb os is, és elemes legyen. Milyet ajánlanátok akár használt is jöhet. Sőt.[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz fulton #18744 üzenetére
Nagyjából 3000 Ft-ért lehet ilyet, vagy hasonlót venni:
A beépített akku hamar fölmondja a szolgálatot, de működik 3db ceruza
elemről/akkuról is. Csak az MP3 formátumot ismeri, nincs saját memóriája,
de jó bele akármilyen kiszolgált SD kártya, illetve pendrive.
A hangja a méretéhez képest jónak mondható.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
3000 Ft-ért ne várjon csodát a zember.
De egy Sokol rádióhoz képest tényleg HI-FI.
Ez egy all-in-one készülék, zenedoboz és diszkófény is egyben.
Az elején középen az alukorong széle különböző színekben villog.
Egy szó, mint száz, teljesen alkalmas a kerti, illetve munkahelyi rádió
kiváltására. Másra meg úgyis vannak jobbak.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest