- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz fulton #18747 üzenetére
Az Auchan-okban lehet kapni 8eFt-ért a Roadstar MM-007N-et. Diktafon nincs benne. SD-kártya, és USB. AUX line az antenna. 8GB-nyi zenével már kissé lassúcska a navigálás, de meglepően szépen szól , szobában elég hangos is.
-
PofaJenö
senior tag
Hali nekem még ez van ,[link]és még nem volt hack-elve lehet még erre frissebb rendszert tenni ?
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Joao
tag
Sziasztok!
Eddig egy iPod Touch-ot használtam, de a kapacitása most már nagyon kevés (8GB). 35-40k környékén milyen lejátszót ajánlanátok? Kapacitás jó lenne 32 GB körül, vagy olcsóbb lejátszó és boldoguljon el nagyobb microSD-vel is. -
z123456789
addikt
Hasonló karakter legyen mint a Touch?Vagy teljesen mindegy?
Csak mert - nem régóta fórumozok ebben a topicban de - egy sandisk sansa clip + szerintem a világ egyik legjobb választása.Elvileg elboldogul egy 64-es kártyával is...(ami az én saram lesz hogy leteszteljem, ha meg nem előz valaki ) ha módosított szoftver van rajta. -
Joao
tag
válasz z123456789 #18756 üzenetére
Első körben legyen hasonló, ezt szoktam meg. De gondolom minden csak megszokás kérdése.
-
Én egy 32GB-os Cowon D20-at ajánlanék ha lehetne idehaza kapni. Amazonon £139.00+szállítás vagy 245,79EUR+szállítás. És ez bővíthető, a hangja kiváló és soha nem akar lemerülni
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
bucsher
őstag
In the pipe - five by five!
-
Luissimo
veterán
Itt van hozzá egykis fülesválaszték, csak a alsó harmadból
-
bucsher
őstag
válasz akela91 #18776 üzenetére
jól van, követelőztök? akkor az első benyomások:
egy sansa clip+ az összehasonlítási alapom, és még feltöltve se volt, úgyhogy tényleg csak ami elsőre látszik- ez nagyobb és nehezebb mint amit gondoltam. ami jó de még szokni kell
- adtak hozzá szilikon tokot, 3 képernyővédő fóliával, amiből egy gyárilag rajta van
- nem adtak hozzá fülhallgatót
- nem tud FM rádiót. amit persze tudtam előre, de valahogy fura, nekem hiányzik
- tényleg szépen szól
- mindent visz, pl. sok kHz-es 24 bites flacot is, vagy ape-t, amiket a sansa nem
- relék kattognak ahogy bekapcsol/kikapcsol. nem csattog úgy, mint a rotel erősítőm, de azért aranyos
- adtak hozzá egy binaural recording demo anyagot, jópofa
- kezelést még szokni kell, de nincs gond veleha érdekel valami, csak kérdezzetek nyugodtan.
In the pipe - five by five!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz bucsher #18779 üzenetére
Először is gratulálok a lejátszóhoz, szép darab.
Kérdésként én az üzemidő iránt érdeklődnék, azt korábban írták a Fiio-nál, hogy a későbbi firmware-k javítanak a viszonylag kis üzemidőn. Van már esetleg új firmware a lejátszóra? Egy feltöltéssel mennyit bír?
Előre is köszönöm. -
Ati1979
veterán
válasz filózoli #18782 üzenetére
Még nagyon kevesett hallgattam, most töltök rá zenéket.
Annyit meg kell, hogy mondjak, hogy ez egy nagyon válogatós darab. Jól kihagsúlyozza, a T70p gyengéit.
Pont ezt írta le valaki a head-fi-n. Alá tudom támasztani.
Inkább a T5p vagy T1 passzolna hozzá beyerből... Inkább az utóbbi szerintem.
Amúgy elég elképesztő ahogy szól.Holnap lesz összefoglaló teszt + képek.
[ Szerkesztve ]
-
bucsher
őstag
válasz PR0JECTNR56 #18791 üzenetére
köszi, föl is tettem
az én lejátszóm 1.23-assal jött.In the pipe - five by five!
-
pkaresz
őstag
Sziasztok.
A 32 Ohm os fejhallgatót rálehet csatlakoztatni egy FIIO x3 hoz, vagy kell hozzá egy fejhallgató erősítő?
Kössz előre is.Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Darkcranio
csendes tag
Sziasztok, épp készülök venni egy jó minőségű mp4et, tudnátok segíteni?
-15-25 ezer között
-Kinézet és méret nem számít
-Jó minőségű hangja legyen
- Játssza le a flac,mp3,wav formátumokat
- Tárolója legalább 4 giga legyen a flac fájlok miatt
- És az akuja tartson 15-20+ óráigSzóval inkább minőségi zenehallgatásra, viszont a 25 ezer tényleg max, efelett 1-2 ezret se tudok rászánni.
Ui: Ha lehetőleg, aki tud írjon már tapasztalatból.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz Darkcranio #18796 üzenetére
Igazából én a (kereted figyelembe vételével) a sansa clip-et ajánlanám neked.
Bár jóval olcsóbb (remélhetőleg ez nem baj ), de tudásszintben nem sok jobb van nála ebben az árkategóriában.
Kicsit feljebb kellene menned az árral, hogy tudjak mást is ajánlani...Esetleg használtan valami sony. Abból kaphatsz jobbat. De az nem fog tudni flac-ot. (szóval át kell konvertálnod mindent wav-ba)
-
PofaJenö
senior tag
válasz Darkcranio #18796 üzenetére
Hali egy ilyen van ha érdekel [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest