- 180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
- Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
- Szünetel a DGX GB200 NVL36x2-es szerver fejlesztése?
- Dell asztali gépek
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
Szemezek vele egy ideje pont a kompakt mérete miatt, de olvasva a tesztet egyre inkább azt érzem nem éri meg. Ennyiért semmiképpen. Zúg GSM-ből 110 körül van. Annyiért még csak-csak. De aztán mikor azt látom, hogy 128 ezer egy 7a ugyanott, akkor meg még inkább elmegy a kis Sony-tól a kedvem.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
judas13
addikt
175. 000.-
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Teringettét
csendes tag
Hetek óta 150k körül van a nagy üzletekben. Ennyiért teljesen korrekt, olcsóbb, mint az elődmodellek. (Talán utoljára a 10 III indult ennyiről.)
Teljesen felesleges ide Pocokat meg T-Phone-okat hozni, mert ez más méret, teljesen egyedülálló, kézreálló design. Tök rendben van, hogy lehet választani, van ilyen is, olyan is. -
kbyte1024
veterán
Ez még 150-ért is gyenge ersztés.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Chiller
őstag
Navégre talán lesz mire lecserélni az A52-t.
Jack kimenet, max 1,5TB micro SD, OLED kijelző, valódi közelségérzékelő, vízállóság, normális felépítés és nem kínai.
Csak a kamerákért és a hardverért kár.
Meg persze, hogy ennyibe kerül, de az majd megy lejjebb is, mert ennyiért nem fogják venni.[ Szerkesztve ]
-
A szűk hardver miatt nem igazán tudom hova tenni a Sony elképzelését.
695 után sem egy lóugrás az előrelepes...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
MikeWazowski
veterán
Egy 100-asért még rendben is lenne, de ahhoz képest h 6,1 col elég nagy, a jó felbontás miatt.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Noukoum
veterán
Ez a készülék nem a mai igényekhez való amikor a telefonon éljük az életünket. 60hz-es kijelzőn nem lesz nagy élmény egész nap a tiktokot pörgetni, a kamerájával nem lehet napi 70 darab kijelzőről leolvadó szuper 800 megapixeles fotót csinálni az életünkről amit feltöltünk instára és még arra is teljesen alkalmatlan, hogy 900fps-sel futtassuk rajta a legmagasabb grafikai igényű játékokat maximális beállításokon.
Ellenben hétköznapi egyszerű művéletek elvégzésére (kommunikáció, "hagyományos" mozgókép megtekintése, egyszerű fotók elkészítése) tökéletesen alkalmas.
Felvetődhet a kérdés hogy ehhez minek egy ilyen drága mobil mikor van olcsóbban is. A tesztben a T Phone 2 Pro volt említve ilyen mérettel:
T Phone: 168,7 x 78,9 x 8,5 milliméter, 198 gramm
Sony: 155 x 68 x 8,3 milliméter, 164 gramm
Például ezért, nem mindenki akar egy kezelhetetlen tepsit használni. Emellett sok hasznos kis apróság a Sonynál megvan egy csomagba (microsd, jack, simtű nélküli simtálca, dualsim esimmel, ip68, sztereó hangszóró, matt készülékház, nincs notch, 21:9 képarány nyújtotta egykezes kezelhetőség), plusz a szoftver letisztult, 4 év támogatás, nem egy 3 hónapos kínai gyártó mely 2 hét után megszűnik és lehetne még sorolni. Nem a magyar piacra szánták ezt a terméket, Európai Unióban ez a 300-400 eurós bruttó ár bőven a megfizethető kategória amire rájönnek az előfizetési kedvezmények és ajándékok, az orosz világban nyilván nem, de akinek a russzkij mir az etalon az ne is akarjon a hanyatló nyugatról termékeket használni.Nincs adapter és töltőkábel: nemrég vettem egy Oneplus Watch 2 okosórát, már hónapokkal ezelőtt megjelent szóval nincs semmi előrendelési akció vagy hasonló. A dobozban az óra mágneses töltőfejéhez volt egy usb c kábel. Adtak ajándékba még egy ugyanilyen mágneses töltőfejet, ahhoz is volt egy usb c kábel. Adtak ajándékba egy vezeték nélküli fülhallgatót, ahhoz is adtak egy usb c kábelt. Lett 3 usb c kábelem ami dobozban porosodik, hiszen volt itthon használatban lévő usb c kábel és azzal töltöm az órát amivel a telefonomat. Kár hogy töltő adaptereket nem adtak hozzájuk, legalább nem lennének magányosak a porosodó kábelek.
Lényeg hogy tragédia hogy nincs kábel és adapter, ez a dogma ezt kell nyomatni.És persze ahol tényleg gáz van lásd csodakínai gyártók mint a Vivo akik odaadják a 100 wattos töltést és kiszedik az adaptert de csak a sajátjuk tölti annyival, ami neked otthon van az közelébe sem lesz a reklámozott töltési időhöz képest, ezzel is motiválva hogy vedd meg 30 ezerért tőlük a gyárit, na az nincs basztatva. De a nyugati PD standard ahol minden szaros eszköz ráállt egy szabványra és ugyanazzal a kábellel tudom gyorstölteni a fogkefémet mint a tabletemet és így nem adnak hozzá adaptert és kábelt, na az nagy baj. Mindezt egy olyan korszakban ahol hamarabb döglik meg az eszköz mint a kábel vagy az adapter.
Persze értem én hogy azoknak a magyaroknak ezt belehet adni akik most örömmel fizetnek ki 20 000 forintot olyanért amiért korábban a 300-at is felháborítónak tartották, de azért valahol szomorú hogy még mindig itt tartunk. (És igen tudom hogy nemzetközileg elismert tesztoldalaknál is szokott komoly kritika lenni a töltő téma és igen tudom hogy a Oneplus is pont az a csodakínai mint a Vivo.)
Mindenestre örülük hogy még itthon is megvásárolhatóak a Sony termékek és még a Mobilarenan is készül róluk teszt. Tucattermékek és gusztustalan szponzorációk mellett felüdülés egy ilyet elolvasni, ráadásul magyar nyelven.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
bollokcs80
Korrektor
Néztem a tesztet az I-esről, ott is vastagon fogott a ceruza, bár ott talán némileg indokolható. Ezeket a "középkategóriás" ajánlatokat viszont pár éve nem értem a Sonynál, a csúcsmodellhez képest a specifikációt balátval faragják le, az árákat viszont csak bicskával. Ennyiért nem igazán versenyképes, inkább vennék egy A-s Samut, ott legalább a hosszú támogatás garantált.
B.Cs.
-
kampoka
csendes tag
Ez így elég trágya lett.
-
Fred23
nagyúr
Kapott volna egy 18:9 arányú kijelzőt, 150-ért már vinném is, pedig azzal se lenne tökéletes készülék, csak úgy már nálam legyőzné az összes versenytársát ebben az ársávban.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
ShiberMonkey
senior tag
Sokan nem értik meg hogy a Sony 10-es szériája kinek/kiknek szól.
Most is egy Sony 10 III-mas ról írok és még mindig nem érzem elavultnak a telefont egyáltalán.
Aki szeretne egy MEGBÍZHATÓ, bloatware nélküli telefont, annak tökéletesen megfelel, vízálló, letisztult android, 5G kapcsolat, ahogy mondtad hagyomànyos fotózásra teljesen alkalmas és hiába 3 éves az aksi még mindig megy 2 napot normál használaf mellett.
Mondjuk azt hozzáteszem hogy én nem vagyok se Insta,face,tik tok felhasználó, de Youtube, spotify, podcastek,GPS,valamint PDF/DWG olvasàshoz kíváló.
Netbank még jó ideig menni fog és nem tapasztaltam semmi "akadàst" vagy hátrányt, pedig a Snapdragon 690 és a 60HZ es kijelzötöl az emberek strokeot kapnànak .
Egyszóval megbízható készülék és az összeszerelési minöség is kiváló mindezt 349 euróért -
BossBoss
őstag
Kár a 60 Hz-es kijelzőért. Pedig egyszerű, minamal, jó méretű telefon.
-
Hallosz
senior tag
Az összehasonlításban felhozott Tkom2 Pro nálam melegedés nélkül, parádésan helytáll a hagyományos kommunikációs fronton. Tetszik a Sony, szerintem 120 körül érné meg.
-
janeszgol
félisten
Annyira nem tűnik tragikusnak, mint amennyire kihozta néhány külföldi youtuber.
Noukoum: ennyire gyenge előlapi kamerát régen láttam. Szerintem már az Alcatel is jobbat hoz ki. Ja, most jut eszembe hol láttam hasonlót. Az iPad Air 2024-nél.
A 10 a maga idejében jó volt. A 10 II már kevés volt. A 10 III a sorozat legjobbja. A 10 IV és 10 V kukatöltelékek voltak. Ez a 10 VI inkább a 10 III-hoz közelít, hogy érdemes megvenni azoknak, akik ebben a telefonban gondolkodnak. -
ddaydome
senior tag
Szerintem ez egy különleges telefon. Amit itt nem érzékelünk olvasóként az az összeszerelés valós minősége és a szoftver stabilitása.
Én ezeket a sonykat betonstabil rendszerrel ellátott strapabíró készüléknek gondolom, de az is lehet, hogy ez nem igaz. Ettől függetlenül egy 90hz-es kijelző frissítés elférne. Azért a jack nem elhanyagolható szempont szerintem meg az sem, hogy nincs luk a kijelzőn.
Élőben kell ezt megnyomkodni, mint a többit, akkor derül csak ki, hogy milyen.
A Samsung szoftvere ebben a kategóriában be-be döccen idővel, mert erőforrás igényes. A xiaominál a gyártási minőség nagyon hektikus. A többit nem ismerem, de a honor meg a motorola ígéretes.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
ddaydome
senior tag
válasz ShiberMonkey #13 üzenetére
Ilyennek tippelem a sonyt.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
pit stop
addikt
Szerintem céges telefonnak, - ahol szempont esetleg, hogy ne kínai legyen - ha hozzávágnak valakihez egy ilyet, az jól tudja használni, és középkategóriában sokat arra adnak el. Hosszú üzemidővel a többi része élhetővé teszi.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Crafter32
őstag
Hol lehet megvenni 170 ezerért mikor már a Mediamarktban is 150 körül van?
Samsungon és Pixelen 7a kívül van más alternatíva ebben a ligában?
Pixel még mindig nincs szerintem hivatalosan itthon, így ha mindent ide veszek marad a A55 ellenfélnek csak. Nekem a szívem a Pixel felé húzna, de Sony nagyon szép, nem tudom mennyire zavarna a képarány. Samsung pedig kissé unalmas és hatalmas méretű.
Nincs meg az emberben az érzés, hogy ez tökéletes, siessünk a boltba megvenni.
Ki mit venne 150ért ha fontos a kisebb méret, a nem kínai márka és a jó kamera? -
joelke HU
senior tag
válasz Crafter32 #20 üzenetére
Ha ennyit szánnék rá akkor pl alza 160 a pixel 7a, szürke importból még olcsóbb. De még eMAGról is ki lehet fogni 100 alatt pixel 6a-t. Azért is szívesebben adnék pénzt, mint ezért. Bár külsőre nekem nagyon bejön. De egy picivel erősebb procit beletehetett volna a Sony. Még egy mediatek 9000 is jobb lenne. Persze lehet azzal 3 nap helyett csak másfelet menne, de akkor is csábítóbb lenne. Legalábbis számomra.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
horilori
csendes tag
Távirányítónak még 155 ropiért is drága, meg infra sincs benne Kár érte, pedig erősebb Mediatek Soc-al, jobb fényerejű oled kijelzővel, AOD-vel, kamerás azonosítással, Jack-el , gyors, szemét nélküli szoftal jó is lehetett volna. Az összehasonlítás saját szerviz nélküli, esetleg hivatalosan itthon nem is kapható kínai telókkal nem fair, egyedül a Samu A35 és A55 a valódi ellenfele, sajnos itt el is vérzik, még ha a dizájn, a pöpec szoftver jó is benne. Nothing 2a hazai forgalmazás hiánya ellenére is bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
2a nagyon nem szép, finoman írva.
Pixel borzasztóan jó telefon, de még mai napig olvasni térerő és egyéb problémákról a fórumokon, pedig elvileg már megoldodott a Volte is. És akkor még ott van a garancia.
Sonynál azért az nagy előny bemegyek a Médiába megtapogatom, megtetszik megveszem és esetleg otthon kiderül gyári hibás kicserélik. (iPhonenal jártam így , 10 millióból egy készülék pont nálam lett wifi hibás).
Samsungban megvan minden, csak nem különleges és nem is kicsi. Jelenleg is Samsungom van, de már ebben a méretben nem lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Nincs vezeték nélküli töltés
Nincs AOD
A 60 hertzes frissítés is gáz, de az első kettő üti be a szeget igazán.Marcel
-
janeszgol
félisten
Na, inteztem egy ilyen telefont. Hasznaltan veszem egy megbizhato embertol (mar tobbszor vasaroltam nala). 80 ezerert adja. Ebben a honapban nem fer bele, de eltette nekem, en meg utaltam 5 ezer ft foglalot. Szeptember elejen veszem at.
Anyamnak lesz, de persze picit en is hasznalom, hogy milyen. Anyam visszaadta az A04s-t, hogy tul nagy. Ez jo lesz meretben, plane a szelesseg a fontos. Jo lesz neki.
-
ShiberMonkey
senior tag
De megint kiemelünk egy orszàgot és azt mondjuk hogy XYZ dràga. Nem mondom vannak olyan termékek amik drágák még EU átlaghoz is, de ez a telefon konkrétan 349 euró garanciálisan, szolgàltatótól.
Ha Zimbabwei fizetéshez nézem minden drága, ha skandinàv orszàgok àtlagkeresetéhez nézem màris màs a helyzet.
Azt hogy mennyit tud megint egy màsik kérdés, valakinek csak egy megbízható telefon kell és ennyi és nem érdekli sem a 120Hz panel sem a 200 megapixeles kamera. -
kbyte1024
veterán
válasz ShiberMonkey #32 üzenetére
Nem is fizetéshez nézi senki. Az ár/érték aránnyal van a baj. Mert ez még 150-ér nagyon karcsú. Olvass már vissza mit vehetsz 150-ért. Azok is megbizható jó telók.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
khasuf
újonc
Hát hardveresen nem tudom mit gondolt a sony. Ez inkább belépő szint mint középkategória. Ennyi pénzért nagy csalódás. Tetszenek a sony telefonok, de mindíg elkaszálják valamivel. Hihetetlen, pedig szeretnék megint egyet, de így nem.
-
Thocy a ZAGY
tag
Hazai megjelenése óta használom (előrendelésben ajándék Sony vezeték nélküli fejhallgatóval 153-ért vettem). Előtte egy Samsung Note 20 5G volt (meghalt a kijelzője), azelőtt pedig egy Sony Xperia XA2 Ultra, szóval van mivel összehasonlítanom. Csak halkan jegyzem meg, hogy a 3+ éves Note akkuja már nem nagyon bírta egy napnál tovább, míg a 6+ éves XA2 még lazán elment 2-2,5 napot (5-6 hétig használtam ámenetileg újra, szóval tartós és jól bánik az energiával a Sony).
A sebessége a mindennapokban tökéletesen elég (nem játszom és nem szerkesztek rajta több órás videókat), az akkumulátor brutális (8-9 órás képernyőidőkkel nekem 3,5-4 napot lazán hoz úgy, hogy akkor esik be 20% alá), aktív GPS mellett sem merül számottevően (túrázást, edzést jól bírja esőben és porban is).
Könnyű, keskeny, kellemes fogni. A billentyűzetnél mondjuk szokni kellett pár napot, de már nem nagyon nyúlok mellé. A kijelző szép, én még 40 fokos szikrázó napsütésben is el tudtam rajta olvasni amit akartam (47 vagyok). A 60 Hz semmilyen problémát nem okoz. Nekem. Ez ugye szubjektív.
Hozzáteszem a telefon akkor lenne ideális méretű, ha ugyanilyen szélesség és vastagság mellett olyan 1,5-2 centivel alacsonyabb lenne, de el tudom fogadni a mostani kompromisszumot is.
A műanyag külsővel nincs baj (amikor a Note-ot vettem direkt örültem, hogy nem üveg a hátlap, elég az egyik oldalára figyelni a telefonoknak), mindenesetre vettem hozzá gyári tokot, azzal kicsit még kényelmesebb a fogása, cserébe jó drága (15 körül van).
A kamera rendben van. Nem csúcs, de nem is gagyi. Bár manapság már kevés olyan középkategóriás telefon van, ahol ez átlagos igényekkel problémát okozhat. Külön jó pont nálam, hogy a telefon nem úgy néz ki hátulról, mint egy pók a sok szemével. Igazából nekem elég lenne csak a főkamera is.
A külön exponáló gomb régen jó volt (víz alatti felvételnél nem lehet tapicskolni a kijelzőt, a hangerős gombok nekem nem állnak kézre), de ki lehet bírni nélküle, ahogy az értesítő LED nélkül is, bár szintén hasznos extra volt korábban.
Összességében én elégedett vagyok, amíg megy, használni fogom (az előző Sony helyett is csak azért vettem a Note-ot, mert egy ideig nagyon hasznos volt a munkámban a beépitett toll és a jegyzetelési lehetőség).
Nyilván nem opció mindenkinek (ez azért az eladási mutatókon jól látszik) mondjuk egy Samsung A55 ellenében (azon én is morfondíroztam egy ideig, de aztán a kisebb telefont választottam), ugyanakkor ha valaki hozzám hasonlóan biztonsági/elvi/kéretlen reklámgyűlöleti okokból bottal sem piszkálna kínai márkát, az elgondolkozhat ezen is.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz kbyte1024 #33 üzenetére
Àr-érték aràny alatt mit értesz de most öszintén ? Màr nem egy fórumtàrs leírta hogy valakinek NEM KELL 120Hz kijelzö meg 200 megapixeles kamera (ami legtöbbször úgy is csak marketing) valamint vannak olyan emberek is, akik nem akarnak Poco-t meg Xiaomit meg hasonlókat venni.
Nekem szempont volt a jó aksi (amit nem csak én àllítok hogy a Sony évek utàn is hozza a napos akkuidöt) a kompakt méret 6" nàl nem kell nagyobb telefon mert nem fér el a zsebembe rendesen. Legyen vízàlló és legyen NFC-is (Google pay miatt).
Igen a Nothing Phone hozza ezeket (akkut mondjuk nem tudom évek múlva milyen) de nem kompakt, akkor mit csinàljak ? Iphone SE ? Akksi gyenge, Iphone 15 pro? Lehetne csak minek adjak ki 900€ egy telóért. Esetleg egy Google pixel még befigyelhetne, de még vàrok mire a tensor chip nem melegszik, nem zabàlja az akkut. Tudom-Tudom, de XYZ "többet kínàl" de làtod mégse. GSMArena-n nyomj egy keresést a paraméterekre amikre nekem szükségem van és meglàtod -
kovgab
tag
válasz ShiberMonkey #13 üzenetére
Egy 10 IV-ről írom ezt, pár éve volt 130 ezer, akkor ez volt az egyetlen nem Samu alternatíva egy A40 ről váltva. Elsőre total fapad aztán meg két év után szimplán hozza azt amit elvárok. Semmi csicsa vagy szuper parasztvakítás, használható és stabil. Ha még kihúz 2 évet az azt jelenti hogy 130 ezer / 4 = 32500 / év vagy 2708 Ft / hó.
Ez így egyenlőre nem rossz ennyiért.
Szóval egyet kell értsek ShiberMonkey-val.Ká Úr
-
mhydas99
aktív tag
Lehet mondani hogy tudasahoz kepest draga es az is, de eddig akarmilyen Sony cuccom volt (van) az meg a mai napig mukodik. Komolyan, legregebbi vezetekes fulesem toluk 12 eves es nem kimeltem. Hibatlan. BT speaker egy csoda. Wireless fules is nagyon jo bar ott az akksi ugyis megadja majd magat de az a tobbinel is. Szoval a Sony minoseget meg kell fizetni, merthogy VAN es erezhetoen nem sporolnak ki belole az anyagot es minosegi alkatreszeket.
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Teljesen jogos. Csak a legtobben 300-400 ezres csucsot akarnak reszletre szolgaltatotol mert nekik ugye a legjobb kell. Aztan meg insta facebook, sminkelos vagy Andrew Tate videok futnak rajta. Bongeszes meg Spoti es VoD persze. A valasz mindog az hogy abban vannak a legjobb kamerak. Persze, ok meg azt sem tudjak mi az a kompozicio, expozicio, kontraszt es feheregyensuly pl. Persze nem is kell tudniuk automataban. De ha bealdoznanak 3 honapot hobbikent otthoni tanulasra akkor egy 120 ezres telefon kepeibol is csinalnanak 400 ezres minoseget....cserebe a legolcsobb elelmiszert veszik honap vegen mert elfogyott a penz az elofizura. Tisztelet a kivetelnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
CabalX
aktív tag
A Sony mikor módosította így - frissítéssel - a telefonja hardveres specifikációját?
Ha az SD 6 gen1 képes is a 120hz refresh rate-re a panel még nem tuti hogy (jól) bírná.
Arról nem is beszélve hogy a 120hz nagyobb fogyasztással is járna! Persze a user döntene hogy akarja-e. Számomra nem a 60hz a legfájóbb ebben a telefonban, az csak egy szög a koporsóban - ár-érték arányban nem túl acélos, akcióban lehet majd még jobb de nem igazán középkategóriás model.
10+ éve Sony telefonjaim vannak, még most is imádom a korosodó XZ1C-met, de hogy a Sony nem tud normális felső-középkategóriás telefont gyártani értékelhető supporttal az egy rossz vicc.
Évek óta valamivel el kell szúrniuk minden telefonjukat nehogy még a végén sikeres legyen.
Ez a telefon 100e-ért megfontolandó lenne, utána meg ott van a 1VI 600e-ért!! Töltő, kábel, tok stb. nélkül hogy védje a környezetet... -
CabalX
aktív tag
Tudom, azonban idén állítólag nem lesz Xperia 5VI.
Az 5V ahogy írtad drága, melegedésre hajlamos (még nem vapor chamber hűtésű) és a korábbi, még az VI generációnál is rövidebb supporttal rendelkezik.
Vártam hogy idén kihoznak egy újabb modelt, mondjuk 8s gen3-mal, vagy 7+ gen3-al, de úgy néz ki hiába.
Illetve akitől még vártam valamit, az Asus is beállt tepsifont készíteni a Zenfone11 ultra-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB, újszerű, GARIS ELADÓ!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen