Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    válasz Novics #90077 üzenetére

    No, uraim!

    Mindenszentekre hazamentem, mert húgom is otthon volt - meg sült kacsa volt és házirétes :)) - és bő 5,5 óra alatt értem haza tömegközlekedve, ami vicc kategória, szóval kicsit előrébb került a motorvásárlás téma a sorban. :DD Nyilván semmivel sem értek jobban a motorokhoz, mint tettem azt korábban, viszont aktívabban neki kellene állni nézelődni, mert gondolom itt is az van, hogy szezonon kívül olcsóbban lehet ezt-azt beszerezni, mint a szezon elején. :)

    A keret 300-500 (600 ha tényleg tuti vétel) ezer lenne, valami könnyen kezelhető, könnyen fenntartható - van hozzá alkatrész és nem csak a Karakószörcsök puszta alsói Józsi bácsi tudja megszerelni - motorra, ami kényelmes egy 190cm magas embernek is. Autópálya egyelőre nem érdekel, elég ha a 80-90-et tudja úgy, hogy nem a határon pörög.

    Amit korábban ajánlottatok, az a Pegaso és a Suzu DL650, Translap és a Bömös 650GS-e.

    A hirdetéseket böngészve mire érdemes figyelni? Tudom, hogy azokban mindig minden szép és jó, és csak élőben, kipróbálva derül ki, hogy töke van a menyasszonynak, de pl itt van ez, ami nincs is olyan messze tőle, az ára is jó - közel van a megjelölt sáv aljához :DDD - és még tetszik is. Vagy akkor már inkább ez?

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák