Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz ALI_G #8356 üzenetére

    Attol fugg mennyit motorozol, es milyen szinten. Amator versenyzoknek ajanlott 1 szezononkent 1x a rugostagban, es 2x a villaban cserelni olajat. De ha csak ugy hobbi palyazgatsz akkor is erdemes evente 1x megejteni. Ha te kiszeded a villat es a rugostagot, akkor nem olyan draga a csere. Olajakat persze ki kell fizetni, meg lesz a munkadij is biztos egy 10es. Erdemes olyan embberel csinaltatni aki kifejezetten futomuvel foglalkozik.

    Azt is csinalhatod hogy fosol bele es mesz amig nem erzed hogy mar nagyon szar a motor. Mentem en is olyan olajjal a vilaban hogy 20e km volt benne. Szar is volt. Hidegen mint a mez, bemelegedve meg mar nem csillapitott. Utcara teljesen ok volt, de palyan a terheles sokkal nagyobb, es ott sokkal fontosabb is hogy jol dolgozzon a futomu. Mindenesetre az igen valoszinu hogy a 39e km-es gixxerben a futomu az vagy soha nem volt karbantartva, vagy hogy jo regen :)

    Persze a tuning cuccokkal irtam ezt az arat. Sajnos igen valoszinu hogy nem fogja senki megfizetni ezeket az extrakat, inkabb visszarakom a gyari cumokat, es kulon adom el ami megmarad. Van amire mar most van vevom :) A motor amugy most van nagyszerviz alatt. Friss olaj megy mindenhova, futomube is :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák