- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz mefistofeles #1949 üzenetére
Fogta a kormányt. Kerék lent volt, vissza akart menni.
Ha ki akarta volna csúszni, elengedi a kormányt. De nem lehet tudni, miért nem engedte el. Olyan, mintha a lába a két kerék között lett volna, és el akarta kerülni, hogy kinyírja a lábát, de afene tudja gyorsan történt, lehet rosszul láttam[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
mefistofeles
addikt
Kíváncsi vagyok Rossi, hogy dolgozza ezt fel az amúgy is szar, vesszőfutás év után. Természetesen önhibáján kívül de az ő motorja tépte le simoncelli sisakját. ...pont ő volt a mezőnyben Sic egyetlen igazi barátja.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz Topiccsendőr #1953 üzenetére
Szerinted ha elengedi a kormányt akkor kifelé csúszik? Ha nincs alászorulva hidd el elengedte volna.......
Hiába emlegeted, hogy a kerék lent volt ha egyszer Ő IS LENT VOLT! Földről, hidd el még egy Sic vakmerőségű versenyző sem akar (tud) visszamenni.Most is azt mondom, hogy nem akart visszajönni de a videót nézve ha elengedi akkor elképzelhető, hogy kicsit kifelé indult volna a motor. Persze ezt már sosem tudjuk meg....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
yodamastah
őstag
válasz mefistofeles #1949 üzenetére
A linkem egy videora mutat ahol az ember lehetetlen helyzetbol visszahozza a motort ugy hogy a foldon vekszik mar. Egy profi motorversenyzo dolga hogy eredmenyt erjen el, azaz ha meg lehet fogni akkor megprobalja. LAttunk mar szamtalanszor hogy konyokel terddel, foldon fekve vissza tudnak jonni, nem lehetetlen dolog ez.
De ha elolvasod amit irtam, en is azt mondtam, hogy Sic mar itt nem nagyon tehetett semmit, be volt szorulva a motor ala...
-
mefistofeles
addikt
válasz yodamastah #1956 üzenetére
Mindenre van ellenpélda, de azért elhiszed, hogy ez csak egy csodával határos dolog igaz?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz mefistofeles #1955 üzenetére
Ha kormányon a keze, le tudja fektetni a motort, hogy kicsússza!
Basszus lerúgja magáról azt a szart, ezek GP motorok, nem 200 kg.
Nekem úgy tűnt vissza akar jönni.Explosión de dos tiempos
-
yodamastah
őstag
válasz Topiccsendőr #1958 üzenetére
Valoszinu hogy meg akarta fogni azert kapaszkodik bele, de amikor mar a kamera latomezejebe er ott mar eleg remenytelen a helyzet. A szituacio eleje nem latszik, nem tudni miota es hogy csuszik ebben a pozicioban. Lehet az elejen meg menthetonek tunt a dolog, ezert probalta meg. De ahatso kerek hajtja tovabb es beforgatja kereszte. Gyorsan tortennek ezek a dolgok
-
Integra
titán
válasz yodamastah #1959 üzenetére
ezt gondolom én is.
ezer % hogy meg akarta fogni, de amit a kamerában látunk, ott szegény már csak utas volt, nem tudom eldönteni, hogy teljesen becsúszott e a motor alá jobb lábbal, vagy sem, mert mintha küzdene ellene, klikk
hogy mitől lőtt keresztül hirtelen mégis a pályán, nemtom, lehet hogy mentés közben megdőlt hirtelen, és vesztett a sebességből is, megdobta, betapadt, becsúszott alá, és már ment is át a pályán. passz.. gyanítom lesz még amatőr felvétel róla.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mefistofeles
addikt
válasz Topiccsendőr #1958 üzenetére
Bazze kikockáztam a videót és most már én is azt mondom, hogy ha elengedi szépen kicsúsznak. Pont a földön lévő teste és annak a súrlódása húzta befelé a vasat. Még az sem biztos, hogy be volt szorulva a lába a motor nincs is olyan vészes szögben megdőlve de, hogy ebből felálljon azt most is kizártnak tartom. Túl messze volt már a teste, súlypontja a motortól, a bal csizmája van az ülésnél.[link]
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz mefistofeles #1961 üzenetére
Ezt mondtam már az elején.
A sisakot meg nem Rossi tépte le a fejéről, szerintem Rossi hozzá sem ért, de lehet tévedek.
-
Topiccsendőr
addikt
-
boogie84
veterán
válasz mefistofeles #1961 üzenetére
Egy az egyben így történhetett. És valószínűleg olyan gyorsan h esélye sem lett volna akármit is csinálnia.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
mefistofeles
addikt
válasz macikos #1962 üzenetére
Látszik a képen, hogy Edwards semmiképp sem tehette, valahol a törzse/lába táján kapja el Sic-et. Maga az ütközés takarásban van de csak Rossi első kereke lehetett.
Rossi poziciója a képen csalóka. úgy tűnik közel sem volt az esethez.....
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Na egy újabb fejlemény.
"A tény az, hogy egy kerék átment a nyakán. Nagyon, nagyon nehéz megvédeni ezt a testrészt. A versenyzőknek tudniuk kell mozgatni, és így rendkívül nehéz hatékonyan megvédeni. Simoncelli szíve már megállt, amikor bekerült a mobilklinikára, és látható volt a kerék nyoma a nyakán. Megpróbáltuk újraéleszteni, de már nem tudtuk" – tette hozzá a szakember." ezt a mobilklinika orvosa nyilatkozta. Na ebből tényleg semmi nem látszik, hogyan történhetett.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Egy borzasztó kép szemből. Itt is látszik, hogy Rossi gépe van az adott területen.....
-
Integra
titán
valaki egy wd-40-et, már megint otthon hagytam...
-
Daywalker
addikt
Az origós videó elég jó minőségű, meg hosszú is. Nekem úgy tűnik, hogy elszakadt a sisak pántja...na meg a videó végén látszik, hogy Rossi néz vissza és akkor esik le neki, hogy mi történt. Nem lennék a helyében. Viszont nem látni jól, ki megy át a nyakán...a neten keringő kép is lehet csalóka. Na, majd kiderül. RIP.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
zsoltee10
addikt
Onroadon van egy video Bautista kamerájából.
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #1971 üzenetére
Szerintem is ő ment át rajta..."szép" emlék lesz ez a barátjáról.
-
yodamastah
őstag
A Bautista onboardon latni ahogy apexnel elmegy a tapadas, majd nyomja vissza konyekkel, terddel hogy ttapadjon vissza. Ilyenkor meg van egy kis esely visszahozni, lattuk ezt szamtalanszor megcsinalta mas is. Sajnos miutan visszatapadnak a gumik, mar nem tud visszamaszni a motorra. De hogy miert nem engedte el amikor mar remenytelen volt mar nem tudjuk meg soha. Lehet renyleg beakadt vagy beszorult valahol. Franc se tudja. Nyilvanvalo ha siman csak kicsuszott volna akkor nincs semmi.
En nem nezegetem meg elemezgetem ezt tovabb. Nem latom ertelmet
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz yodamastah #1975 üzenetére
egyetertek.
-
Integra
titán
válasz yodamastah #1975 üzenetére
szerintem nagyon egyszerű a válasz: mert versenyző és nincsen lehetetlen helyzet.
nekem is van dolog, amiben történik bármi, megcsinálom és utolsó leheletemig küzdök vele / a cél érdekében. mert csak így lehet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Topiccsendőr
addikt
Egy sportmotor hirdetés:
"Anyagi okok miatt eladóvá vált! A motor rövid története: 2006 decemberében került hozzám Németországból, ahol egy fiatal hölgy tulaja volt, aki fojtással használta, de még így is soknak bizonyult neki, mert kb. 20km/h-val nekiment egy forgalmi táblának. Ezután pihent egy darabig, majd eladták. Hozzám 6000-km-el az órájában került, apró idomjavítással. Sajnos csak 1 szezont használtam ebben a jó állapotában, mert 2008-ban egy őz jóvoltából leamortizáltam. A hűtő és az első villa javítva lett, de mint utólag kiderült a váz is meggörbült, mert az első kerék 4cm-el hátrébb került. Pénz híján így maradt, tökéletesen használható így is, csak az idomokat nem lehet feltenni. Az utóbbi időben sajnos nincs időm használni, ezért alig van benne km. Tavaszi szervizen (kb 1000km-el ezelőtt) kapott új gyertyákat(irídiumosNGK), Új lánc és lánckerekek(DID), karbitisztítást és szinkront, friss műszakit, olaj és szűrőcserét, fékolajcserét. Fékek jók, gumik még elmennek. A forgalmiban 25Kw van bejegyezve, teljesítményadó+biztosítás éves díja együtt 10E. Nagyon olcsón fenntartható, nagyon kevés benne a kilóméter, csak szegény balesetes. A váz javítására a SimaTeam 100 ezer forintos ajánlatot adott, szereléssel együtt."
készvége
Explosión de dos tiempos
-
yodamastah
őstag
Minek azt javitani. Kicsit agresszivabb lett a geometria, legalabb jobban fordul
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #1978 üzenetére
"...az első kerék 4cm-el hátrébb került. .., tökéletesen használható így is,.."
Ettől kiégtem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TayRol
nagyúr
válasz yodamastah #1979 üzenetére
igy van, meg-kell-venni.
-
Djuree
félisten
"20km/h-val nekiment egy forgalmi táblának" ...és eldőlt mint az ólajtó...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
runner 125
nagyúr
válasz yodamastah #1979 üzenetére
Baszki, tegnap már olyan szinten készen voltam, h pont a hsz.-od olvasva vizet kortyoltam, és faxán sikerült a notimra kiköpni.
..az éppen megnyitott jegyzettömbben a betűk össze vissza ugráltak, annak ellenére is, h áramtalanítottam szinte rögtön utána. Ekkor már elkönyveltem, h ez minimum egy új billentyűzet, de hála ég reggelre kiszáradt, minden okés."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Integra
titán
az élet kemény, különösen annak, aki egy tisztességes használt motort szeretne.
-
törölt tag
esetleg ha lehetne gazositani, ugy engem erdekelne
-
Djuree
félisten
válasz Integra #1984 üzenetére
manapság kocsit akarok venni, de nincs egy értelmes használt. újat nem vesz senki, mindenki a jó használtakat keresi, sokat megnéztem már, mind "szalonállapotú"-nak volt hirdetve, kép alapján az is volt, megnézve nagyon nem
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
yodamastah
őstag
válasz runner 125 #1983 üzenetére
En ezert hasznalok lenovot. Lehet kopkodni nyugodtan, birja
-
shiNIN
tag
Hajajj... Azt mondod, Alvaro majd kezdjen jó előre keresgélni...? De még az is sokára lesz, ki tudja, mikor lesz rutinvizsgája, azt mondja, iszonyúan nehéz autót vezetni, több dologra kell figyelni, finom mozdulatok lábbal s egy csomó dolog ellenkezik a motoron rögzültekkel... A dimenziók is nehezítenek, ugye, nem érzi annyira, hogy hol a vége és ki se lát rendesen... Szegény De csak menni fog egyszer, annyi hülyének van autós jogsija, ő meg nem az.
-
ALI_G
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest