Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    Gumi kérdésem lenne!
    Az első gumim cseréje mindenképp aktuális lett volna, mivel 4014 DOT számú Michelin Pilot Road 3, ismeretlen futásteljesítménnyel. Bár a mintázata még nem gáz, gondoltam ezt a szezont még kihúzom vele. Viszont volt időm többet menni a motorral, és jobban próbálgatni, és sajnos még kellett állapítanom, hogy meg-meg csúszik néha, szóval cserélni kell. Adódik a kérdés, hogy akkor már a hátsókat is kellene-e? Tudom, hogy párba lenne az ideális, de a hátsó gumi 1419-es DOT számú, Michelin Pilot Road 5. Biztos, hogy 6000 km van benne, és egyébként nem tűnik különösen kopottnak sem:[kép]
    Szerintetek cseréljem mindkettőt, és induljak teljesen tiszta lappal, vagy még van annyi a hátsóban, hogy érdemes fenn hagyni?
    Típusból a Road5 vagy 6 szerintem jó lenne továbbra is nekem, országúton használom a motort, nem lapjára fektetve, és az igazi kanyargósabb részekhez kell sajnos menni egy 70-80km-t elég semmilyen szakaszokon, szóval nem baj, ha a gumi közepe bírja a sok km-t. Vagy esetleg más típust nézzek?

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák