Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    Sziasztok!

    Tegnap elmentem megnézni egy 2006-os CBF500-at és végül el is hoztam. 2. tulaj, 10 éve volt az öregnél, 2 év műszaki van rajta, órában 48.000km. Van rajta teendő, de sikerült jót alkudni.

    Mit ne mondjak, nagyon tetszik :D Nagyon finom a váltó, az első olyan motor ain végre megvan az üres, bármikor, bárhonnan. A blokknak szép egészséges hangja van, meglepő módon nincs vezérmű lánc cicergés sem, ami elő szokott fordulni ezeknél. Egész nyomatékos, 3e rpm körül már dolgozik, el meg még nem is mertem forgatni, csak ilyen 5-6.000-ig, tapasztalatlanságomhoz mérten bőven elengedőnek érzem, szerintem ebben lesz pár évig tartalék :B

    Első körben kell neki egy alapos takarítás, a láncot is meg kéne tisztítani. Középsztender nincs, így emelő nélkül mi a bevett szokás? Gurulok körbe-körbe az udvarban? Brigáciol OK vagy bánthatja az O gyűrűt? Láncsprayből milyet?

    Első-hátsó gumi is kell, nagyon a végét járják már. Ingázáshoz, túrázáshoz milyen normálisabb gumit nézzek? Akár pályanapot is el tudok képzelni a jövőben, de csak ritkán. A legtöbbet napi ingázásra használnám.

    A hátsó féket is át kell nézetni, elég keményen kell nyomni és hirtelen jön meg a fékhatás. Ilyen 40-el gurulgatva viszont nem venni belőle észre semmit.

Új hozzászólás Aktív témák