Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz imiadmin #2454 üzenetére

    Akkor neked a Minix NEO X5 lesz a megoldás. Sajnos RK3066 alapon ez az egyetlen smartbox kivitelű mini PC (még november közepén keresgéltem, legalábbis akkor ez volt). Előnye a kikapcsológomb, beépített optikai hangkimenet, LAN, BT és 3+1 USB, a mini távirányító, hátránya az ára.

    Egy Mele F10-zel karöltve rendeltem ilyet karácsonyi ajándéknak, kiválóan működött rajta minden program/funkció, amit kipróbáltam (persze a hangkimenetet elfelejtettem megnézni és már nincsen nálam). A BT-ről és wifiről nem tudok nyilatkozni, ezeket nem néztem, mert az egyszerűség kedvéért vezetékes hálózaton keresztül üzemeltem be, az airmouse-nak pedig saját vevőegysége van. Határozottan jól néz ki, a teteje szerencsére nem ujjlenyomatgyűjtő műanyag, és nem kell hozzá USB HUB sem, így a kábelrengeteg is elmarad, szóval barátnő/feleségkompatibilis módon elhelyezhető eszközről van szó. A mini távirányító nem tud sokat, de arra elegendő, hogy médialejátszóként a Gridshow launcherrel jól használható legyen, és csak az alkalmazásokhoz kelljen egér+billentyűzet.

    Persze pár szoftveres nyűgje ennek is van/volt, de a gyártó aktív a fejlesztés terén. Már kijött hozzá a JB ROM, és a cég FB oldala folyamatosan pörög (és van már félhivatalos fórum is).

    Ha ilyet vennél a Geekbuyingtól, mindenképpen próbáld be ezt a kupont, mert lehet, hogy még él. Az eszköz EU adapterrel érkezett (a dobozában volt EU->US átalakító is), de a Geekbuying a csomagba bedobott még feleslegesen egy US->EU átalakítót is. Az érték ellenére átcsúszott a vámon, ebben a csomagoláson szereplő 20 USD is segíthetett (én nem is kértem, hogy trükközzenek).

    Látom, közben más is ajánlotta, sokáig írtam a hozzászólást :B

    Potzee: nézd végig a topik utolsó pár száz hozzászólását, hogy kinek melyik eszközzel mi a nyűgje, valamint még az ArmTvTech-et is érdemes megnézni. RK3066 alapút érdemes vásárolni, ebből is olyat, ami mögött aktív gyártói támogatás áll (Minix) vagy aktív felhasználói bázis (808/újabb 802-k). Az általam olvasottak alapján nagy általánosságban az iMito jobb vételnek tűnik a 808-nál, de a 808B-nél már nem tudom, a 802 univerzumban pedig végképp nem bírom elhelyezni :)

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák