Hirdetés
- Megbombázta a Dolphin Emulator steames elérhetőségét a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
richome
tag
válasz
Tegla80 #6994 üzenetére
Szia,
én csak azért szólok hozzá, mert nem csak a proci a lényeg,
hanem vedd figyelembe, hogy később "éhesebb" lehet -e Papád,
mert ismerősömnél anyuka, aki sose volt nagy számítógépes, sőt, de
egy ideje rákapott, azon fészbúkol és szkájpol rengeteget az ismerőseivel,
szintén 50-60év közötti, ezért meggondolandó, hogy kamerás kellhet
később, vagy szuper biztos, hogy nem lehet ilyen...
Valszeg jobban működik egy belső kamerás, mint ha utólag próbálsz
hozzákapcsolni valamilyet, ezt itt is soxor kitárgyalták...
Szerintem -
richome
tag
Ezt meg csak úgy mindenkinek,
főleg aki tesztelné a képminőséget,
mert jó felvételek...[ Szerkesztve ]
-
JohnnyWeiss
tag
A CWM backup miért nem készít nekem zip-et?
-
Flexy90
senior tag
válasz
JohnnyWeiss #7004 üzenetére
Ki mondta, hogy zipet kellene készítenie? Én telefonon használom, ott sem tömöríti, sőt ha jól emlékszem akkor visszaállításnál lehet kérni, hogy pl csak a systemet állítsa vissza.
Xiaomi Fan
-
drr
őstag
Rossz hírek... Nem indul el...
Ötletek? -
törölt tag
válasz
JohnnyWeiss #7008 üzenetére
Nem egyformák a cwm -ek. Van amelyikben lehet állítani, hogy milyen formátumban mentsen. Egyébként alapvetően programot is .zip -ből tud flashelni. Ha megnézed a Titanium menüjét, ott is tudsz zip mentést készíteni CWM flashelésre.
-
-
-
-
Arti1
aktív tag
Hdmi->Vga átalakító valakitől kipróbálásra, sima monitorral? Szomszéd lapos TV-je egy próba erejéig? Egy sörért biztos megengedi
esetleg kontakthiba a hdmi kábelnél, valamelyik csatlakozónál?
Szerk: éjjel-nappal nyitvatartó boltból másik HDMI kábel? (Max. visszaviszed másnap és levásárlod az árát, ha nem oldja meg a gondod.) Vagy otthon más eszközhöz kapott elfekvő hdmi kábel egy próba erejéig? Vagy az is a szomszédtól? (Még 1 sör)
[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
drr
őstag
Sajna egy kis faluban lakom, eléggé messze van a város, ahol be lehetne szerezni kábelt. Ketten rendeltünk ilyet egy csomagban. A párja is messze van tőlem, úgy lett hozzám postázva. Nekik hibátlan...
DVI->HDMI átalakítóval a monitoromhoz raktam de semmi...[ Szerkesztve ]
-
Arti1
aktív tag
Amíg csak 1 TV-n próbáltad, még ne add fel. Valami média egység, aminek hdmi bemenete van? Nem tudom, set top boxon vagy dvd lejátszón van-e hdmi input, nekem itthon a technika még analóg, nem digitális
Szerk: a dvi átalakító más hdmi egységet átvisz a monitorra? Dvd-t, vagy bármit? Működik rendesen, csak az mk-val nem?[ Szerkesztve ]
-
Clavo
csendes tag
Valaki esteleg nem tudja, hogy hogyan lehet előcsalogatni azt a menüt amit a power gomb hosszanti meznyomása produkál??
Van egy measy u2c amire felraktam az új romot. Fel tudtam hozzá veni új profilokat is de mivel a menü nem jelenik meg nem tudom átváltani.
Tud valaki errr valami megoldást? -
itanczos
senior tag
Egy FullHD tv-vel kellene megpróbálni. Bár az én mk808-am megy a HDready tv-n és a DVI-HDMI átalakítóval a monitoromon is, az új, 4.2.2-es rom-mal már nem!
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
törölt tag
Írd meg lécci, ha találsz rá megoldást! Érdekes, hogy amikor még ősszel próbálgattam MK -n a CM -et, annak a beállítás menüjében volt vmi ilyesmi.
Egyébként úgy emlékszem, XDA -n olvastam róla, hogy terminálból is lehet vezérelni. De lehet, hogy azóta van rá spec. alkalmazás is. Nekem az nem világos ebben a ficsőrben, hogy ha rootolt az eszköz, akkor van vmi szelektálás a jogosultságok között? Mert ha minden felhasználónak root joga van, akkor max. kényelmi szempontból lehet praktikus a többfelhasználós bejelentkezés. -
törölt tag
Adódott egy kis problémám, amire nem találom a magyarázatot. Van két NAS. Zyxel NSA210 és 310. Ha Mount Managerrel csatolom a 310 -et (alapértelmezett Volume1, vagyis a teljes tartalom), akkor a korábban megismert utf8 paraméterrel (kösz Liar!) tökéletesen működik. A 210 -nél viszont ugyanilyen csatolási paraméterekkel (alapértelmezett DISK210, vagyis a teljes tartalom) minden mappa és fájl 0 bájtos fájlként jelenik meg. Mint amikor nem utf8 -ra volt álllítva a karakterkódolás. Minden más (Win csatolás, FTP, SMB, stb) működik, csak ez nem. Pedig nagyon építettem erre a funkcióra. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Clavo
csendes tag
válasz
#79335424 #7029 üzenetére
Az mk808-nak valamelyik romjánál volt egy olyan lehetőség jogy ha a tálcán megnyomtam a power gombot akker feldobott egy menüt és ott voltak a userek. Itt viszont ilyen nincs. Valahogy az s2-m böl kéne kiszedni azt a device vagy power options menüt. Mert a measy azt hiszi magárol hogy egy s2
Most egy programmal át tudok lépni csak vissza nem
root jog kell hozzà, de a màsodlagos felhasználo nem root jogosutságú.
Viszont két bajom is van. Az egyik az hogy hiába adok valami biztonsági kódot a profil váltáskor nem kéri. Ìgy szabadon átjárhatóak.A másik meg az, hogy hiába lépek át az egyikből a másikba az értesìtések átjönnek a profilok között és ìgy pl be tudok lépni a másik profil talkjába.
Így szerintem ez egyenlőre használhatatlanViszont egy kérdés. Ha jól tudom neked is van egy measy u2c. Frissìtetted az új romta az és hozzá külön az új kernelt? Nekem nagyon belassult és szagatt. Nálad mi a helyzet?
-
törölt tag
Igen, korábban írtam is, hogy frissítettem. De nem cseréltem le a kernelt. Ha jól sejtem, Te az 1080 -as kernelre gondolsz. Ne csodálkozz, ha a kütyü behúzza tőle a kéziféket. Szerintem sok neki. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor a beállításokban kapcsolj ki minden grafikus effektet. Az segít valamit. De nekem nem ér ennyit az egész, tökéletesen megfelel a 720. Egyébként azért S2, mert Bob ezt adta meg a build.prop -ban (gondolom, a Play miatt). Ezt írja is a rom readme -jében. Meg azt is, hogy miként lehet módosítani, ha mást szeretnél.
Még egy apróság. Óvatosan a kamerával, mert lehet, hogy vmi bug van benne. Épp a beállításaival kísérleteztem még az előző, 1.4 -es Finless rom alatt, amikor egy pillanat alatt összeomlott és többet nem lépett tovább a Finless bootképen. Ezért kellett újrahúznom. Azóta nem "nyúltam" a kamerához. Majd ha lesz CWM, akkor talán. Persze lehet, hogy jogos volt az összeomlás, mert elég vad dolgot próbáltam ráerőszakolni.[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
-
Arti1
aktív tag
[link]
Itt találtam egy manualt az mk808-hoz.
Azt írja többek között, hogy a kék led akkor világít, ha rendesen csatlakoztatva van a tv-hez. Ez tényleg így van? Vagy szoftveres oka is lehet, ha nem világít? (Meg ha nincs neki áram, akkor se világíthat)
Másik érdekes mondat, hogy ha led OK, de mégsincs kép, ellenőrizzük, hogy a kimenet hdmi-re van-e állítva?
Na de hogyan??? Lehet egyáltalán ilyen, hogy nincs hdmi-re állítva? Ez 22-es csapdája lehetneha egyszer véletlenül kikapcsolom a hdmi-t akkor újra kell flashelni?
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ismét dvb-t téma.
Találtam egy profi leírást itt, még nem teszteltem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
vlevi
nagyúr
válasz
vargalex #7038 üzenetére
Ugyanezt akartam én is írni.
És azért vannak benne csapdák:
"My device is connected to my TV but nothing populates on the
screen. Why?
If the LED light is on and your device is properly connected to your TV,
ensure the signal output is set to HDMI.
"Szóval ha nincs kép, micsinájjak?
Nézd meg, hogy az beállításokban tényleg HDMI kimenet van-e beállítva.Hülyevicc. Egyrészt más beállítási lehetőség nincs, másrészt hogy nézzem meg, ha nincs kép
[ Szerkesztve ]
-
Z_T
aktív tag
Omegamoon kernelét próbáltad?
Omegamoon kernele letölthető a "Kernel download" alatti linkről.
Valószínű, hogy régi HDMI csatis TV-d van azért nem megy. Próbálkozz egy másik TV-n!
Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
itanczos
senior tag
Még megoldás lehet egy aktív hdmi switch!
De persze ezek csak ötletek!
Hasonló a helyzet nekem is az új 4.2.2 rom-mal! Nincs képem! Ha a 4.1.1 kernel-ét teszem fel, akkor meg szétcsúszott kép van. Szóval használhatatlan! Valahol azt olvastam, hogy a 4.2.2 1080-ban indul, ezért nincs kép! Elvileg, ha egy 1080-as tv-n elindítod és a beállításban visszaveszed 720-ra, utána már elindul a 720-as tv-n is!
A gond az, hogy ezek a régi tv-k is tudják a 1080-at, de csak interlace-ben. Vagyis 1080i-t. A ketyere meg csak 1080p-t tud...
[ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
itanczos
senior tag
válasz
#79335424 #7030 üzenetére
Somatom, valszeg a 210-es kernel-ében nincs befordítva az utf8!
-
drr
őstag
Na megvan a megoldás! A HDMI kábel rossz!
Elmentem az egyik ismerőshöz, mondom neki kössük már rá a TV-re a cuccot. Neki már rá van kötve a PC-je HDMI -> Mini HDMI megoldással. Szuper, nekem is az kell. Azonnal volt kép, be is bootolt, műkszik! Az én kábelemmel is kipróbáltuk mindkét HDMI csatlakozóba dugtuk, de ott is a NINCS JEL feliratot láttuk a TV-n.
Tanulság: ha nincs kép, le kell elsőként csekkolni a HDMI kábelt és csak utána kell varázsolni a kernelekkel -
itanczos
senior tag
-
vargalex
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Koreai autók topic (Kia, Hyundai, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Megbombázta a Dolphin Emulator steames elérhetőségét a Nintendo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DIGI Mobil
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3080 I7 10700K 8mag 16szál 32GB 3200Mhz Ramok 1TB M2 SSD 1TB HDD
- Mac Mini 2018 i3/8/128GB SSD megkímélt!
- HP DL380e G8 2x E5-2450 v2 (16mag/32szál, 95W), 96GB DDR3, iLO4, 2x 750W, 2x147Gb HDD + 6x600Gb HDD
- Intel I5-12500T proci Asrock H670M Pro RS lap 32GB ddr4 ram új garis félgép eladó olcsón
- INTEL NUC CUKISÁG! i3-7100U 16GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest