Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcedli
tag
válasz
drogica2000 #2250 üzenetére
szép és jó, csak nekem sem a cifs manager, sem a mount manager nem képes induláskor automountolni valami miatt...passz hogy miért....
#csakawaze
-
törölt tag
válasz
drogica2000 #2250 üzenetére
-
Sennalacy
aktív tag
5.1-es hangot egyelőre nem. Sztereó jön ki róla az is csak 44.1KHz.
Külső vinyóval nem próbáltam, de ha jól csíptem el így egy-egy hozzászólásból a fórumon akkor ez kétesélyes. Van amivel ment van amivel nem. Mindenesetre nem ajánlanám, tekintve, hogy az 1A-es gyári táp kevés a kütyünek magának is, viszont az erősebb is csak 2A-es amibe viszont nem feltétlenül fér bele túl sok külső fogyasztó.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
törölt tag
válasz
energiezolee #2256 üzenetére
Solid Explorer. Sajnos pár napja fizetős lett. Én megvettem, mert régebbről ismertem és sztem ez most a legjobb. De van belőle trial is.
-
Indiant
addikt
..nem saját
-
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #2260 üzenetére
Bocs, jobb [link]
-
Indiant
addikt
Kérdeznék valamit wifi témában.
A 808 -26 dbm -et ír ki a wifire. De hol van , hol nincs.
A telefonom -29 dbm -et, de az stabil.
Nem értem mi lehet a stick gondja.... -
gacsikos
csendes tag
Sziasztok tegnap megérkezett az MK808 és nekem is a wifivel van problémám a router lent van a földszinten az MK az emeleten szinte majdnem felette a jel erősségem pedig szinte 0. Melyik firmware-t lenne érdemes feltenni hogy javuljon a jel erősség?
(Laptoppal a jelerősség ugyan ott 100% sőt még az udvaron is)
[ Szerkesztve ]
-
azozo
senior tag
imito mx1 4.1.1 android magyar
De a billentyüzettel nem tudok ékezetet irni sehol /böngészőben sen kigsoft officeban... -
-
törölt tag
Úgy tűnik, itt több összetevős a probléma. A wifi modul nem egy sikeres darab. Az antenna minősége elég gagyi, az elvezetés is esetleges. Olyan kicioccó. Arra tippelek, hogy vmi gebaszra ők is rájöttek, csak nem tudták normálisan orvosolni, ezért inkább korlátozták a kernelben. Stb, stb.
-
sssz
őstag
válasz
#79335424 #2273 üzenetére
de ahogy olvasgattam, nagyban függ a routertől is.
nekünk t-home-os router van, kb a routertől 5 méterre fog kerülni ez a cucc. kiváncsi leszek milyen jelet fog majd venni.
szét nem fogom szedni, hogy hardveresen erősítsek rajta, maradnak a szoftveres megoldások ha mégis gond lenne.
de bízom benne, hogy ezekben az "újabbakban", amik JB-vel jönnek, talán már szoftveresen jobb a helyzet.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
-
Mike88
senior tag
válasz
Flexy90 #2247 üzenetére
"más: Akinek van tapasztalata írjon már pár sor véleményt ezekről a fly/air egerekről. Amit láttam videókat mind a tv előtt hadonászott vele, működik ez mondjuk 3-4-5 méterről is ugyan úgy? RC11 típus tetszik tudásra és külsőre."
Én is RC11-est használok, s korrekten működik 3-4 méter távolságból is. Nem mondanám túl kényelmes dolognak a flymouse-t, de meglehet szokni, ettől függetlenül van egy hagyományos egér is rákötve.
-----------------------------
azozo! External keyboard helpert tedd föl, alapjáraton nincs ékezet. Én beállítottam második nyelvnek az angolt, s F1-re pedig a nyelvváltást, így ha olyan karakter kell, ami a magyar kiosztáson nincs, pl. 0, akkor F1-el lehet váltani a magyar és az angol kiosztás között. -
Indiant
addikt
Lehet, hogy ebből az új ICS-ből hiányzik az uinput modul, mert a Droidmote server-t nem érem el kliensből.
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #2280 üzenetére
Na minden csoda csak rövid ideig tart. Most estére az ICS képe is u.olyan sz. mint a JB-é volt. Gondoltam, mert usb-n a pc-ről kapja a tápot, de nem, mert tv-ről is ua. A TV2-t olyan szinten össze.assza, amíg kap tápot, hogy az halál.
A képe meg olyan szellemképes, hogy nagyon ronda. Bármi ötletet szívesen fogadok.
Még a fin.1.5 hátra van, de az is elromolhat egy nap alatt, ezek szerint.(#2283) Flexy90: igen
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
ICS_mod_by_lewy20041 V1.0.7 1080p.rar -hoz van egy data.hu-s linketek?
-
korion
senior tag
sziasztok!
Működik Airport expressel?(Apple.)
A Sony tv-hez is jó?
B.U.É.K.!!+3670-365-3097 ; 14 órától hívható ;
-
hjozsi
tag
Üdv!
Lehet valahogyan screenshotot csinálni Mx-en külsö app nélkül? -
bayliner
csendes tag
Eladóvá vált az MK808-am, kaptam egy tabletet karácsonyra amin ugyancsak van HDMI, ezért nincs már használva.Amúgy kifogástalan működik, Finless 1.5 van rajta.
-
maláj
őstag
iMito MX1 gyári FW-rel és mindenféle módosítás nélkül mennyire tekinthető hibátlan működésűnek ???
mivel én nem értek a FW + kernel + ilyen mókákhoz ezért érdekelne -
-
törölt tag
Akkor vszínűleg kifogtál egy hibás darabot. Nekem 5. napja megy kikapcsolás nélkül. Volt több giga másolás, letöltés, netezés, filmnézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Óra topik
- Több ponton spórolhat a Galaxy S23
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Erős "Grafikus" Laptop Tab -40% 15,6 AMD RYZEN 7 5700U 16/512
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehe
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 11 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garmin Fenix 7X solar, 42mm Rose, 2hetes, Számlás
- iPhone 14 Pro 256gb, purple ,független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest