Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
Szia!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ennek a wifi sticknek a driverét bele lehetne tenni a kernelbe?
Kíváncsi lennék, hogy jobban működik-e vele mint a beépítettel.
Választ előre is köszi! -
RufuszX
senior tag
Azt hiszem ez a firmware kell hozzá.
De nem vagyok biztos benne. Ezekből következtettem rá. 1, 2, -
Heller2
aktív tag
Szerintem jó munkát végeztél! Reggel óta gyilkolom és nem tudtam lefagyasztani!
Működik rendesen!
Az a fránya MX player adta be a kulcsot, az okozta a fagyásokat, akkor amikor "hw+" módban használja az ember!
Kicsit állítgattam, így már állja a sarat!
A kütyü sem melegszik, szóval én úgy érzem, hogy ez a kernel is jól működik..GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Doosa
aktív tag
Feltettem KIZS által kreált 1080 as kernelt és a hálózati sebességem 40-50 kbps ben maximalizálódott pedig 65Mbps atom stabil jel van max térerőn. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
A pörgéssel nem volt baj. Inkább a földet érésnek nem örült.
Komolyra fordítva, sajnos az új kernel publikálása előtt állati behatás érte szegény MX -et (olvass vissza egy kicsit), így azt már csak az MK -n tudtam tesztelni. De nagyon valószínű, hogy ugyanazt az eredményt produkálná.
-
KIZS
aktív tag
válasz
#79335424 #1335 üzenetére
Nekem egyszer még sok-sok évvel és sok-sok galaxissal ezelőtt kiszakadt az egyik PDA-m nyákjából a töltő csati. A Keleti pu. környékén találtam egy PDA javítással foglalkozó maszekot, aki 1-2 ezer forintért 1 nap alatt hibátlanul visszaforrasztotta nekem.
Szóval vannak ilyenekkel foglalkozó emberkék/cégek, csak nincsenek szem előtt. "PDA szerviz", "GPS szerviz", ilyeneket keresnék a gugliban.[ Szerkesztve ]
-
válasz
#79335424 #1362 üzenetére
Nagy valószínűséggel bármilyen elektronikával foglalkozó cégnél megcsinálják.
(Ha nem sérült túlságosan a nyák max egy órás munka.)Próbálkozhatsz a tv szerelőtől a fentebb említett GPS szervizig bármivel.
"Nekem senki sem fogja megmagyarázni, hogy a számítógépet emberek találták fel." by Sanyi
-
azozo
senior tag
Melyik a legjobb remote progi?.
Lesz egy ilyen stickem és van egy tablet . Wifi egy hálózaton lesz mindkettő...
Szeretném ha a tablet irányítaná a kis mini pc stickemet....[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
válasz
#79335424 #1366 üzenetére
Az MK802 III legújabb firmwarehez le lehet tölteni egy apk-t, amivel telefonról, tabletről lehet vezérelni a kütyüt. Alapból telepítve van vmi dlna szerver, azt ki kell választani, és lehet irányítani. Egész jól működik.
Akit esetleg érdekel (hátha tud vele vmit kezdeni):FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.
-
törölt tag
válasz
pigster #1369 üzenetére
Sztem ennek az összes ilyen kütyün mennie kéne. Max. egy kis hegesztéssel. Ahogy nézem a leírást ez ugyanolyan, mint a Droidmote, csak néhány funkció kimaradt. Előnye, hogy ingyenes. De azért egy gyári fejlesztéstől kicsit több kreativitást vártam volna. Pl. miért nem használja ki a másik eszköz gyroját (ha van) egy airmouse -hoz? Vagy miért nem lehet megoldani, hogy választható opcióként a másik eszköz közvetlen kapcsolaton keresztül irányítson? Sztem ezekhez a funkciókhoz minden technikai feltétel adott.
-
Doosa
aktív tag
Megoldottam a kerner csere után bekövetkezett elég durva hálózati sebesség visszaesésemet. Úgy látszik nem nagyon szerette a vas az instant kernercserét, nyomtam neki egy full wipe-ot és most gyönyörűen muzsikál a KIZS-féle kerner. A kurzór folyamatossága az valami eszméletlen jó lett
Más:
Vajon semmi esély nincs szerintetek silverlight.-ot hegeszteni az MK808-ra? Mert sokszor van itt nálunk, hogy a család valami vissza szeretne nézni az RTL most-ról és nem lenne rossz ha ezt a tévén tehetnénk meg. -
spedy4
csendes tag
Szevasztok srácok . Tegnap jött meg az imito mx1-em ethernet-usb adaptert használok. A pc-n felhasználónév jelszót kellett megadni. Az imiton nem tudom beállítani valami dhcp kellene de nem találom a menüjében. Valaki tud segíteni nagyon megköszönném.
-
törölt tag
A dhcp -t alapértelmezésben a routertől kéne kapja, ha létrejött a kapcsolat. Kezdjük a szűrést! Az adapter megfelelő (Asics chipsetes)? Hubbal, vagy nem hubbal? "Látja" az MX a hálózatot, csak nincs net, vagy se kép, se hang? Nem a router valamilyen korlátozása "tréfál" meg?
-
Azoktól kérdezem akik a geekbuyingtól rendelték meg és már megkapták, hogy mennyi idő után változott meg kb a rendelés státusza erről "Order Status: Payment Confirmed(Processing)"? 24-edikén rendeltem meg, utána egyből paypal-on ki is lett fizetve, amiről jött egy levél a rendelési számmal, aztán semmi sem...
-
-
A rendelésszám nem a regszám(tracking number, ha úgy jobban tetszik). Olyat még nem is kaptam.
Nem tudom hol láttam, de olyasmi rémlik, hogy 3 munkanapot írtak a feladásra, viszont eltelt 1 hét...
szerk: a rendelési visszaigazoló levélben láttam: "it need 1-3 business days to process order"[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
válasz
kingabo #1381 üzenetére
Regular airmail (Other countries azaz pl Magyarország) 7-15 Business day.
Én 25-én rendeltem, ez azt jelenti, ha a végéig kihúzzák, akár dec 14-ig ráérnek postára adni...
Várom már én is eléggé....
Szerk.
"The estimated delivery time as follows:"
Szóval ez azt jelenti, hogy ez szállítási határidő, nem?
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz
RufuszX #1384 üzenetére
Igen, rájöttem, hogy benéztem. Bocs.
Nekem is még mindíg processingben van, nem értem, miért írják akkor, hogy van készleten, azonnal küldhető...
Remélem, azért ilyen nyögvenyelős, mert kell idő kicserélni a töltőt juropienre...
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
törölt tag
válasz
kingabo #1388 üzenetére
Sztem ez így nem fair. Minden cucc Kínából jön. Az onnan rendelt termékek szállításának 3 jellemzője van. Gyors, olcsó, megbízható. Mindenkinek tudnia kell ( tele van vele a net ), hogy a 3 -ból, csak kettő választható. A 3. a mázlifaktor. Gondolom, lett volna más lehetőség (pl. közvetlen rendelés, futárcéges szállítás), de nem ezt választottátok.
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
válasz
#79335424 #1389 üzenetére
Céges ügyben többször rendeltem Koreából, max 1 hét volt, mire sima postával ideért.
A free shipping miatt bekalkuláltam a hosszú szállítási időt. A távcsocsón 1 napot ültek, az mx1 hosszú feldolgozása bánt csak. Nem baj, még jobban fogok örülni, ha megjön.Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
válasz
#79335424 #1389 üzenetére
Nem értelek. Mi köze ennek ehhez? A csomagot összekészíteni postához vagy futárhoz ugyanúgy megy, ugyanannyi idő.
Ill ott van (#1380) mtade hsz-e, akinek az egyiket feladták a másikat nem.
Ebay-ről ingyen pistával rendeltem már $1-os cuccot is, mindet 24h-n belül fel tudták adni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kingabo #1391 üzenetére
Nem állítom, hogy így van, de gondolj bele, hogy te vagy a gyártó, terjesztő, csomagoló, vagy nem tudom, hogy nevezzem. Korlátozott a kapacitásod. Van 1000 megrendelésed, de csak 400 -at tudsz teljesíteni naponta. Melyik megrendelést halasztanád? A free shippinget, vagy a futárosat?
-
tthom
senior tag
Én elégedett vagyok a geekbuyinggal eddig.. nov. 16.án rendeltem, 19én feladták, 20án elindult a csomag.. Posta szerint 29én vám elé, aztán dec. 2.én vámkezelték. Remélem hétfőn, vagy kedden megkapom. Ha tudom, hogy ilyen gyorsan megy, ráértem volna megrendelni és olcsóbb lett volna..
[ Szerkesztve ]
-
Z_T
aktív tag
Nyugi, mindannyian igy kezdtük! Aggódtunk, hogy "mikor jön már meg", meg hogy "késik"!
Ez teljesen természetes, és azonnal el fog múlni, amint csenget a postás! Onnantól a firmware upgrade téma lesz a sláger, aztán pedig az applikációk!
Nálam most már megy a tTorrent, ékezetesek a betüim az Rii i8 klónnal, megy az USB HDD és várom a power HUB-ot hogy legyen + egér, játék konzol és persze webcam!A Dolphin tényleg klassz!
Milyen programot használtok letöltésre?Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
tthom
senior tag
iMito MX1: Most 5 perce meg is hozta a postás.. Elég jó minőségű cuccnak néz ki.. Melegszik, mert kinnt 3 fok van, aztán majd kipróba. 2A-es tápot adtak hozzá, viszont EU átalakító nem volt a csomagban. Bár, most nézem, nem is írták.. Még jó, hogy van itthon tartalék.
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
válasz
Indiant #1397 üzenetére
Nem tudom.. Általában alaból szokták figyelni, hogy honnan érkezik a megrendelés. De legtöbbször kimerül ilyenkor abban, hogy adnak hozzá egy átalakítót. A tablethez is úgy volt, nejem telefonjához is.. Rendes EUs tápot én még nem kaptam kínai rendelésekkor.. Amúgy ha zavar, később le lehet cserélni EUs 2A-es USB töltőre és kész.. Nekem jó lesz így is.
-
richfuel
csendes tag
Szintén ma jött meg az MX1, ugyan így 2A táppal és angol konnektor csatlakozóval.
Szóval vennem kell hozzá 220V-os átalakító betétet.
A Dealextreme-ről rendeltem nov 16.-án, bő két hét alatt megjött, igaz drágább is volt 5$-al.
Vám nem volt, külön motoros postás hozta, nem az aki mindennap jár.
Feladás helye Hongkong -
hzx0
aktív tag
Nekem 13. óta státusza célországba elküldve. Én is kezdek aggodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest