Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet gondom van
- Új olcsó táblagép érkezett a Teclasttól
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a000
őstag
Sziasztok
Melyik most a legjobb vétel ilyen tv boxban? Konkrét érdekelne. -
törölt tag
Köszi! Ez még sztem viselhető. Rosszabbra számítottam. Persze az asztal képe gáz, de én úgyis csak filmnézésre és netezésre használnám monitorral. Én úgy látom, a weboldalaknál nem torzulnak el a betűk, olvasható marad. Neked mi az összképről a véleményed? Csak a képtorzulásra gondolok, nem a tabra.
-
törölt tag
Meggyógyították az MX -et. Azon melegében felraktam rá a 29. -ei romot. Jóóóó! Wifi működése sokkal gyorsabb. Mire feláll az asztal, rá is csatlakozott a hálózatra. A másolás is gyorsabb. Lett dockbáreltüntető, meg kikapcsoló gomb. KIZS kernelét viszont nem sikerült felraknom. A tool szerint a művelet lefut, de a táblagép adatainál nem látok változást. Írja meg, ha vki felügyeskedte!
-
LámaZ
addikt
Nekem meg megjött a légegerem, de sztem nem leszünk barátok. Kényelmetlen, mint ahogy sima egérrel is az. Ezek az eszközôk tartalombevitelre, vagyis írásra nem az igaziak, bár ezt tudhattam volna előtte is. Filmnézésre viszont jók, mert elindítod a lejátszást és órákig nem kell piszkálni.
Legyen minden jó!
-
vlevi
nagyúr
válasz
#79335424 #1503 üzenetére
"nem torzulnak el a betűk, olvasható marad"
Dehogynem, ugyanúgy torzul, csak éppen szöveg olvasáshoz még elmegy. Már akinek. Szerintem förtelmes látvány.
De monitorra, vagy tévére kivezetve miért használnál táblagépet? Arra szerintem tényleg jobbak ezek a pendrive file szerkezetek. Habár ilyenem meg nincsen, de gondolom, ezek normálisabban kezelik a szélesvásznú felbontást. -
törölt tag
Nem akarok sok eszközt hurcolni. Csak a lehetőség érdekel. Most rettentően fontos lenne, hogy monitorra kiadjam a képet, de vszínűleg a büdös életbe nem használnám. A tab első sorban autóba lenne navira, mert az Androidos hárombetűsön működik a multitouch nagyítás. Ez a ficsőr nagyon hiányzik a PNA -s verzióból.Csak az nem világos, hogy ha a stickeknél lehet állítani a menüben a képarányt, akkor az ugyanilyen "béléssel" rendelkező tabnál miért nem. Tudom, a tied más, de úgy tudom, felbontás állítás a Novumban sincs.
-
kkee
csendes tag
Rendeltem egy mk-t. Az érdekelne, hogy fps játékot tudok játszani pl.: t3 - mal? Automatikusan szeretnék indítani alkalmazásokat bekapcsoláskor, ez megvalósítható? Illetve van egy usb-s dvd - rom-om, tudok olvasni róla, esetleg írni?
-
richfuel
csendes tag
A segítségeteket kérem, most raktam fel az MX palyert (MX1-re). Nem vagyok a beállításokban jártas. Hogyan lehet eltüntetni az alsó intézősávot? Lejátszáskor látszik az aló sáv három ponttal. A beépített videolejátszóban ez nem gond, eltünik az alsó sáv lejátszáskor. Kösz.
-
törölt tag
válasz
richfuel #1514 üzenetére
Rakd fel a 11.29 -es firmet. Én a rootoltat szoktam. Eccerű. Ha 11.04 utáni firmed van, akkor kicsomagolod a zipből az update.img -t. Átmásolod a mikrosd gyökerébe. Berakod a kártyát és elindítod az MX -et. Kiírja, hogy talált frissítést, akarod telepíteni? Igen. A többi történik magától. Nem töröl semmit. Ha végzett, megkérdezi, hogy törölje -e az img -t. Dönts belátásod szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
Nekem RC11-el tökéletesen megy minden ékezetes karakter a helperrel. Bepipáltad az usb billentyűzet érzékelését? De rá kell szánnom majd egy kis időt hogy kipreparáljam a gombokat a megfelelő karakterekre mert, az angolnak megfelelő billentyűzetkiosztás nem mindenhol egyezik meg a magyarral
Egy kis buktató van, hogy nem tudok 0-át ütni mert a magyar kiosztásba nincs neki elég gomb (kiszorította az "ö"), de majd valami kombinációra beállítóm.
u.i. Nekem amúgy bejön a kezelés, nagyon minimális megszokási idő után nem sokkal lassabb vele a böngészés mint egérrel. Egyedül a rövid reakcióidejű dolgokra nem igazán alkalmas, de ez max játékoknál fordul elő.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm! A módszert ismerem. Magamat is. Sosem találnám a szükséges betűt és az összes ilyen távirányító légegér lenne. Legalábbis amíg falat nem ér. Én már attól is kész vagyok, hogy az Apple billen fel van cserélve a 0 és az í. Átállítottam, de mindíg elfelejtek a másik billnek profilt adni az EKH -ban. Ezért azt is az Apple szerint kezeli. Persze csak akkor jut eszembe, amikor már félregépeltem.
-
Z_T
aktív tag
Ma feltettem az XBMC-t! Durva! Nagyon durva! Ismerkedtem vele néhány órán át: nem csak médialejátszó, sokkal, de sokkal több annál! Betettem néhány TV csatornát, simán megy a stream a ZDF-ről. A live TV is majdnem megy, és van EPG, meg felvételi lehetőség is, de ezt még nem tudtam kipróbálni! A NAS-ról is jönnek a file-ok szépen, igaz az nem HD hanem régi DivX-ek. Szerintem érdemes kipróbálni!
Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
RufuszX
senior tag
Pár tapasztalat a Finless UG802 1.7 rom és KIZS 720p kernel párosról:
- wifi határozottan jobb (kevésbé dobálja és erősebb a jel)
- 720p-s filmek mennek wifin, sajnos az 1080p már nem megy át (engem ez annyira nem zavar, mert a tv is ennyit tud)
- eHomeTheater beépített lejátszója tökéletesen visz mindent amit eddig adtam neki, egyetlen problémája, hogy hangsávot nem lehet rajta állítani (vagy még nem jöttem rá)
- DE! filmből visszalépésnél, leállítás után is fagy és rögtön újraindul a rendszer (hamar lezajlik, de elég idegesítő ha egy filmet keresek.)
- status bar automatikusan elbújik, de manuálisan is elrejthető
- ha felállt a rendszer szaggatás nélkül, gördülékenyen megy a kurzor és minden
- eddigi tapasztalatom, ha LAN adaptert dugok rá, akkor érzetre darabos lesz a működés (ezt eddig megmagyarázhatatlannak találom)
- Antutu: 10300+Ami vissza van (amint lesz rá időm):
- Ubuntu telepítés
- Bluetooth adapter tesztelés (sajnos nincs, de kérek majd kölcsön)
- Aktív usb hub beüzemelése tesztelés (sajnos amit rendeltem kínából kici, óccó és valszeg sz*r, de nem adom fel)
- webcam tesztelés
- ja és persze RC11 tesztelése, amint megérkezik (uncsi a géptől elhordani a vezetéknélküli egér+bill párost)[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
Sziasztok
Ezt a modellt megéri megvenni? [link]
Amit néztem, hogy ennek csak 1.2Ghz-es a procija a többinek meg 1.6?
Geekbuying-nál lehet lérni eu-s csatlakozóval a töltőt?A sok egér+bill kombó közül melyiket javasoljátok?
[ Szerkesztve ]
-
RufuszX
senior tag
A topicban erről a típusról megy a diszkurzus.
A leírásban a gyári rommal és kernellel szerepel. Abban 1,2 GHz-n megy a proci, de azóta megjelent pár másik rom, sőt a kernel is módosítva és javítva lett (KIZS kolléga hathatós közreműködésével) és tudja akár az 1,6 GHz-t és a natív 1080p-t is.
(megjegyezném, hogy MK808-cal nem tapasztaltunk még túlmelegedést, de így is inkább 1,4-1,5GHz-en használjuk és így is bőven elég mindenre, persze emberi keretek között)Geekbuyingosok a rendelési cím alapján tesznek hozzá egy EU-s adaptert. Legalábbis ezt írják ("We will send you the right charger (adaptor) according to your shipping destination country.") és nekem úgy is küldték.
Egér+Bill kombóval azt javaslom olvass vissza, többen használjuk normál méretű vezetéknélkülivel, valaki már rendelkezik air-fly mouse-szal és mérlegelj saját preferenciáid alapján. (elméletileg még nem írt senki olyan típust amivel nem működött volna együtt)
Esetleg megfontolásra javasolnám az iMito MX1-es készülékét is, nagyjából azonos hardverrel rendelkezik, de eltérő wifi modul van benne (ami tapasztalatok alapján stabilabb) és beépített bluetooth is. De drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
RufuszX
senior tag
Igazából nem tudok a témában érdemlegesen nyilatkozni, csak azt írom, amit olvastam.
Ha a keresőbe beírod hogy MX1 és elolvasod a tapasztalatokat, akkor nem csak az én véleményemre kell hagyatkoznod.
Somatom kolléga tud esetleg jobban felvilágosítani, mert neki mindkét típusból akad otthon. -
doggie
aktív tag
válasz
RufuszX #1534 üzenetére
"- eddigi tapasztalatom, ha LAN adaptert dugok rá, akkor érzetre darabos lesz a működés (ezt eddig megmagyarázhatatlannak találom)"
Ezt én is így tapasztaltam, az okára még én sem jöttem rá (de csak indítás után pár percig).
Azt már korábban, egy hozzászóláshoz kapcsolódóan leírtam, hogy ha usb lan adapterrel dolgozom, lekapcsolom a gépet, majd vissza, akkor sajna nem lesz élő újraindításkor a vezetékes háló. Újra ki/be kell kapcsolni a beállításokon belül. Erre esetleg valaki talált megoldást?"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
törölt tag
Hát a zenei rész nekem kicsit szegényes, vagy nem találtam rá valamire. Viszont a videó rész tuti. Letöltöttem a Youtube kiegészítőt és pikkpakk sikerűlt normálisan lejátszani a Taxí4 -et, amit egy szakbarbár elkódolt. Persze azért van mit csiszolni. PL. egérgörgővel nem sikerűlt egyik ablakot sem scrollozni, meg volt fagyi is.
-
törölt tag
Tulajdonképpen igen. Megkapod ugyanazt a tartalmat, mint a kliensben, csak az XBMC, mint médialejátszó testreszabhatóságával. Ami viszont messze felülmúlja egy Androidos lejátszó képességeit, a gyári Youtube kliensről nem is beszélve. Persze mindennek ára van. Az alap XBMC 50 mega.
-
Doosa
aktív tag
Szerintetek az mitől van, hogy nem áll szóba a kütyüm a gyári adapterével? Ha másmilyen forrásből kapja az áramot akkor tökéletesen fut, de a gyári 2A-s adapterrel meg se mukkan. Mindezt egyik napról a másikra. Pedig kipróbáltam, rákötöttem egy mp4 lejátszót és azt töltötte. Mi lehet a baj?
-
Z_T
aktív tag
Furi dolog történt. Délután bekapcsolva hagytam az MK808-at néhány órára elmentem itthonról. Hazaérve minden app ugyanúgy fut (Dolphin, XBMC), de az őszi faleveles, pocsolyás live wallpaper eltűnt, helyette a gyári zöld virit! Láttatok már ilyet?
(tudom, hogy ez legyen a legnagyobb problémám az életben, de akkor is bosszant)
Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Ryzen , R5 4500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 1TB HDD
- Gamer PC , R5 4500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 1TB HDD
- Eladó egy erős Be Quiet! config
- RTX 4090 - i9-13900KS - 32 GB DDR5 7200 Mhz - Ryujin II 360 - Z790 - 990 PRO 2 TB - ÚJ, 27% ÁFA!
- GAMER PC RTX 3080 I7 10700K 8mag 16szál 32GB 3200Mhz Ramok 1TB M2 SSD 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest