Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark 11 eredmények
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_gabor
tag
Nem tudja valaki hogy a Finless 1.5a és a Finless 1.7-el mért nem működik a Portable hotspot.
Amikor a Portable Wi-fi hotspot-ot bekapcsolom a wi-fi egyből lekapcsol és csak újraindítás után tudom a wi-fit-t működésre bírni.A hotspot nem kapcsol be se a telefon se a boxon lévő DroidMote server nem érzékeli. -
Z.m.Z
aktív tag
Ha esetleg valaki nem akarna várni a postára, akkor nekem ez a kombó jött kb 1 hete. Kipróbáltam és rádöbbentem, hogy mégsem kell. Beszerzési áron vihető. Minden funkciója jól működik, a doboza sértetlen, így ajándéknak is kiváló! Elérhetőségem az adatlapomon, vagy privi.
-
Sera26
aktív tag
Tervezem egy ilyen kütyü beszerzését, azonban egyetlen kérdés merült fel bennem, amire nem kaptam választ:
Hol és hogyan kell ki-be kapcsolni?
-
Indiant
addikt
Mivel lehet ezt (808) irányítani? Tabbal lehet pl.?
-
Liar
tag
Most vettem észre, hogy a Youtube app-ban nem tudom a videót teljes képernyőre kitenni. Nincs sehol az ikonja. Ez a custom firmware miatt lehet? Mert mikor megvettem, még határozottan emlékszem, hogy ment úgy.
-
törölt tag
Nem tudom és nem is igazán érdekel. Lehet, hogy nagyképűség, de nekem megéri egy-két sör árát egy program. Főleg, hogy legálisan használhatom az összes eszközön és a 99% -ra ingyen kapom a frissítést. Arról nem is szólva, hogy néhány fejlesztővel szoktam levelezni. Ha problémám volt, eddig majdnem mind tök normálisan állt hozzá. Ezzel szemben volt már hekkelt programom (amikor még nem lehetett vásárolni nálunk ) és újra kellett rakni miatta a romot az S1 -en. Ezért csak akkor folyamodok ilyen megoldáshoz, ha egyébként nem lehet hozzájutni a programhoz (pl. a 3betűs navi).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
KIZS
aktív tag
Nekem se megy...
Ma én is játékokat próbálgattam és sajnálatos módon rá kellett jönnöm, hogy egy csomó játék nem kompatibilis a kütyüvel. Legalábbis ezt írja ki a play. Viszont ha a DPI-t levesszük 120-ra, akkor rögtön kitágul a feltelepíthető játékok köre120-as DPI-vel viszont az 1080p-s felbontás már nagyon pici (avagy nagyon nagy ahogy nézzük). Penge éles képe van, de az ágyból fekve én már nem tudom elolvasni a betűket... Ráadásul a játékok egy része nem is nagyon birkózik meg ezzel a felbontással, úgyhogy szépen vissza is vettem 720p-re magamnál a kütyüt. 120 DPI + 720p az majdnem úgy néz ki mint 160DPI + 1080p. Direkt elkezdtem HD filmeket nézegetni és azért ember legyen a talpán aki meg tudja különböztetni a 720-at az 1080-tól úgy, hogy közben a film cselekményét is figyeli, nem csak a szőrszálakat az avatár füle tövénél.
Most ezzel szórakozom, de itt is a túl nagy felbontás a gond.Sokkal kisebb területen érzékeli az egeret mint a képernyő (pedig a grafika teljes képernyős), így aztán nem ott érzékeli a klikkelést ahol az valójában megtörtént. Lehet még lentebb kéne kapcsolni (800x480-ra?). -
oba
addikt
az mk802 -es fórumban már kérdeztem, de látom ez jobban pörög, szóval ide is beírom a kérdésemet... remélem nem gond
"Hi!
Segítsetek pls.
Ilyen v. ehhez hasonló androidos cuccot akarok venni a tévémhez. Milyet vegyek? Max 25k -m van rá távvezérlővel együtt.
Legalább 2 magos kéne, és ne legyen vele semmi gondom. Olvasgattam sokat, és csomó típusnál valami táp gondot írnak, hogy nem elég neki az USB... az én tvmen szerintem még hagyományos USB sincs (hd ready samsung lcd tv, de nincs benne beépített médialejátszó, az egyetlen usb port rajta pedig szervízcélokat szolgál)Szóval, milyet vennétek a helyemben? Ja és ami még fontos, hogy hol vegyem? Felőlem lehet külföld is, ha nem kell aggódni a vám és ilyesmik miatt.
Köszönöm előre is a segítséget!"
-
oba
addikt
válasz
#79335424 #2024 üzenetére
köszi!
és erről mi a véleményetek?
ez a lejátszó és pl ez a kontroller ?
ezt az oldalt amúgy használta már valaki, vagyis vásárolt már innen? ingyenes szállítást ír Magyarországra
csak a vám témával nem vagyok képben amúgy, egy kis felhomályosítás jól jönne
mert ezen a dx -en rengeteg a választék, és jóval olcsóbban jövök ki mint ha az "ebay -es vaterások" -tól venném
-
Supppe
csendes tag
Sziasztok ez a kütyü felkeltette a figyelmemet és igaz a felet sem értem annak amiket irtok néha de egy xbox-on néztem idáig a filmeket hat elég hangos úgyhogy elhatároztam szerzek egyet mk808 at. Egy gyors kérdés a facebookos játékok mennek pl. a city ville ? a barátnőm rá van kattanva
Ha esetleg vkit érdekelne egy xbox360 cserere az írjon 3ledes lett sajna mert le takartam( túl hangos) volt ezert le takartamszóval el romlott 5000ft a javítása tehát meg így is meg érne. Ha esetleg vki meg rendelt volna egy ilyet és mégsem lenne elégedett vagy hasonló okból válna meg kütyüjétől kérem írjon.
-
Supppe
csendes tag
v is cserélne e mert nem szeretnek 2 ünnepközt ezzel foglalkozni.
-
Doosa
aktív tag
Nem ismerem azt az oldalt, nem tudom ki rendelt már onnét, de kicsivel fentebb valaki ezt linkelte és ez elég best buy nak tűnik, hacsak nem vagy valami okból elkötelezett a 802 mellett.
A vám az szerencse alapú. Ahogy én olvasgatom olyan 90%-ban megúszható amúgy nem vám hanem áfa.
A távirányító szemszögéből én RC11 párti vagyok szerintem jobb hadonászni(meg viccesebb is, és hamar megtanulható) mint egy pár colos kis valamit kapargatni, de ezt attól kell megkérdezni akinek RC12 van, lehet az is szokható. -
Sennalacy
aktív tag
Nem a custom fw miatt, ez az új youtube app miatt van. Vagy visszateszed a régit, vagy várod a javítást, állítólag már dolgoznak rajta. Szerintem nevetséges, sőt szánalmas, hogy ilyen alapfunkcióról profi fejlesztők megfeledkeznek..
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
energiezolee
tag
Szia
Remélem nem haragszol, ha kérek egy kis segítséget tőled
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e valami link a kernel módosításának leírásához?
Mert mintha valahol láttam volna....
És te ebben biztos jobban otthon vagyKöszönöm előre is !!!
Szerk.: Köszi, közben megtaláltam
Akit érdekel:
[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
Doosa
aktív tag
válasz
energiezolee #2038 üzenetére
-
alevike
csendes tag
Sziasztok,
Sikerult beszereznem egy MK808b-t majdnem sikeresen kinabol, de nem volt rajta semmi (azaz no boot)... Irtam az eladonak, hogy kene nekem az update.img de semmi hasznalhatot nem irt, csak amit en is megkerestem mar a neten. Hala ennek a forumnak ujra flasheltem a gepet, most megy majdnem minden rajta kiveve a wifi + bluetooth. (jelenleg egy usb->eth atalakitoval hasznalom...)Kezdtem asni a problema forrasa utan es KIZS leirasa alapjan arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy driver problema all fent a kovetkezok alapjan:
A logban ez all:
D/WifiService( 267): setWifiEnabled: true pid=8457, uid=1000
D/WifiHW ( 267): Read wifi chip type OK ! wifi_chip_type = RK901
D/WifiHW ( 267): wifi_load_driver: DRIVER_MODULE_PATH = /system/lib/modules/rkwifi.ko, DRIVER_MODULE_ARG =
E/Lights ( 267): write_int failed to open sys/class/leds/rk29_key_led/brightness
E/WifiStateMachine( 267): Failed to load driver!
E/WifiStateMachine( 267): DriverFailedStateAmit olvastam hogy:
MK808B - RK903 (BCM40183 - Broadcom 4330 Based Chipset) (Bluetooth 3.0) MK808 - RK901 (BCM40181 - Broadcom 4329 Based Chipset)
Kerestem a kizs fele modulok kozt broadcom drivereket de nem talatam ide illo .ko modult. Elvileg crosscompile-vel lehetne forditani modult de ebben nincs tapasztalatom. Ez mar feketoves feladat
Tud valaki segiteni ?
Elore is koszonom,
Levi.Ami a gepen van most:
Loader: FinlessROM\RK30xxLoader(L)_V1.16.bin -> orig Finless 1.5a
Parameter: FinlessROM\parameter -> orig Finless 1.5a
Kernel: FinlessROM/kizs_kernel_v2_1.5GHz_720_USBETH+BT.img
Boot: FinlessROM/kizs_fele_boot.img
Recovery: FinlessROM\recovery.img -> orig Finless 1.5a
System: FinlessROM\system.finless17.kizs.img
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Nvidia RTX eladó 4k monitorral / kifogástalan állapot / garanciális alkatrészek!
- GAMER PC : i3 10105f /// 16 GB DDR4 /// RX 5600 XT 6 GB DDR6 /// 512 GB SSD
- GAMER PC : i5 10400f /// 16 GB DDR4 /// RTX 2060 6 GB /// 512 GB SSD
- Eladó egy március közepén vásárolt Gaming pc
- GAMER PC : i5 11400f /// 32 GB DDR4 /// RTX 3070 /// 1 TB NVME
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest