Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
#79335424 #1149 üzenetére
Letezö problema, több helyen olvastam mar hogy egyes tv-ken nem ad kepet a 808. Nalam szerencsere ad, bar a tv-nek full hd felbontasa van. Szerintem a kisebb, illetve elterö felböntasu kepernyöket nem szeretheti.
Nem valaszoltal a privimre.
Mas: sikerült itt valakinek wifi halozaton mappat ugy megosztani, hogy lassa a windowsos gep?
Vagy csak nalam nem müködik a Samba file sharing nevü appszerk: en meg akkor folytatom, pontositok. Samsung UE40EH6030 - megy.
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
válasz
horvathkrisz #1151 üzenetére
A Samba Filesharing állítólag JellyBeanen nem működik rendesen. Külön létezik egy fizetős Update Samba FileSharing JB alkalmazás, amivel - megint csak - állítólag jó lesz.
FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
pigster #1153 üzenetére
Megvan az update, de azzal sem jo.
3 problemam van eddig a kütyüvel:-nincs nativ fullHD felbontas
-nem tudok mappat megosztani halozaton
-nem lehet tavoli asztali kapcsolatot letesiteni vele sem pc-röl, sem masik androidos keszülekrölHa ez a 3 dolog megoldodna, nagyon boldog lennek, de igy inkabb latni se akarom...
-
pigster
senior tag
válasz
horvathkrisz #1154 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod ezt: Samba Server
FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
pigster #1155 üzenetére
Mar probaltam tegnap ezt is, de sajnos nem jött össze.
Talan ezert?
"- Windows: only works if you have a rooted device since windows does not support non-standard SMB ports. Also, if you use Windows 7 you might need to find out how to enable it since the server only accepts guest logins and Windows 7 automatically uses the currently logged in user. "
Ezt szerintetek hogy tudom megcsinalni windows7 alatt?
-
Kacko
tag
Geekbuyingos trackinget (RFxxxxxxxxxSG) a 17track.net-en lehet csak lekövetni?
Nekem mióta elküldték ezt a számot ugyan azt mutatja: 20-11-2012 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
És a transportation-nál van egy 1-es.
Ez így rendben van?
Köszi!Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
LámaZ
addikt
válasz
A hálózattal kapcsolatos kérdéseket jobb a szakfórumban feltenni.
Egyébként, az, hogy egy tabletre feltelepíted a Samba File Sharing appot nem elég a boldogsághoz, mert ez csak egy kliens, de szerver hiányában nem fog működni.
Amúgy, elvileg, ha az eszközök ugyanarra a hálózatra vannak kapcsolódva, IP-címükkel el kell lehessen érni őket.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
A szingapúri posta nyomkövető szolgáltatása egy rakás szerencsétlenség. Annál már a kínai postáé is jobb. Nálam is ugyanaz a helyzet volt, és igazából ezeket a csomagokat csak onnantól lehet nyomon követni, miután megérkeztek Magyarországra, a Magyar Posta honlapján.
Legyen minden jó!
-
doggie
aktív tag
Nem. Nekem sikerült a geekbuying-tól kapnom egy másik tracking weboldalt, amin keresztül ők követték a csomagomat. Esetleg nézd meg , hátha bővebb infót kapsz.
Az még előfordulhat a gyűjtési időszakban van a csomagod, amikor még nem telt megy "doboz" amit rátesznek a repcsire. Kis türelem szükségeltetik Kínából való rendeléshez (tudomásom szerint eddig én vagyok a csúcstartó 41nappal) :-)"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
törölt tag
válasz
Cáfolnám a kisebb -kijelző teóriát. Nekem HDready TV -n megy, fullHD monitoron nem.
Többször írtam, hogy PC -ről Androidra Webkey -jel, Androidról PC -re Teamviewer -rel nálam tökéletesen működik a távoli asztali kapcsolat. De szólj, ha nem hiszed, mert akkor megpróbálok összedobni neked egy elérést az enyémre! -
lackoka
tag
A Magyar Postánál per pillanat nekem 11.23-i dátummal a küldemény vámkezelve az utolsó bejegyzés. Ehhez képest ma délelőtt hozta a postás.
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
válasz
horvathkrisz #1156 üzenetére
Én ugyanitt tartottam tegnap este, aztán abbahagytam a buherálást. Azért jópofa: "nézz utána az interneten". Ma még visszatérek rá...
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #1166 üzenetére
Most épp el vagyok foglalva valamivel
, de ha végeztem, akkor összehozzuk, hogy az SGS 2 -dről irányítsd az én MK -mat.
-
energiezolee
tag
Sziasztok
Kérem szépen a legjobb, legstabilabb rom linkjét és ha lehet egy rövidke leírást, vagy linket a rom changelog-járól!
Nagyon szépen köszönöm előre is
Üdv : Energie Zolee
-
horvathkrisz
addikt
válasz
energiezolee #1174 üzenetére
-
Z_T
aktív tag
Pár hete én hírdettem meg a "Kinek jön meg előbb?" versenyt, persze csak viccből. Akkor még nem sejtettem, hogy én leszek a negatív rekorder:
Október 10-én rendeltem az AliExpress-en, egy Rii i8-as billentyűzettel együtt. Volt egy USD 10-es kuponom, így USD 78-at fizettem érte. Október 20-án adták postára. A magyar posta oldalán követtem, november közepén lett vám elé állítva, de aztán november 22-én hozta a postás. Persze épp nem voltam itthon, de másnap, átvehettem egyéb költségek nélkül.
A kicsomagolás után rögtön 1:1 pozitívum:negatívum: mivel minden létező comment helyre (többször is) beírtam, hogy 2A-s EU USB adapterrel kérem, ezért aztán tettek hozzá (ingyen) egy ilyen adaptert a használhatatlan amerikai 1A-s mellé, ami az mk808-as dobozában volt.
Ami viszont nem korrekt: nem a megrendelt Rii i8 tapipados billentyűzet jött ([link], hanem egy másik UKB-500-RF [link] ami első látásra ugyanaz, de azért mégsem!
(nem a linkelt helyről rendeltem, csak azért ezt tettem, hogy látszódjon az árkülönbség)
Persze pipa voltam, mert ugyan a bal oldalon lévő két gombon kívül más eltérést nem találtam, de azért mégis van USD 10 differencia a két termék között!Szombaton írtam az eladónak, hogy nem a megrendelt terméket kaptam. Először próbált nyugtatni, hogy ez ugyanaz. Nem hagytam annyiban, mire ma felajánlotta, hogy PayPal-ra küld USD 10-et !
Erre azt kértrem, hogy inkább küldjön egy USB HUB-ot (2A-a EU adapterrel). Meg is rendeltem. Visszaírt, hogy ingyen nem küldheti, de utaljak USD 0.01-et, és akkor OK. Persze rögtön átutaltam az 1 centet!
Feltettem és lefuttattam az AnTuTu-t: 6066, 5731, 6123 lett az első 3 mérés.
Feltettem az 1.5a romot, mindent úgy csináltam ahogy a file-ban le van írva. Simán felment, kb 15 perc alatt megvolt a frissítés első próbálkozásra! Még én is büszke voltam magamra!
AnTuTu: 7286! Wow!Amire nem számítottam, hogy a bejelentkező képernyőn lesz egy kis Freektab meg Geekbuying reklám. Remélem, hogy csak ennyiben más, és egyéb adatokat nem gyűjt és továbbít!
SONY KDL40-EX710-es TV-n hibátlanul megy, WiFi OK (betettem az emeletre egy Linksys AP-t a TV-től 4 méterre, egy tégla válaszfal azért van közte).
Rádugtam egy ősrégi Logitech webcam-ot, de semmi. A billentyűzet/tapipad nem rossz, összehasonlítási alapom nincs ugyan, rádiós egerem nincs sajna.Ami következik: USB HDD, Torrent App, USB Cam, Android 4.2-t várom nagyon, BT Dongle (kellene rendelni egyet), valami jó wireless gamepad.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, talán valakinek hasznos/érdekes.
Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
tthom
senior tag
Tracking:
a geekbuyingos (de gondolom mást is) kódot ezen az oldalon lehet elég részletesen követni:
[ Szerkesztve ]
-
RufuszX
senior tag
válasz
energiezolee #1174 üzenetére
Finless féle 1.5A amit a legtöbben használunk. Eléggé stabil és megbízható, valamint gyors is.
(#1175) horvathkrisz: Na ezen derültem egyet, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Z_T
aktív tag
válasz
horvathkrisz #1178 üzenetére
hááát ... kb. igen.
De: általában itthon vagyok (kivéve amikor a postás csönget az mk808-cal).
Nekem már az is elég lenne, ha beállítom, letöltöm a torrent file-t, lehozza a filmet a winyóra, és a végén a TV-n megnézem!Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
energiezolee
tag
válasz
horvathkrisz #1175 üzenetére
Nagyon köszi, de itt elég sok van, ebből melyiket ajánlod nekem?
Szerk.: Köszi, hagyd utána olvasgatok és majd eldöntöm...
[ Szerkesztve ]
-
Z_T
aktív tag
válasz
energiezolee #1182 üzenetére
Azért ismeretlenül is hadd védjem meg a kérdező "kollégát".
Aki először téved ide, annak lehet, hogy kínai ez a sokféle info.Segítségképpen annyit, hogy valóban a Finless 1.5A tűnik per pillanat a legjobbnak, és ha a Freaktab.com-ról töltöd le akkor először ott regisztrálnod kell (+2 perc) és úgy, hogy bejelentkezve kell hogy maradjál!
Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
horvathkrisz
addikt
válasz
energiezolee #1182 üzenetére
Muszaj volt beraknom poenbol.
Amugy finless 1.5 -
energiezolee
tag
válasz
horvathkrisz #1185 üzenetére
Semmi gond!!!
Veszem a poént, sőt nagyon is tetszettSzerk.: Hogy csináltad amúgy? Mert annyira bejön, hogy ezt én is el kell játtszam valakivel
Már meg is van : LINK
[ Szerkesztve ]
-
energiezolee
tag
OFF
Még magam is megtaláltamLINK
ONÜdv : Energie Zolee
-
StLui
veterán
válasz
energiezolee #1183 üzenetére
Na így se jártam még soha, (valamiért kergetnek a rossz szellemek az ilyen oldalakon), csak a másik ide köthető oldalon, természetesen Freaktab oldalára sem sikerült beregisztrálnom, de nem kérdezek, nehogy valaki kiboruljon tőle. Viszont Wuala-ról próbáltatok letölteni? Nekem 2 órát ír és kb úgy is tölti !?
nekem most (17:52) tart 14,5MB-nál, ez érdekes
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Kacko
tag
Lámaz/Doggie
Köszi a segítséget. Ezen az oldalon (www.sao.cn) sikerült kideríteni hogy el lett küldve a célországba. eBay-ről rendeltem egy cumót még régebben, az kb 60 nap alatt jött meg. Már rég vissza kaptam a lóvét is mire ideért.tthom linkjén azt látom, hogy RRIVE AT AIRPORT .... szóval még a reptéren várja a többi iMito-t
[ Szerkesztve ]
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
RexpecT
addikt
Chrome helyett ajánlom a Maxthon böngészőt, illetve az AVG free virusírtó uninstallálása is igen pozitív hatással volt a kütyü sebességére.
-
Z_T
aktív tag
Az új AnTuTu-val most mértem 10122 értéket
Ja, és feltettem az External Keyboard Helpert
éáűúöő
ÉÁŰÚÖŐFelül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
energiezolee
tag
-
törölt tag
válasz
RexpecT #1195 üzenetére
Próbáltam én is a Maxthon -t, meg a Maxthon HD -t. Jól testre szabható, ígéretes böngésző mindkettő. Csak az volt velük a bajom, hogy váratlanul, de rendszeresen összeomlottak. Nálam a Dolphin beta a favorit. Ehhez mondjuk az is hozzájárul, hogy LastPass -t használok PC -n és a Dolphinhoz is van addonja (csak premium accounthoz ). Ez nagyon kényelmessé teszi a bejutást reges oldalakra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Ryzen , R5 4500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 1TB HDD
- RTX 4090 - i9-13900KS - 32 GB DDR5 7200 Mhz - Ryujin II 360 - Z790 - 990 PRO 2 TB - ÚJ, 27% ÁFA!
- Mac Mini 2018 i3/8/128GB SSD megkímélt!
- Dell OptiPlex 3020 (i3-4160, 4GB, 256 GB SSD)
- (Laptop Csere érdekel)Egyedi: Gigabyte X470/AMD Ryzen 7 2700x/32GB 2666MHz/RTX 2060/Enermax 750
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest