Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KIZS

    aktív tag

    válasz Liar #1998 üzenetére

    Nekem se megy...
    Ma én is játékokat próbálgattam és sajnálatos módon rá kellett jönnöm, hogy egy csomó játék nem kompatibilis a kütyüvel. Legalábbis ezt írja ki a play. Viszont ha a DPI-t levesszük 120-ra, akkor rögtön kitágul a feltelepíthető játékok köre :)

    120-as DPI-vel viszont az 1080p-s felbontás már nagyon pici (avagy nagyon nagy ahogy nézzük). Penge éles képe van, de az ágyból fekve én már nem tudom elolvasni a betűket... Ráadásul a játékok egy része nem is nagyon birkózik meg ezzel a felbontással, úgyhogy szépen vissza is vettem 720p-re magamnál a kütyüt. 120 DPI + 720p az majdnem úgy néz ki mint 160DPI + 1080p. Direkt elkezdtem HD filmeket nézegetni és azért ember legyen a talpán aki meg tudja különböztetni a 720-at az 1080-tól úgy, hogy közben a film cselekményét is figyeli, nem csak a szőrszálakat az avatár füle tövénél.
    Most ezzel szórakozom, de itt is a túl nagy felbontás a gond.Sokkal kisebb területen érzékeli az egeret mint a képernyő (pedig a grafika teljes képernyős), így aztán nem ott érzékeli a klikkelést ahol az valójában megtörtént. Lehet még lentebb kéne kapcsolni (800x480-ra?).

Új hozzászólás Aktív témák