Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • odiepapa2

    tag

    válasz Imy #8931 üzenetére

    Imy, gyönyörű a brim a cső körül. Én ettől még fényévekre vagyok. Bárhogyan állítom be az első régeteget, egyszerűen nem érnek össze (egymáshoz) a szálak, nem alkotnak egységes felületet. Lehet hogy a fej miat an, úgyhogy tegnap megrendeltem a MicroSwiss HotEnd-et az MK10-hez, jövőhétre itt is lesz, nagyon sokat várok tőle, mindenki ódákat zeng róla. Hiszem, ha látom.

    Viszont az a szilikon zokni órási ötlet. olyat nekem is kell rendelnem, mert nekem vasárnap beragadt a filament a gépbe (nyomtatás közben!!!) és szét kellett kapnom a fejet, hogy kitisztítsam. Sajnos amikor visszaraktam a fúvókát, akkor a melegítő dobozkáról leszakítottam a szigetelést. Alapból elég gagyi és amúgy is tiszta filament a sok odaégett szartól, csak most egy kis részen nincs helyette semmi. Nem tudtam mi a fene az, de mostmár legalább tudom, hogy az arra szolgál, hogy megtartsa a hőt.

    Rendeltem még új görgőket is, a WANHAO-kon gyárilag használt görgők mindenki szerint hulladék, ezeket is kb azonnal mindenki upgradeli. Nem akartam másfél hét után hekkelni, de mivel berohadt a filament, ezért akaratlanul is meg kellett ismerkednem közelebbről a nyomtató fejjel. Ha meg már szétkaptam, akkor miért ne rendeljem meg hozzá a legjobb cuccokat.

    Következőt szeretném kérdezni: A WANHAO-hoz van egy mágneses tálca, ami kicsit megsínylette talán az acentont, talán a túlfűtött és odatapadt tárgyat, lényeg a lényeg, hogy erősen kezd elfáradni és hullámosodni.

    Nem hiszem hogy rendelek újat, viszont szívesen raknék rá tükörlapot. Az lenne a kérdésem, hogy a tükörlap is fűthető, mármint ugyanúgy átveszi / leadja a hőt mint mondjuk ez a mágneses tálca?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák