Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz Alastair' #22745 üzenetére

    Eladtam az Asus GTX660 kártyámat a napokban anyagi okok miatt. Ideglenesen szeretnék venni 30K körül egy olyan VGA-t,amin tudok gyönyörűen játszani 1440 vagy 1600 felbontásban,lehetőleg kevés fogyasztással.
    Nem játszok mostanság csak nagyon ritkán,max. 1 évre terveznék aztán erősebb VGA-ra váltanék a közelgő újabb széria közül. Használtam mind a kettő gyártó kártyáit,ezek mellett az Nvidia felé húzok nagyon is. Lehetséges,hogy a GCN miatt előnyösebb lesz "majd" az AMD,de már ezt mondogatják legalább 2 éve és mai napig semmi látszatát nem érzékelem. Aminek van és volt is értelme az mai napig véleményem szerint a CUDA és PhysX,maga az Nvidia működési folyamata is sokkal kényelmesebb és egyszerűbb számomra.
    Oka annak,hogy AMD kártyákat linkelek és érdeklődök felőlük az,hogy pofátlanul drágán adja az Nvidia a termékeit.
    Sokkal erősebb kártyát kapok AMD oldalon ha szemügyre vesszük azt,hogy egy sima GTX650 árából már lassan egy HD7790-et kap az ember. Piszok nehéz döntés előtt állok,és bevallom hogy ebben az árkategóriában újonnan nagyon szemezgetek a HD7770 kártyákkal is. Remélem,ha AMD mellett döntenék is ideglenesen,nem bánnom meg.
    A lényeg a lényeg,hogy kevés fogyasztás és jó teljesítmény érdekel. :F

Új hozzászólás Aktív témák