- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz koko52 #172594 üzenetére
Sajna nettóban nem mindenkinek megy. Én is beruháztam decemberben egy gamere használt honi garos 3080-ra 240-ért, mert karira egy LG C2 jött, 4K-hoz necces de no way, hogy 500+ k-t adjak ki hobby játékra egy kariért, akármennyire is kérné a setup. Egy év múlva meglátjuk hogy áll az ára, vagy mennyiért lehet itt aprón vadászni.
-
koko52
nagyúr
válasz KAMELOT #172600 üzenetére
Szerelés igényes az épített víz. Nekem a gépem összerakva nem bír ki 1 hónapot, mindig cserélek valamit. Ez egy ilyen betegség.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz maajsz #172601 üzenetére
Persze értem én, de akkor nem neked szól az akció. Csak egy lehetőség aki vadászik jó árasra.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz KAMELOT #172604 üzenetére
Én nem használom semmire. Néha egy kis játék, havi 1-2 óra. Egy kis ncore, net.
-
Hello,
Hülye kérdés. Egy Quadro K4200 4GB elé Davinci Resolve 18 alá?
Köszi[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
csabiy
csendes tag
Sziasztok!
RTX 3060-as videókártya vásárlásán töröm a fejem (a jelenlegi GTX 1060 helyett), i7-4790 3.60GHz processzor és Gigabyte B85M-D3H alaplap, Acer Predator GSync Full-HD monitor mellé.
Érdemes lenne processzort és alaplapot is újítani a 3060-as mellé? Leginkább csak játékra kellene. -
koko52
nagyúr
-
-
nyul105
senior tag
-
MZsoltee
veterán
B450-es lap újonnan 40k
R5 5600 55K
2*16GB DDR4 3600mhz 35k
Ez össze vissza 130k
ha 5800X3D, akkor az 130k az 55k helyett
Tehát ha jól számolok akkor 205k .
AM5
B650-es lap 70k, vagy a jobbak 80k
2*16GB DDR5 6000mhz 60k
7600X 95k
Ez össze vissza 225-235k
7700X- 130k tehát a vége 260-270k.
Nekem ebből az a vége hogy azért annyira nem éri meg az AM5.
Alaplap dupla, a memória szintén. CPU nem sokkal drágább, de a körítés elrontja az ár/érték arányt.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
motown5l
senior tag
sziasztok.egy rtx3070ti kartyahoz milyen tap kel hozza?
Mert most ahogy lattam,azt irja az egyik magyar kereskedo oladal,hogy 750w.
Az en tapom pedig 650W .[ Szerkesztve ]
-
aProPeti87
aktív tag
Sziasztok .
Hetek óta gondolkodom milyen kártyát vegyek ,megnéztem már csomó tesztet de semmire sem jutottam
Most egy gtx 1650S van a gépben szeretnék valami combosabbat amin 1-2 játékot akár 2k ban is élvezhetően lehet játszani.Általában warzone2 megy de oda elég az FHD.
Inkabb innen aprórol vásárolnék mert az valamivel olcsóbb
Van egy pár kiszemelt RTX 2080S ,RTX3060Ti ,RX 6700xt
Az RX teljesitményben ugynéz ki tesztek alapján hogy jobb ,csak ugye nvidiánál van DLSS meg hasonló dolgok még ATI kártyám sose volt ahoz nem értek.Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
MZsoltee
veterán
válasz nyul105 #172614 üzenetére
Arukeresőt nézd meg, van lap. Nem is a legócskábbak.
[link]
[link]
[link]Én már nem építenék 16GB-al konfigot. A sajátomban is rég 32GB van...
#172617motown5l
Kéne tudni pontosan milyen az a táp. Ha minőségi nem lesz gond. De a második gen Ryzent jó lenne cserélni mellette.[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
PuMbA
titán
válasz aProPeti87 #172618 üzenetére
6700XT
-
MZsoltee
veterán
válasz Lorden #172622 üzenetére
Ez felhasználás függő. Mi az átlagos?
Én pl sose indítom újra a gépet ha tehetem, mindig csak hibernálom, böngészőt se zárogatok. Egy játék se fut és a 32Gb-ból 10+ el van használva. Mellesleg vannak olyan játékok, amik már önmagukban több mint 16GB-ot megesznek. Pl Anno széria meg tud enni önmagában 30GB-ot is, ha van miből. Ez nem lesz jobb. Ha új géept építenék akkor tuti nem 16GB-ot vennék. DDR4 filléres ezen nem érdemes spórolni most már.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Mclovin
senior tag
Inkább off-ba teszem és amatőr kérdés lesz. G-Sync only monitor mellé zöld oldalról nézzek inkább kártyát?
-
-
draco31
veterán
Hello!
Új gép épül szomszédnál, és matekolás megy a VGA ügyében.
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
ASUS TUF GAMING B660M-E D4 Intel B660 LGA1700 mATX alaplap 90MB19J0-M0EAY0
i5-12400F
Kingston 16GB/3200MHz DDR-4 (Kit of 2) FURY Beast Black
Seasonic G12 GC-550 550W
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1080p
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék. Fortnite, LOL, az új Forest, ilyesmi. Jövőben esetleg ha lesz jobb net, akkor ki lenne próbálva a streamelés.
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
140, maximum 150 körül.
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Új kártya.
Amik a kalapban vannak, azok az RTX 3050 és 3060 8 és 12Gb változatok. Garanciákat nézegettük, hogy van amire csak 1 év gari van, de nagyrészt 3 év. Itt gondolom jobb a több év.
Illetve teljesítményben mennyi a plusz a több memóriával, illetve a két típus között.
Köszönöm!ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
PuMbA
titán
válasz draco31 #172634 üzenetére
RX6700 10GB vagy RTX3060 12GB. Az előbbi valamivel gyorsabb, de jelenleg streaminghez jobb képminőséget ad a utóbbi
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Create. #172638 üzenetére
Az csak terv, mert egyenlőre 100 megás mikrós csoda van errefelé csak. A kábelt ígérgetik pár éve.
Köszi a válaszokat, megálmodja akkor, hogy 3060 12Gb marad, vagy az RX6700.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zsotty4
tag
Üdvözlet uraim!
Tudom ez olyan kérdés lesz amire nincs jó válasz, igy inkább azt kérdezem ti mit tennétek.
Egy Giga Eagle 10g OC 3080at bedobnátok egy seasonic core gm 650 táphoz? 12400 proci mellé.Próbáljam bele, aztán ha leáll akkor csere? A józan ész azt sugallja nem lesz vele baj, a táp egyébként 1 éves sincs.
-
Gabesz87
veterán
I5-10400f vagy 11400f mellé milyen VGA-t javasoltok? FullHD mellett lehetőleg maxon, nem cél a sok száz FPS! Csak Nvidia és használtan. Táp egy Corsair VX550, lap pedig MSI B560M PRO-VDH. 100e alatt gondolom nem igen van semmi, de sokkal fölé sem szeretnék menni. Most egy i3-10105f + GTX 1650 Super kombó van, ezeket cserélném.
[ Szerkesztve ]
-
zsotty4
tag
https://videocardz.com/newz/intel-floods-european-market-with-arc-a750-gpus-french-retailer-has-1233-in-stock
Hova kellene beesnie az árának hogy ajánljátok?
-
Csupingo
veterán
válasz UserX #172648 üzenetére
Úgy rémlik, több tesztnél láttam már ilyen megjegyzést. Meg Masterdeejay tapasztalat leírásait olvastam, ott is az jött le, hogy még közel sem tökéletes, nem hoz konstans szintet. Én óvatos vagyok, ezért még kerülném, de ha valkit ezek nem riasztanak el, akkor nyugodtan tegyen vele egy próbát. Az is lehet, hogy három játékkal játszol és mindben hasít hibátlanul.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Yodamest
veterán
7900XT vs 4070TI téma:
Ha vennék jelenleg biztos e kettő közül választanék. Engem a Ray Tracing egyáltalán nem érdekel, anélkül pedig mind teljesítményben mint jövőtállóságban (12GB vs 20GB vram) a 7900XT a nyerő. Azt nézem kb egy árban is vannak, inkább csak az befolyásolja, hogy éppen melyik gyártótól veszi az ember.
Egy dolog aggaszt a radeonban, mégpedig hogy ott a driverek nem tudom mennyire szoktak jók lenni, illetve gyártók terén az asrock phantom, taichi és hasonló megoldások mennyire megbízhatóak? (én évek óta már csak msi vagy asus vga-t vettem és nem is volt velük baj)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest