Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Allihoppa

    aktív tag

    válasz KAMELOT #161913 üzenetére

    Valóban korrigáltak az elmúlt hetekben az árak, illetve a gyártók is ígérgették, hogy márciusban már nem lesz gond, de egyelőre nagyon nem tűnik úgy, hogy jelentős javulás történt volna.

    Jelentősen nem javult a szállítás, illetve február közepétől nem nagyon vesznek tőlünk bányászok sem, szerintem a 80%-át azóta játékosok vagy olyanok vették akik dolgozni szeretnék használni. Tehát ami van, megveszik azok akik nem bányászatra veszik.

    Lehet látni, hogy lefelé mennek az árak, de azért hamis álmokba se kergessük magunkat. Az ETH átálláshoz meg annyit, hogy a többség ki fog tartani a végsőkig, illetve elkezdenek más kriptót bányászni, illetve azt a fegyvertényt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az emberek egy jelentős része nem fog lecsapni a bányászatra használt kártyákra.

    Vélemény bányász kártyákról: Nem fog kiderülni, hogy megfelelően volt-e karbantartva, megfelelő üzemviszonyok között ment-e. Nagyon sok a nagykerekben a garis VGA, illetve amit mi is kvázi kiskernek adtunk el onnan jött vissza a legtöbb kártya. Amiket itt a HA által adtunk el, illetve nagyobb üzemi bányászatra, ott közel 0% volt a gar, tehát azt lehet feltételezni, hogy itt a többség azért törekszik a jobb üzemi viszonyok biztosítására. Amennyiben megfelelően tartották karban, és jól beállítva használták, akkor meg lehet venni nyugodtan mert nem lesz vele gond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák